Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor plafond in winkelruimte texen:

Plafond in winkelruimte texen

Het nieuwe plafond in een winkelruimte willen wij graag laten spuiten. Plafond Vierkante meter: 220 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.
Onze klant uit Almkerk (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plafond in winkelruimte texen uit heel Nederland:

Winkelpand verbouwen en inrichten

Ik wil een nieuw pand totaal gaan verbouwen. Ongeveer 100 m2 winkelruimte. Het gaat om een kledingwinkel. Denk aan een nieuwe houten vloer, plafond, etalage, verlichting, balie, naambord, 6 paskamers en rekken enz. voor de kleding. Ik wil zo snel mogelijk beginnen.

Winkelruimte stucen

Plafond en muren van winkelruimte stuken. Het gaat om ongeveer 250 vierkante meter aan stukwerk. Er moet na het stuken op kunnen worden geverfd. De klant wil graag dat de vakman eerst even de klus met haar doorneemt.

Spack glad stucen en met latex spuiten

Het betreft een huidig kantoor dat zal worden gebruikt als winkelruimte. Muren hebben op dit moment een korrel. Deze moet glad en in wit latex. Wanden Vierkante meter: 160 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 125 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Afspuiten latex

Geluidsisolatie aan het plafond

Ik heb een hoog plafond met een grote studio van 50 m² in Amsterdam (voorheen winkelruimte). Erg veel last van de bovenbuurvrouw qua contactgeluid en een klein beetje luchtgeluid, dus ik zat te denken aan een verlaagd plafond met isolatievlokken er tussen. Graag advies van de vakman wat mogelijk is.

Winkelruimte verbouwen

Ik wil graag mijn winkelruimte verbouwen. Het gaat om: Het plaatsen van een metalstud scheidingswanden met deuren ter creatie van winkelruimte en werkruimte Opbouw als volgt: (totaal 10,5 m lang en 3,5 m hoog) - Plaatsen metalstud constructie (75 mm) - Plaatsen steenwol isolatie (75 mm) - Wanden worden voorzien van 1x laags 12,5mm gipskartonplaat en 1x laags 9mm OSB Het plaatsen van metalstuds plafonds Opbouw als volgt: (4 x 2 m x 2m) - Plaatsen metal stud constructie 75mm - Plafonds worden voorzien van 1x laags 12,55 mm gipskartonplaat Stucwerk - Gehele ruimte wordt gestuct - Betonnen dwarsbalken in zicht plafond worden voorzien van beton cire 15m2 - Vensterbank wordt opgedikt en voorzien van beton cire Vloer 40 m2 - Vloer winkelruimte wordt voorzien van betonlook d.m.v. een laag beton cire - Vensterbank wordt opgedikt en voorzien van beton ciré Schilderwerk - Wanden en plafonds winkelruimte worden geschilderd opgeleverd Extra - Een toonbank met een beton ciré look

Aanleg van CV en elektra in een winkelpand

Aanleg van CV en elektra in een winkelpand: de winkelruimte is 5.60 bij 22.5 meter en de kantoorruimte is 5.20 bij 5.5 meter. Totaal 28 diep en het is voor ongeveer 5.65 breed en loopt op 18 meter schuin weg naar 5.10 breed. Voorste gedeelte van 15 meter circa 3 meter hoog dan een stuk van 2.73 hoog en achterin laatste 9 meter is 2.50 meter hoog. * Vanaf de CV ketel (die in de pantry helemaal achterin is geplaatst en ongeveer 27 vanaf de meterkast die voor in de winkel zit) leidingen plaatsen en hierop een warmtegordijn van 2 meter breed bij de ingangsdeuren plaatsen; * In de kantoorruimte achter 2 x CV plaatsen; * Waterleiding vanaf meterkast naar achterin plaatsen en aansluiten op kraan alsmede cv ketel aansluiten op kraan ten behoeve van warm water in pantry; * Electra, telefoon en internet aanleggen. Kabelgoten over het plafond aanleggen ten behoeve van alle leidingen en stopcontacten. Dit zal een rechthoek zijn met afmeting ongeveer 5.40 x 28 meter. De kabelgoot zal in hoogte verspringen in verband met hoogteverschil; *Om de 6 meter een dubbele wcd op de beide zijwanden (28 meter lang); * Ter plaatste van de hoge kast met balie (die op 6 meter vanaf meterkast staat) in hoge kast 5 x WCD en in balie 4 x WCD; *Bedraad internet in balie en achterin kantoor; Bouwwerkzaamheden: * Scheidingswand ongeveer 5.15 breed en 2.50 hoog met schuifdeur plaatsen op 22 meter vanaf voorkant pand; * Tegen deze scheidingswand 4 paskamers maken dwz alleen de muurtjes waartussen de gordijnen komen. Hoogte daar is ook 2,50 meter; * Verlichting zoals railsysteem en hanglampen in winkelruimte ophangen. Begin werkzaamheden 15/11/2016.

Voormalige winkelruimte stucen

Oude winkelruimte moet gestuct worden, wanden en plafonds en een pilaar in het midden. Wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Casco winkelpand afbouwen

Ik wil graag de winkelruimte casco laten maken: - Verwijderen bestaande systeem plafond in gehele ruimte. - Verwijderen voorzetwanden op zijkanten. - Verwijderen alle bestaande elektro installaties in de gehele ruimte. - Aanbrengen stukadoor werkzaamheden op alle wanden op de begaande grond. - Aanbrengen een systeem plafond in gehele ruimte op begaande grond. - Aanbrengen in totaal 3 noodverlichting armaturen volgens norm NEN 1010. - Leveren en plaatsen een groepenkast met in totaal: 3 groepen 230v/16A/B, 1 aardlek automaat, 1 hoofdschakelaar 400v/40A/4polig. - Aanbrengen 1 lichtpunt in het midden van de voorruimte. - Aanbrengen 1 lichtpunt in het binnen van de achterruimte. - Aanbrengen 1 lichtpunt in hal voor WC. - Aanbrengen 1 lichtpunt in WC. - Verbeteren elektro installatie in kelder volgens norm NEN 1010. - Aanbrengen 2 lichtpunten in kelder.

Plafond in de winkelruimte vernieuwen

Wij willen graag een nieuw plafond in een winkelruimte van ongeveer 100 m2. Wij willen geen systeemplafond, maar krijgen graag advies wat er allemaal mogelijk is en de bijbehorende kosten.

Kapsalon verbouwen

Ik ga naar verwachting volgende week de huurovereenkomst tekenen voor een winkelruimte van 50 m². Ik wil daarin een kapsalon gaan maken. Vooraf moeten er diverse werkzaamheden worden verricht. De wanden en het plafond moeten geschilderd worden. Op de vloer moet een afwerking worden aangebracht, die slijtvast en goed te reinigen is. Er moet verlichting worden aangebracht, ik denk daarbij aan spotjes. Er is daar een geiser. Vandaar moeten er waterleidingen worden gemaakt naar de wasbakken. Er moeten ook aansluitingen voor de afvoeren worden gemaakt. Ik bespreek graag de mogelijkheden en ontvang een offerte.