Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Weert te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Weert heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Weert u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Weert of directe omgeving.

383 klanten uit Weert bevelen een bij Casius in Weert aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Weert bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: het kaleien en eventueel schilderen van onze gevels, buitenschilderwerk hofje 14 woningen, het schilderen van onze benedengevel, buiten schilderwerk uitvoeren, het totale schilderwerk van een woning binnen en buitenwerk, het schilderen van kozijnen en boeideel voorzijde woning en garage, binnen kozijnen schilderen en deuren, houten kozijnen van een klein complex schilderen, buiten schilderwerk, deuren en kozijnen schilderen, trap schuren en verven, het impregneren of aanbrengen van coating buitengevel, woning schilderen binnenwerk, alle kozijnen van woonhuis binnen en buiten schilderen, voor en zijgevel kaleien en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Weert staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Weert:

Gevel beschilderen

Het huis bestaat uit betonstenen en hier wordt nog spouwmuurisolatie in geplaatst. De gevel dient geverfd te worden met een damp-open verf in de kleur wit, met een rand aan de onderzijde in een donkere kleur. We hebben best veel ramen in de gevel zitten, dus we gokken dat het om ongeveer 50-60 m2 gaat dat geschilderd moet worden.

Buiten kozijnen schilderen

Begane grond en eerste verdieping. Voor de voorzijde zal een steiger moeten worden opgebouwd. 9 kozijnen allemaal buiten. Ik nodig u graag uit om de situatie in te schatten.

Muren en plafond spuiten met muurverf

Na de verbouwing moet de benedenverdieping en aanbouw opnieuw geverfd worden. 30 m2 in Taupe muurverf van trimetal-magnatex-mat-sf mengkleur en 15 m2 restmuren en plafond met trimetal-magnatex-mat-sf RAL 9010. De muren en plafond zijn opnieuw glad gestukadoord en zullen voorgestreken zijn met trimetal-magnaprim-fix. Deze muurverf is ons aangeraden ivm de kwaliteit en schrobvastheid.

Plafond overkapping verf spuiten

We hebben 4 nieuwe okoume platen laten plaatsen onder de overkapping. Deze zijn gegrond. Er zitten nog 6 bestaande platen in, deze zijn gegrond en getekst. Nu willen we 1 mooi egaal plafond gespoten hebben. Het plafond is 24 m2. Kunt u voor mij een offerte maken?

Kelder schilderen

Ik wil de muur en vloer verven. Het gaat om een kelder van 3 bij 6 meter.

Muren en plafonds schilderen of spuiten

Ik zoek een schilder die de wanden en plafonds van mijn woning kan schilderen of spuiten. Het gaat om 113 m2 aan wanden en 104 m2 aan plafond. De wanden zijn net gestuukt.

Binnenschilderwerk in het woonhuis

Schilderen van 4 wanden en 1 plafond. Gaat om ongeveer 120 m2.

Appartement behangen

Volledig appartement behangen. Klant contacteren over aantal m2. Binnen korte termijn, liefst binnen een week contact met klant.

Schilderen van de hal, trap en overloop

Ik wil de begane grond hal, (inclusief 5 deuren en kozijnen, wanden en plafond en 1 radiator), de trap naar 1e verdieping (inclusief wanden, plafond en onderkant zoldertrap en trapleuning en zij boorden van de trap), de overloop (inclusief 5 deuren en kozijnen, wanden en plafond) laten schilderen. Alle werkzaamheden die er betrekking op hebben zoals bijvoorbeeld de voorbereiding (afplakken, afdekken, schuren eventueel repareren en dergelijke) en afwerking (schakelmateriaal terugplaatsen, en opruimen). Te behandelen delen zo nodig met grondlaag en afwerklaag.

Wand- en vloertegels schilderen in een badkamer

Wij overwegen om de tegels op de wand en vloer in onze badkamers door een professionele schilder te laten schilderen. De badkamer meet ongeveer 4 x 3 meter en heeft een schuine zijde die niet is betegeld. Het aantal m² dat geschilderd moet worden zal hier eerst moeten worden ingemeten. Ik wil een verf van zeer goede kwaliteit zodat het resultaat netjes wordt. Ik wil een afspraak maken om de ruimte te laten beoordelen en het werk te laten inmeten. Daarna ontvang ik graag uw prijsopgave.

Tuindeuren schilderen en een deur vervangen

We willen 4 tuindeuren laten schilderen en daarnaast nog een andere deur van de garage laten vervangen.

Binnen en buiten schilderen van kozijnen en twee deuren

Ik wil binnen- en buitenschilderwerk laten verzorgen aan kozijnen en deuren. Het gaat om de schuurdeur met een groot raam erin en de bijbehorende deurkozijnen Verder gaat het om de achterpui van mijn woning met 2 openslaande deuren en 2 ramen bijhorende kozijnen naast die deuren. Aan de voorkant van het huis moeten 2 ramen met bijhorende kozijnen alleen buiten geschilderd worden. De houten voordeur met kzoijn moet zowel binnen als buiten geschilderd worden. Er is daar ook een lang zijlicht. Een klein wc-raampje moet alleen buiten geschilderd worden. Op de 1e verdieping moet een klein klepraampje van de badkamer zowel binnen als buiten geschilderd worden. Op de 1e verdieping moet van 2 tuimelramen met kozijnen alleen de buitenkant. Aan de achterkant van de 1e verdieping zijn 3 tuimelramen bereikbaar via het plat dak van de uitbouw. Die ramen moeten alleen aan de buitenkant geschilderd worden. Het schilderwerk is op zich nog in goede staat. Alleen de schuurdeur is matig. Op de voordeur zitten behoorlijk wat krassen. Het liefst laat ik de klus uitvoeren op een van de volgende data: 24 en 25 april, 9 en 10 mei, 19, 20 en 21 juni. Indien dit niet mogelijk is, dan op andere data in overleg. Graag ontvang ik uw totaalprijs inclusief alle materialen.

Gang laten schilderen

Ik wil graag mijn gang laten schilderen met muurverf. De ondergrond is gestuct en het gaat om ongeveer 45 m2. Hoeveel gaat dat kosten?

Appartement behangen

Ik woon in een appartement in Weert. Hier moeten 2 kamers behangen worden met papierbehang, het liefst voor 21 november a.s. De maten van de woonkamer zijn: lengte 5.7 meter, breedte 3.75 meter, hoogte 2.75 meter. De maten van de achterkamer zijn: lengte 3.75 meter, breedte 3.8 meter, hoogte 2.75 meter. Ramen en deuren zijn hierbij buiten beschouwing gelaten. Ik zorg ervoor dat het oude behang is verwijderd en nieuw behang aanwezig is.

Balken van plafond schilderen

In gebroken wit schilderen van balken in plafond. De platen tussen de balken hoeven niet perse geschilderd te worden maar dat zou eventueel ook kunnen. De woonkamer is ongeveer 43 m2. Ik heb verf maar misschien kunt u het wit beitsen?

Schilderen van binnendeuren en deurkozijnen

Ik wil graag al mijn binnendeuren + deurkozijnen laten schilderen. In totaal 10 stuks.

Glasvezelbehang aanbrengen in nieuwbouwhuis

Wij willen glasvezelbehang laten aanbrengen in ons nieuwbouwhuis, muren zijn behang klaar. Het betreft het gehele huis. Namelijk de benedenverdieping, de 1e verdieping met drie slaapkamers en de zolder. In totaal betreft het +/- 250 m2 aan muur wat behangen moet worden. Wij zouden hier graag een prijsindicatie voor ontvangen.

Schilderwerk aan woon- en tuinhuis

Het gaat om het schilderen van een tuinhuisje plus wat schilderonderhoud aan een woonhuis. Voor het tuinhuis is het te schilderen oppervlak 15 a 20 m2. Het is een huisje van 3 x 3 meter. Het woonhuis zit goed in de verf maar in ieder geval heeft de schuifpui preventief een nieuwe laag verf nodig.

Binnen schilderwerk

Schilderen van hal, trap en overloop. Wanden en plafonds. Ook wat houtwerk: onderkant trap en aantal kozijnen/deuren. Aantal m2 aan plafonds en wanden weet ik niet.

Behangen slaapkamers

2 slaapkamers behangen. Behang zal ik zelf verzorgen. In elke kamer 3 wanden. Het gaat om ongeveer 10 a 11 rollen. Nieuwbouw.

Schilderen plafond en kitwerk

Door lekkage moet (deels) plafond opnieuw worden geschilderd. User weet geen afmeting, gaat in eerste instantie om het bijwerken van de vlekken. Tevens moet het hok van de wasmachine worden afgekit. Dit wil ook zeggen de radiatorbuizen en met name ook het rosetje/de rosetten bij de leiding. Betreft een klein hok van ong. 1 m².

Structuurverf aanbrengen

Structuurverf aanbrengen op muren; er is al voorgestreken. In appartement, slaapkamer, gang, grote woonkamer (van 30m2) met open keuken.

Keukenopstand schilderen

Bestaande eiken keukenopstand; 33 jaar oud; ziet er nog perfect uit. U-model keuken, ongeveer 3 meter is de langste kant, 2.50 meter hoog. Midden van U zijn alleen onderkastjes. Aan de rechterkant is een bar ook alleen onderkastjes. Onderdelen / apparatuur welke aan slijtage ondergevig zijn, zijn regelmatig vernieuwd. Vorige week zelf nog een nieuwe inbouw koelkast geplaatst. Wat kost het om deze keukenopstand, alle zichtbare delen, zowel van eiken hout als van kunststof, in gebroken wit te schilderen? Dit werk stellen wij hoge eisen aan. Kan een foto en ook een tekening sturen. SVP aan geven waar naar toe te sturen. BVD en vriendelijke groet.

Onderhoud en schilderen huis aan de buitenkant

Ons huis is altijd door ons zelf geschilderd, maar door omstandigheden lukte dat vorig jaar en ook dit jaar niet. Dat betekent dat er behalve schilderen nu ook onderhoud moet worden gedaan. Het betreft een rijtjeswoning. Het gaat alleen om de kozijnen.

woonkamer en twee zijkamers behangen

Wij zijn op zoek (per direct) naar een behanger die onze woonkamer (plm 40 m2) en twee zijkamers (totaal plm 60 m2) kan behangen met vinylbehang. Wij zorgen voor het behang.