Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Bergen op Zoom te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Bergen op Zoom heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Bergen op Zoom u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Bergen op Zoom of directe omgeving.


Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Bergen op Zoom bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: houtwerk binnen en wanden sauzen, buitenmuren onderhoud en schilderwerk, wanden behangen van woning, buitenschilderwerk huis, villa binnenkant schilderen 500 m2, schilderen alle buiten-kozijnen, behangen appartement, buitenkant van kozijnen laten schilderen, buitenschilderwerk aan woning, gevels vrijstaande woning keimen, sauzen/Latexen 150 m2 (binnen/buiten), buiten deuren en kozijnen opnieuw laten schilderen en vervangen glaslatten, trappen en ballustrades schilderen, houtwerk schilderen buitenkant, schilderwerk buitenkant rijtjeshuis en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Bergen op Zoom staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Bergen op Zoom:

Buitenzijde dakkapellen schilderen

Ik zoek een schilder die buitenschilderwerk kan uitvoeren voor mij. Dit betreft de buitenzijde van twee houten dakkapellen. Één daarvan is aan de voorzijde van de woning. De ander is goed bereikbaar via een plat dak.

Woonkamer muren schilderen

Woonkamer muren schilderen. Eerst glad maken. Er zit nu structuurverf op. 3 raam kozijnen en 2 deur kozijnen. Dan hal beneden en boven met wanden aan de trap. Lijkt me handig als U langs komt.

Trappen schilderen

Schilderen van 1 open trap Schilderen van 1 dichte trap Schilderen van spijlen van de trap Betreft 1 jaar oude trap

Trapgat behangen en schilderen

Ik wil mijn trapgat laten behangen en schilderen met vliesbehang. Het behang, lijm en verf aanwezig.

Dakkapel schilderen

Graag zou ik mijn dakkapel laten schilderen. Deze is 2 bij 2,25 meter. Het moet eerst geschuurd worden voordat het geschilderd kan worden. De dakkapel zit aan de achterkant en is niet makkelijk bij te komen door een serre die eronder zit.

Muren behangen met renovlies en sauzen

Ik wil graag de muren van 90 m2 met renovlies laten behangen en daarna sauzen, (rood 9010). Het huidige behang is al verwijderd en de muren zijn geschuurd en behangklaar.

Herstellen en schilderen buiten en binnenkant voordeur en garagedeur

Ik wil graag de binnen en buiten kant (inclusief kozijnen) laten schilderen van de voordeur en deur naar de garage. Alvorens dit gedaan kan worden moeten er stukken kozijn vervangen worden (stukken zijn rot of vol met gaten van oudere schroeven (deurbel).

Muren behangen en schilderen

Op 06-06-19 een nieuwbouwappartement voorzien van vliesbehang. Eén woonkamer, 2 slaapkamers en 1 hal, totaal 157 vierkante meter. Op 11-06-19 bovengenoemde wanden voorzien van muurverf.

Trappen schilderen

Betreft een nieuwbouw woning. Ik wil alleen dat mijn trappen geschilderd worden. Het gaat om 1 open trap en 1 dichte trap, en alleen de treeën en de zijkanten moeten geverfd worden. Graag ontvang ik hier een offerte voor. Welk binnenschrijnwerk moet geschilderd worden? Trappen / balustrades

Behangen

Ik wil mijn nieuwbouwwoning laten behangen. Materialen in overleg. Het gaat om 200 m2. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Renostuc aanbrengen in nieuwbouw

In ons nog op te leveren appartement willen we reno-stuc aan laten brengen en eventueel in kleur latexspuiten. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 80-100 m2. Ik zou hier graag een offerte voor willen.

Wanden behangen met renovlies

De wanden van mijn nieuwbouwappartement zijn 145 m2 groot. Deze wordt behangklaar opgeleverd eind januari 2019. Hier zou ik graag eerst een laag renovliesbehang op laten plaatsen en daarna sauzen met schrobvaste eerste kwaliteitsverf.

Glasvezelbehang in een nieuwbouwappartement

Ik wil mijn gehele nieuwbouw appartement gelegen in Bergen op Zoom voorzien van glasvezelbehang. De wanden zijn zogenaamd behangklaar. Het appartement is bij aanvang werkzaamheden leeg uiteraard. Het gaat om circa 110 vierkante meter glasvezelbehang. De hoogte tot plafond bedraagt circa 2,60 m. Als bijlage treft u een plattegrond van het appartement aan met verschillende maatvoeringen. De badkamer en toilet hoeven niet behangen te worden. Over de berging twijfel ik nog. De sleuteloverdracht vindt plaats op 10 oktober en zou graag volgende dag starten.

Behangen en schilderen

Ik wil twee kleine muren behangen met fotobehang en een langere muur schilderen. Ik heb twee rollen behang voor 3 x 3 meter, dat is verdeeld over twee muurtjes met een deur ertussen. De langer muur is circa 5 meter lang en is gestuct en is al eens gewit. Daar moet latex op gezet worden. Voor 26 september uitvoeren.

Voordeur en kozijn bijwerken en schilderen

Wij hebben een prachtige voordeur gekocht bij een bedrijf. Ze hebben de deur gemonteerd maar hierbij het kozijn en de deur (licht) beschadigd. Ons vertrouwen in dit schildersbedrijf is nu weg en we willen iemand anders de deur en kozijnen laten bijwerken. De deur is voorzien van een laag grondverf en moet nog geschilderd worden in de kleur signaal grijs (mat). Graag een schilder/schildersbedrijf die precies en netjes werkt en verstand van zaken heeft. Bijgesloten vindt u foto's van de huidige situatie.

Buiten kozijnen en buitendeuren schilderen

Het gaat om het schilderen van buiten kozijnen en deuren. Het betreft voor en achterdeur, kozijnen aan de voorkant beneden en boven en achterkant kozijnen beneden en boven. Totaal 2 deuren en 5 grote raamkozijnen.

Woonkamer laten schilderen

Ik wil graag de woonkamer laten schilderen + het plafond. Muur kleur. Plafond wit

Latex spuitwerk in de woonkamer

We laten binnenkort de wanden en het plafond van onze woonkamer glad stuken. Wij willen daarna graag 60 m² wanden en 40 m² plafond laten voorzien van wit latex spuitwerk. De vloeren hoeven niet afgeplakt te worden. We ontvangen hiervoor graag uw offerte. Bij voorkeur laten we het werk starten op 28 november.

Behangen van een muur

Behangen van een muur van ongeveer 10 meter lang en 3.20 meter hoog, verspringend patroon.

Glas- en glaslatten vervangen en schilderen

Ik wil bij 3 ruiten de onderste glaslatten laten vervangen en in de grondverf gezet hebben. Het betreft 2 ramen met een afmeting van 150 cm. en 1 raam met afmeting 40 cm.

Trapgat en gang laten schilderen

Ik wil graag mijn trapgat en de gang laten schilderen. Het gaat om ongeveer 40 m2 witten.

Muur aanhelen

Op mijn muur zit glasvezelbehang maar er moeten 3 stroken in geslepen worden om stroomdraden te kunnen doortrekken. Ik zoek iemand die de muur weer in de originele staat kan terugbrengen zonder dat al het behang vervangen hoeft te worden. Ik heb al iemand die de draden doortrekt, het gaat enkel om de afwerking van de muur.

Latex spuiten op behangklare wanden

Nieuwbouwwoning, latex spuiten wanden behangklaar. Wanden Vierkante meter: 175 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Houtwerk buiten laten schilderen

Alle houten delen buiten

Schilderwerk aan buitenkant gebouw

De klus betreft buiten schilderwerk inclusief de garage, kolommen en de regenpijpen. De woning is 125 m2, de garage en het kantoor elk 50 m2. De woning is ouder dan 2 jaar. Het schilderwerk is vier of vijf jaar terug gedaan. Kleur houtwerk/garage/regenpijpen: Sigma schakelsolid G0.08.84. Kleur voordeur Sigma Gloss SU2 HS 61 (Boonstoppel monumentenwaaier), betonnen kolommen plamuren/bijstucen en overschilderen in dezelfde kleur blauw. Kunt u de materialen ook verzorgen?