Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor renostuc aanbrengen in nieuwbouw :

Renostuc aanbrengen in nieuwbouw

In ons nog op te leveren appartement willen we reno-stuc aan laten brengen en eventueel in kleur latexspuiten. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 80-100 m2. Ik zou hier graag een offerte voor willen.
Onze klant uit Bergen op Zoom (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor renostuc aanbrengen in nieuwbouw uit heel Nederland:

Renostuc aanbrengen in een nieuwbouwwoning

Op dit moment wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd en deze zal rond half mei worden opgeleverd. Wij willen daar graag de wanden op de begane grond, trapopgang en slaapkamers/overloop laten afwerken met renostuc. Het gaat in totaal om ongeveer 225 m². Een aantal van onze nieuwe buren heeft ook interesse om de wandafwerking op dezelfde manier te laten uitvoeren. Graag ontvangen wij hiervoor een offerte van bedrijven die bekend zijn met dit product. In de offerte laten wij graag opnemen: - kosten van voorbereidend werk - kwaliteit en dikte van het aangeboden renostuc - kosten van sauzen in donkere en lichte kleuren - aantal keer sauzen - eventuele voorrijkosten - benodigd aantal dagen

Renostuc opbrengen

Ik wil graag ongeveer 20 m2 renostuc laten aanbrengen op de muren van de woonkamer. Het huidige behang zullen wij zelf verwijderen en de muren zullen wij zo goed mogelijk glad schuren. In de woonkamer loopt een gedeelte van de muur door naar de bovenverdieping, dit stuk is ongeveer 4.5 meter hoog waardoor het plaatsen van een steiger noodzakelijk zal zijn. 5 december krijgen wij de sleutel van de woning dus kort daarna kan dit werk worden uitgevoerd. Graag een passende offerte. Woonkamer

Plafonds sauzen en Renostuc op wanden aanbrengen

Ik heb 52 m2 plafonds zijn nu afgewerkt met spack, dit wil ik graag laten sauzen, zodat het weer mooi wordt. Daarnaast wil ik graag op 40 m2 wanden in de woonkamer en de gang Reno stuc aan laten brengen en 1 keer sausen in lichte kleur.

Renostuc in nieuwbouwwoning aanbrengen

Het betreft een nieuwbouwwoning die behangklaar opgeleverd wordt. Dit graag renostucen inclusief wit sausen. We hebben vernomen dat dit het beste is voor een nieuwbouwhuis. Het gaat om begane grond en eerste verdieping, samen 182 m2. Misschien zolder erbij, dan wordt totaal 265 m2. Het huis wordt in week 25 opgeleverd, 20-26 juni. Graag die week beginnen en eindigen met werkzaamheden.

Renostuc behang aanbrengen

Ik wil graag het rauhfaser behang in mijn woning laten verwijderen en hierna vliesbehang laten aanbrengen. Daarna moeten de wanden worden gesausd. Het gaat om ongeveer 120 m2. Ik wil het werk begin 2016 laten uitvoeren en ontvang graag een prijsopgave voor de materialen en de werkzaamheden.

Stucwerk of renostuc aanbrengen

Voor ons nieuwbouw huis welke feb/mrt 2016 opgeleverd wordt, willen wij het huis laten stuken. Het gaat om ongeveer 226 m2. Graag ook een offerte voor reno-stuc. Graag uw offerte. Wanden Vierkante meter: 230 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 5