Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor plafond in winkelruimte texen:

Plafond in winkelruimte texen

Het nieuwe plafond in een winkelruimte willen wij graag laten spuiten. Plafond Vierkante meter: 220 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.
Onze klant uit Almkerk (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plafond in winkelruimte texen uit heel Nederland:

Winkelruimte verbouwen

Ik wil graag mijn winkelruimte verbouwen. Het gaat om: Het plaatsen van een metalstud scheidingswanden met deuren ter creatie van winkelruimte en werkruimte Opbouw als volgt: (totaal 10,5 m lang en 3,5 m hoog) - Plaatsen metalstud constructie (75 mm) - Plaatsen steenwol isolatie (75 mm) - Wanden worden voorzien van 1x laags 12,5mm gipskartonplaat en 1x laags 9mm OSB Het plaatsen van metalstuds plafonds Opbouw als volgt: (4 x 2 m x 2m) - Plaatsen metal stud constructie 75mm - Plafonds worden voorzien van 1x laags 12,55 mm gipskartonplaat Stucwerk - Gehele ruimte wordt gestuct - Betonnen dwarsbalken in zicht plafond worden voorzien van beton cire 15m2 - Vensterbank wordt opgedikt en voorzien van beton cire Vloer 40 m2 - Vloer winkelruimte wordt voorzien van betonlook d.m.v. een laag beton cire - Vensterbank wordt opgedikt en voorzien van beton ciré Schilderwerk - Wanden en plafonds winkelruimte worden geschilderd opgeleverd Extra - Een toonbank met een beton ciré look

Aanleg van CV en elektra in een winkelpand

Aanleg van CV en elektra in een winkelpand: de winkelruimte is 5.60 bij 22.5 meter en de kantoorruimte is 5.20 bij 5.5 meter. Totaal 28 diep en het is voor ongeveer 5.65 breed en loopt op 18 meter schuin weg naar 5.10 breed. Voorste gedeelte van 15 meter circa 3 meter hoog dan een stuk van 2.73 hoog en achterin laatste 9 meter is 2.50 meter hoog. * Vanaf de CV ketel (die in de pantry helemaal achterin is geplaatst en ongeveer 27 vanaf de meterkast die voor in de winkel zit) leidingen plaatsen en hierop een warmtegordijn van 2 meter breed bij de ingangsdeuren plaatsen; * In de kantoorruimte achter 2 x CV plaatsen; * Waterleiding vanaf meterkast naar achterin plaatsen en aansluiten op kraan alsmede cv ketel aansluiten op kraan ten behoeve van warm water in pantry; * Electra, telefoon en internet aanleggen. Kabelgoten over het plafond aanleggen ten behoeve van alle leidingen en stopcontacten. Dit zal een rechthoek zijn met afmeting ongeveer 5.40 x 28 meter. De kabelgoot zal in hoogte verspringen in verband met hoogteverschil; *Om de 6 meter een dubbele wcd op de beide zijwanden (28 meter lang); * Ter plaatste van de hoge kast met balie (die op 6 meter vanaf meterkast staat) in hoge kast 5 x WCD en in balie 4 x WCD; *Bedraad internet in balie en achterin kantoor; Bouwwerkzaamheden: * Scheidingswand ongeveer 5.15 breed en 2.50 hoog met schuifdeur plaatsen op 22 meter vanaf voorkant pand; * Tegen deze scheidingswand 4 paskamers maken dwz alleen de muurtjes waartussen de gordijnen komen. Hoogte daar is ook 2,50 meter; * Verlichting zoals railsysteem en hanglampen in winkelruimte ophangen. Begin werkzaamheden 15/11/2016.

Voormalige winkelruimte stucen

Oude winkelruimte moet gestuct worden, wanden en plafonds en een pilaar in het midden. Wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Casco winkelpand afbouwen

Ik wil graag de winkelruimte casco laten maken: - Verwijderen bestaande systeem plafond in gehele ruimte. - Verwijderen voorzetwanden op zijkanten. - Verwijderen alle bestaande elektro installaties in de gehele ruimte. - Aanbrengen stukadoor werkzaamheden op alle wanden op de begaande grond. - Aanbrengen een systeem plafond in gehele ruimte op begaande grond. - Aanbrengen in totaal 3 noodverlichting armaturen volgens norm NEN 1010. - Leveren en plaatsen een groepenkast met in totaal: 3 groepen 230v/16A/B, 1 aardlek automaat, 1 hoofdschakelaar 400v/40A/4polig. - Aanbrengen 1 lichtpunt in het midden van de voorruimte. - Aanbrengen 1 lichtpunt in het binnen van de achterruimte. - Aanbrengen 1 lichtpunt in hal voor WC. - Aanbrengen 1 lichtpunt in WC. - Verbeteren elektro installatie in kelder volgens norm NEN 1010. - Aanbrengen 2 lichtpunten in kelder.

Plafond in de winkelruimte vernieuwen

Wij willen graag een nieuw plafond in een winkelruimte van ongeveer 100 m2. Wij willen geen systeemplafond, maar krijgen graag advies wat er allemaal mogelijk is en de bijbehorende kosten.

Kapsalon verbouwen

Ik ga naar verwachting volgende week de huurovereenkomst tekenen voor een winkelruimte van 50 m². Ik wil daarin een kapsalon gaan maken. Vooraf moeten er diverse werkzaamheden worden verricht. De wanden en het plafond moeten geschilderd worden. Op de vloer moet een afwerking worden aangebracht, die slijtvast en goed te reinigen is. Er moet verlichting worden aangebracht, ik denk daarbij aan spotjes. Er is daar een geiser. Vandaar moeten er waterleidingen worden gemaakt naar de wasbakken. Er moeten ook aansluitingen voor de afvoeren worden gemaakt. Ik bespreek graag de mogelijkheden en ontvang een offerte.

Casco winkelpand tot bakkerij en winkel verbouwen

Voor het opstarten voor een brood- en banketbakkerij en winkel hebben wij een pand op het oog Er moeten verschillende ruimtes gerealiseerd worden. De ruimte is 153 m2. - Plafond anthraciet & zwart verfspuiten 153 m2 - 2x Toiletruimte betegelen en plaatsen van sanitair: *Op het herentoilet: 1 x hangend toilet, 1 x wastafel met kraan (met automatische stop) *Op het damestoilet: 1 x hangend toilet, 1 x wastafel met kraan (met automatische stop) - Epoxy op vloer en wanden bakkerij. Er moeten glazen ruiten van 100 x 2700 cm om de bakkerij worden geplaatst 10 tot 12 stuks en 2 openslaande glazen deuren. - Verleggen water en elektra leidingen naar toonbank&koudevitrine en stopcontacten aanbrengen - Aanbrengen van elektra plafond voor verlichting en afvoer voor warmte van bakovens en afzuigkap - Tegelen van de winkelruimte met Portugese tegeltjes Bakkerij komt in de rechthoekvormige glazen ruimte, zodat het vanuit de winkel te zien is. Bakkerij voorzien van leidingwerk en afvoer en elektra krachtstroom. Onder het pand is een parkeergarage, nog niet duidelijk of er ruimte zit tussen de vloer en de parkeergarage. Een tekening van de ruimte is beschikbaar. De offerte heb ik nodig voor het bedrijfsplan. Bij goedkeuring van de bank, meteen starten met verbouwing.

Pand verbouwen tot horecapand

Voor het opstarten voor een horecazaak hebben we een pand op het oog. Dit pand heeft gediend als winkelruimte, maar is daarvoor een horecazaak geweest. Volgens de verhuurder zouden de aansluitingen er ook nog zitten. Wel moeten er verschillende ruimtes gerealiseerd worden. Hier een opsomming van wat er moet gaan gebeuren. Het sloopwerk en de vloer gaan we zelf doen. De ruimte is tussen de 120 en 130 m2. -Plafond vernieuwen met gipsplaat + stuc 130 m2. -Tussenmuren plaatsen; in totaal 24 strekkende meter en 2.60 m hoog. -Plaatsen 6 x deur met kozijn, standaard maat. -Toiletruimte betegelen en plaatsen van sanitair. *Op het herentoilet: 1 x hangend toilet, 1 x urinoir, 1 x wastafel met kraan (met automatische stop). *Op het damestoilet: 1 x hangend toilet, 1 x wastafel met kraan (met automatische stop). -Betegelen keuken en poetshok met standaard witte tegel, 22 strekkende meter. -Keuken en poetshok voorzien van leidingwerk en afvoer. -Keuken, poetshok en berging voorzien van elektra. -Stucen overige tussenwanden 37 strekkende meter. -Verleggen leidingen naar bar. -Verleggen elektra naar bar en maken van stopcontacten. -Verleggen elektra plafond voor verlichting. Een tekening van de ruimte is beschikbaar.

Appartementencomplex latexspuiten

Nieuwbouw appartementencomplex waarvan de benedenverdieping(plafond winkelruimte)gespoten moet worden. Dit gaat om onbewerkte betonplaten, leidingen en gips. Kleur Grijs. Plafond Vierkante meter: 490 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Waterschade herstellen aan het plafond

Wij hebben een wasmachine die water heeft laten doorlopen. Hierdoor is het plafond van de winkelruimte beneden beschadigd. Er is een gele plek, het vocht is al weg alleen de plek blijf je zien. Is dit op te lossen zonder het hele plafond te moeten schilderen?