Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Noord-Brabant.

1017 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: houtwerk binnen en wanden sauzen, wit latex spuiten binnenmuren van herenhuis uit 1903 (4 verdiepingen), buitenmuren onderhoud en schilderwerk, wanden behangen van woning, buitenschilderwerk huis, buitenschilderwerk aan woning, gevels vrijstaande woning keimen, sauzen/Latexen 150 m2 (binnen/buiten), buiten deuren en kozijnen opnieuw laten schilderen en vervangen glaslatten, trappen en ballustrades schilderen, houtwerk schilderen buitenkant, schilderwerk buitenkant rijtjeshuis, buitenkant woning schilderen, woning buiten schilderen, schilderen van buitenkant woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Noord-Brabant:

donderdag 2 juli 2020

Wanden behangen

Eerst een muur van ongeveer 12 m2 in de woonkamer. Later ook nog een slaapkamer. De muur is enigszins grof (pleisterwerk?) en overgeschilderd. Het behang moet ik nog uitzoeken.
dinsdag 30 juni 2020

Muren latexen/spuiten na lekkage

Door vervuiling van de dakgoten is er waterschade op diverse plekken in de woning aan de binnenmuren ontstaan. Het probleem is opgelost maar de muren moeten opnieuw gespoten worden in wit RAL 9010. De muren zijn uitgevoerd in glad stucwerk. Bij 1 raam moet ook het stucwerk zelf hersteld worden.
maandag 29 juni 2020

Schilderen canexel

Graag wil ik mijn chalet laten verven, deze is 13 meter lang en 3,60 breed en 2,50 hoog. Hij bestaat uit canexel. Vakman regelt verf.
dinsdag 23 juni 2020

Schilderen en (klein deel stukwerk)

De muur van de hal is beschadigd ( ongeveer 1 m2 ) en moet hersteld worden met stucwerk en dan de muren van de hal schilderen ( ongeveer 30 m2 ). Graag ontvang ik vrijblijvend offertes.
zondag 21 juni 2020

Buffetkast verven

Ik zou graag mijn buffetkast van wit naar mat zwart willen laten verven. 210/200/52
donderdag 18 juni 2020

Buitenkant woning schilderen

Ik wil de gehele buitenkant van mijn woning laten schilderen. Het betreft 2 deuren, een keukenraam, een huiskamerraam, slaapkamerraam en twee douche/toiletramen plus het boeiboord aan 1 zijde. Zie bijlage voor foto's. Bij voorkeur vindt de klus plaats in de laatste 2 weken van augustus, maar in overleg is een ander moment ook mogelijk.
maandag 15 juni 2020

Schilderen van zijgevels / keuken

Ik wil 2 zijgevels en de voorgevel wit maken. De spouw is geïsoleerd met korrels en nu wil ik weten wat ik het beste kan doen, keuken of schilderen en zou graag de voor/nadelen horen. Ik ben ook benieuwd wat het prijsverschil is tussen Krim en verf. Keuken ongeveer 15 m2. Zijgevels durf ik niet precies aan te geven, denk ongeveer 30 - 40 m2 in totaal
donderdag 11 juni 2020

Gevel renovatie

Ik vermoed dat de gevel reeds van buiten geïsoleerd en bewerkt is, maar inmiddels ziet dit er niet meer zo mooi uit (scheuren e.d.) dus dat wil ik laten repareren/herstellen/opnieuw bewerken (naar inzicht van de vakman).
woensdag 10 juni 2020

Gemetselde tuinmuur (15 m2) wit laten keimen

De scheidingsmuur in de achtertuin tussen ons en de buren willen we (samen met de buren) aan weerszijden wit laten keimen (in dezelfde kleur wit als de woning) Het gaat om in totaal circa 15 m2. Heb met de buurman afgesproken dat ik de contacten regel.
woensdag 10 juni 2020

Slaapkamer laten hangen

Een slaapkamer behangen van ongeveer 20 m2
zondag 7 juni 2020

Buitenschilderwerk muren en kozijnen

Buitenschilderwerk bungalow: Schoonspuiten muren en schoorsteen Primer Houtwerk kozijnen en deuren, boeiboord. Muren (Mathys buitenverf) Alles begane grond en 1 kleine dakkapel. Garage ( buitenmuren en deuren, kozijnen) Oud schilderwerk Mogelijk ook veranda: Onderkant ongeveer 24 m2, boeiboord, achterwand en 4 palen Dakkapel zit er op
zaterdag 30 mei 2020

Houtwerk achterzijde woning schilderen

Het gaat om het buitenschilderwerk aan de achterzijde van onze woning. Wij willen in dezelfde kleur (wit) laten schilderen. Op de begane grond: 1 deur met raam ernaast en een luikje boven de deur, één groot raamkozijn en een venster dat open kan. Op de eerste verdieping gaat het om twee kozijnen: de slaapkamer met een groot raam en een venster dat open kan, en de badkamer waarvan het raam geopend kan worden. De ramen op de eerste verdieping zijn eenvoudig te bereiken via het dak van de uitbouw, waardoor een steiger waarschijnlijk niet nodig is.
vrijdag 29 mei 2020

Kast verven

Wil graag de kast en spekkast (eiken) in een donkere antraciet kleur verven/spuiten. Wat zijn de kosten als ik dit laat doen?
donderdag 28 mei 2020

nok/ daklijsten laten schilderen

het gaat om het schilderen van 2 noklijsten aan beide zijkanten van mijn woning en 1 bovenraampje Het hoogste punt is bijna 9 meter, het laagste punt is 5 meter
woensdag 27 mei 2020

Kast lakken

Kast heeft water schade gehad daardoor zijn poten verkleurd zelfde met tafel. Echter geen blijvende schade . Dus schuren, en lakken.
dinsdag 26 mei 2020

Muur kinderkamer behangen

We hebben een mooi behang uitgezocht voor een muur van ongeveer 10m2. Er zit een patroon in waardoor we het zelf niet goed durven aan te brengen.
dinsdag 26 mei 2020

Boeiboord van aanbouw en houten driehoek in voorgevel van het huis schilderen

In 2015 is de buitenzijde van ons huis geschilderd. In 2016 is er een aanbouw geplaatst waarvan het boeiboord nu al vrijwel kaal is. Dit boeiboord moet geschilderd worden alsook de houten "driehoek" in de voorgevel boven de voordeur. De rest inspecteren. Gewenste kleur is Wit. (RAL 9010).
maandag 25 mei 2020

6x paneel binnendeur spuiten

Graag zou ik van u een offerte krijgen voor het spuiten van 6 nieuwe opdek binnendeuren in RAL 9010 ( gebroken wit) De deuren zijn in grondlak en de kopse kanten zijn onbehandeld, zie foto's.
zondag 24 mei 2020

Muur behangen

We willen 1 muur in de woonkamer laten behangen. Muur is ongeveer 9 meter lang en circa 2,50 hoog. Er zitten 2 ramen met koof en lijst in. Welk type behang wil je laten plaatsen? Vliesbehang / renovlies Op welke ondergrond moet het behang geplaatst worden? Bestaande geschilderde muren
vrijdag 22 mei 2020

Behangen trapgat 2 verdiepingen

Voor nieuwbouw zoeken wij iemand die de traphal (2 verdiepingen) kan behangen met glasvezel. Ben wel best handig maar mis de materialen voor die hoogte en situatie. Papier is voor handen en muren zijn voorbehandeld. Dit zou ongeveer 15 m2 betreffen. Het benodigde behang is er.
dinsdag 19 mei 2020

Trappengat schilderen

Goede dag, Ik vroeg me af hoeveel het kost op het trappengat te laten schilderen, exclusief de verf die willen we zelf aan schaffen(: ik zelf heb hele erge hoogtevrees en de rest lukt mezelf wel maar het trappengat durf ik zelf niet. Het gaat om alles boven de lambrisering lijn die u ziet op de foto.
zaterdag 16 mei 2020

Trap schilderen

het gaat om een open trap naar de zolder die opnieuw geschilderd moet worden
zaterdag 16 mei 2020

Het behangen van het trapgat

Voor nieuwbouw zoeken wij iemand die de traphal (2 verdiepingen) kan behangen met glasvezel. Ben wel best handig maar mis de materialen voor die hoogte en situatie. Papier is voor handen en muren zijn voorbehandeld. Dit zou ongeveer 15 m2 betreffen. Het benodigde behang is er.
donderdag 14 mei 2020

Buitenmuren kaleien

Voor en achtergevel kaleien, muren zijn in goede staat. het betreft ongeveer 50m2
dinsdag 12 mei 2020

Muren en plafond schilderen

Graag laat ik de wanden en het plafond schilderen. De bedoeling is dat het hele huis, van boven naar beneden helemaal gedaan wordt. In de woonkamer is 1 muur grijs van kleur, in de slaapkamer heeft ook een muur een andere kleur die we willen behouden. De rest gewoon wit. De vierkante meters bedraagt 270. Hoelang zullen jullie daarmee bezig zijn? Het zal voor 1 september zijn. Ik hoor het graag.

Partners

Partners van Casius