Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor gevel beschilderen:

Gevel beschilderen

Het huis bestaat uit betonstenen en hier wordt nog spouwmuurisolatie in geplaatst. De gevel dient geverfd te worden met een damp-open verf in de kleur wit, met een rand aan de onderzijde in een donkere kleur. We hebben best veel ramen in de gevel zitten, dus we gokken dat het om ongeveer 50-60 m2 gaat dat geschilderd moet worden.
Onze klant uit Weert (Limburg) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevel beschilderen uit heel Nederland:

Logo op gevel beschilderen

Wij willen ons logo op de gevel laten schilderen. We zitten nog te twijfelen of wij alleen het logo (de naam van ons bedrijf) of ook het huisnummer erbij laten schilderen. Hoe groot het wordt hebben we nog niet bepaald. Is er iemand die dit kan?

Een pand in het centrum van Amsterdam ...

Een pand in het centrum van Amsterdam heeft een flinke opknapbeurt aan de gevel nodig. De huidige verflaag is oud en niet onderhouden waardoor het loslaat. Ons plan is om de huidige verflaag te laten verwijderen en de gehele gevel opnieuw te laten beschilderen. Daarbij moeten ook nog de raamkozijnen worden opgeknapt/vernieuwd waar nodig. Als de prijs meevalt, dan kan ook een deel van de zijkant + de achterkant van het pand bij de verfbeurt betrokken. Daarnaast hebben we een afdakje dat ook moet worden gerenoveerd. Aangezien de gehele voorgevel moet worden gedaan is hiervoor een steiger nodig. Daarnaast willen we dat de opknapbeurt binnen een korte termijn wordt gerealiseerd. Heeft u tijd en kwaliteit, dan wil ik u vragen om mij een offerte op te sturen. Betreft hotel.