Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Noord-Brabant.

1025 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: binnen schilderwerk, deuren kozijnen pafond schilderen, behangwerken van nieuwbouw woning met renovlies, buitenschilderwerk langgevel woonboerderij, complete appartement schilderen, stucen en trapverlichting aanbrengen, huis van binnen schilderen en sauzen, woonboerderij wanden en plafonds, kozijnen, trap en keuken spuiten, gevel schoonmaken en bekleden, plafond van bedrijfspand schilderen, nieuwbouwwoning stucen en schilderen, het witten van meerdere plafonds, anhydriet nieuwbouw vloer verven, schilderen van de buitenkant van het huis, muur en plint schilderen, plafond muren al houtwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Noord-Brabant:

dinsdag 12 november 2019

Radiator laten dompelen of spuiten

Het betreft 1 buizenradiator 160 x 45 x 8 cm, en bestaat uit 2 rijen buizen 2 x 12 met een diameter van 2,5 cm. De radiator moet wit of lichtgrijs worden. Spuiten lijkt mij lastig, dus ik denk dat dompelen de beste mogelijkheid is. Ik kan de radiator brengen en halen.
vrijdag 8 november 2019

Schilderwerk binnen en buiten

Het gaat om 3 buitendeuren, 5 binnen deuren, 8 houten kozijnen binnen en buiten.
maandag 4 november 2019

Latex spuiten wanden beneden verdieping

Wij hebben een duplex woning waarvan de muren behangklaar zijn gemaakt. Wij willen die graag laten spuiten met latex. Het gaat om 80 m2 wanden. Graag ontvang ik een offerte.
zaterdag 2 november 2019

Muren behangen

Ik wil mijn muren opnieuw laten behangen. Het behang is er al afgehaald. Het zijn Gubo muren + betonnen muren en het is bij elkaar 22 meter.
vrijdag 25 oktober 2019

Behangwerken van nieuwbouw woning met renovlies

Betreft nieuwbouw patiowoning (verwachte oplevering mei 2020) met wanden welke sausklaar worden opgeleverd. Schatting is ongeveer 90 m2, deze willen we met renovlies bedekken.
vrijdag 25 oktober 2019

Buitenschilderwerk langgevel woonboerderij

Schuren /verwijderen oude verflaag, gronden en aflakken van het houtwerk aan de buitenzijde met uitzondering van de gevel en de luiken. Het gaat dus om de kozijnen, deuren en ramen. het betreft 5 buitendeuren, 18 ramen met ruitverdeling en 1 groot raam met ruitverdeling (voormalige staldeur)
donderdag 24 oktober 2019

Deuren, kozijnen en poort schilderen

Ik heb een schilderklus, het gaat om het volgende: 4 binnendeuren van 220 x 90 cm en 4 kozijnen daar rondom heen. + buitenpoort van 180 x 90 cm.
maandag 21 oktober 2019

Trap verven

Gaat om open trap naar zolder. Betreft nieuwbouw. Trap is van hout en kaal.
vrijdag 18 oktober 2019

Betonnen vloer schilderen

Het betreft een nieuwbouwwoning in Eindhoven welke in december opgeleverd gaat worden. De betonvloer is een jaar geleden al gestort tijdens de bouw van het huis dus is volledig droog maar wel nieuw. Het betreft het professioneel (strak en egaal) schilderen van de eerste etage en de zolder (m.u.v. de sanitaire ruimtes). Het huis is uiteraard leeg en schoon. Alle vloeren in de woning hebben vloerverwarming. De totale, te schilderen, oppervlakte van de eerste etage en zolder is 85 m2.
woensdag 16 oktober 2019

Keuken behangen met renovlies

Keukenwand in l-vorm van ongeveer 3 x 3, er vallen er nog een aantal delen weg in verband met het meubulair. Het liefst wil ik dit laten behangen met renovliesbehang die ik zelf ga aanschaffen. De ondergrond van de wanden zijn geschilderde muren.
maandag 14 oktober 2019

Muren + plafonds sauzen

Wij willen graag de muren en de plafonds van de woonkamer, keuken en de hal laten sauzen. Dit ook bij voorkeur binnen nu en 1 1/2 maand.
zaterdag 12 oktober 2019

Schilderwerk woonkamer en keuken 90 m2 en plafond 40 m2

We zoeken we een vakman die het schilderen van onze woonkamer en keuken kan verzorgen. Liefst hebben we een verf voor gemakkelijk schoonmaken zoals Histor Clean, totaal 5 verschillende kleuren (wit, geel, blauw, koffiecrème, donkerdere koffiecrème). Effen kleur per muur/vlak. Wij kunnen de verf aanschaffen of dit kan door u worden verzorgd: beide opties zijn voor ons prima. Het gaat om 2,5 m hoge muren, 1 muur die van benedenverdieping via het trapgat tot aan bovenverdieping loopt. Totale oppervlakte 90 m2 muren, plafond 40 m2. Graag zien we in de offerte de prijs incl./excl. verf, verder graag benodigde materialen sowieso meenemen incl. beschermingsmateriaal voor de vloer.
donderdag 10 oktober 2019

Tafelblad patineren

Tafelblad patineren afmeting 180 x 90 cm.
zaterdag 5 oktober 2019

Nieuwbouw woning latex spuiten

Wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex
donderdag 3 oktober 2019

Verfspuiten muren woonkamer/keuken

Goedemiddag, Wij krijgen 25/10 de sleutel van ons nieuwe huis en we willen de muren graag lichter/frisser hebben (RAL 9010?). Het zou gaan om het spuiten van de muren van de woonkamer/keuken, ongeveer geschat 60m2. Bijgaand een foto van de huidige kleur en structuur van de muren. Vanwege de grove structuur, denken wij dat spuiten beter is dan sauzen.
woensdag 2 oktober 2019

Tegels badkamer schilderen

Graag zou ik de badkamer tegels willen laten schilderen. Ruimte is totaal 2,00 x 2,75 - 1,00 (douche gedeelte).
maandag 30 september 2019

Wanden en plafonds latex spuiten

Wij gaan verhuizen naar een huis van bj 1973. Verhuis 4 februari 2020. In ons nieuwe huis willen we het laten verf laten spuiten met afwasbare latex en met een fijne korrel. Er zit oude spachtelputz op de muren, deze moet denk ik eerst glad gezet worden. Het gaat om ca. 225 m2 wanden en ca. 30 m2 plafond. De vertrekken zijn, 1 woonkamer , keuken , hoge hal , 2 slaapkamers. Wat zijn de totale kosten hiervan?
zondag 29 september 2019

Trap renoveren

Het gaat om een 13 trede beukentrap met een naar links draaiende flauwe bocht die in 1993 geplaatst is en een vernislaag bevat. Ik wil deze laag laten verwijderen en een andere kleur beits aan laten brengen, nog geen idee wat hierin mogelijk is. Zo ook de trapleuning laten renoveren. En ik wil graag weten wat de kosten zijn om verlichting in de trap aan te laten brengen.
donderdag 26 september 2019

Muren en plafond van 2 slaapkamers schilderen

De nieuwe vers gestucte muren en plafond wil ik graag laten schilderen met muurverf van 2 slaapkamers. De stucadoor heeft de netto oppervlakte berekend en kwam uit op een totaal oppervlak van 92,8 m2. De muren zijn glad gestuuct en ik denk dat er latex overheen gespoten moet worden. We hebben een aantal kleurwensen, graag bespreken we dit.
woensdag 25 september 2019

Binnendeuren spuiten in ral 9010

Ik wil mijn binnendeuren laten spuiten 6 stuks: 3 keer (231 x 95); 2 keer (231 x 90);1 keer (231 x 75). Ik wil graag een prijs indicatie hebben, van hoeveel dit zou kosten. De indicatie graag vermelden met materiaal kosten.
woensdag 25 september 2019

Muren herstellen na waterschade en trap scheurtje

2 Muren glad glasvezelbehang opnieuw behangen en latex spuiten in ral 9010. Trap scheur behandelen en als het moet oververven
woensdag 25 september 2019

Schuren herstellen/plafonds en muren schilderen

Er zijn een aantal muren die geschilderd moeten worden en een paar scheuren die hersteld moeten worden. Muren van zolder, van ongeveer 4- 5 meter hoog x 7 meter. De gang naar beneden schilderen (ongeveer 3 x 6 meter) en scheuren opvullen. Hier en daar zijn er wat krimp scheuren. Het gaat om een vrij nieuwe woning van 2012. Dan 3 slaapkamers schilderen, twee van 2,5 x 3 meter en een van 2 x 4 meter ongeveer en scheuren vullen. Ook 2 trappen en bomen schilderen. Trappen hebben beide 15 treden en twee keer een draai. De muren zijn ongeveer 3 x 6 meter. Huiskamer/gang/keuken plafond schilderen moeten ook gedaan worden, ik durf echt niet te zeggen wat daar de oppervlakte van is. Er zit nu wit spuitwerk op de muren. Graag ontvang ik een offerte voor de verzekering.
dinsdag 24 september 2019

Schilderen van een betonvloer

Graag zou ik willen weten wat het per m2 kost om een cementvloer te laten schilderen (incl materialen) Ik wil de ‘kosten’ drukken en de vloer daarom alleen met betonverf behandelen, indien dat mogelijk is. De woning is nieuw opgeleverd en de vloer is met nog niets behandeld. Het zou gaan om ongeveer 80m2, de kleur die ik wil is wit
dinsdag 24 september 2019

Volledig binnenwerk huis (10 jaar oud)

Het gaat om al het binnenwerk van een woning van 10 jaar oud. Muren, plafonds, deuren (inclusief ensuite schuifdeuren), kozijnen, trap, plinten, vensterbanken. De zolder hoeft niet geschilderd te worden. Bijgaand de bouwtekeningen. De hoogte van de plafonds zijn 2.60, zoals gebruikelijk in het bouwjaar 2008. Zal in totaal meer dan 150 m2 zijn, voor gerichtere maten mij graag bellen of mailen
zondag 22 september 2019

Wit lakken bed

Ik wil graag weten wat het ongeveer kost om een grenen bed ( 2m lang bij 140 breed) wit te laten lakken?

Partners

Partners van Casius