Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor buitenkant van herenhuis schilderen :

Buitenkant van herenhuis schilderen

Groot herenhuis is toe aan een schilderbeurt. Bij elkaar 3 verdiepingen, houten daklijsten, deuren en veel kozijnen. Eventueel in etappes uit te voeren. Verstandig is om eerst langs te komen en alles op te meten. Materiaal in overleg.
Onze klant uit Valkenburg (Limburg) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenkant van herenhuis schilderen uit heel Nederland:

Buitenkant schilderen

De voorkant en de achterkant van het huis moet geschilderd worden. Van de achterkant waarschijnlijk alleen de begane grond. Het gaat om een oud herenhuis met drie verdiepingen waarvan ik de afmetingen niet weet.

Dakisolatie plaatsen

Ik zou graag een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor een dakisolatie. Het gaat om een herenhuis makkelijk te bereiken ook qua werkzaamheden. Is 10 jaar geleden voorzien van nieuwe dakpannen echter niet geïsoleerd. Wij willen het graag aan de buitenkant laten isoleren. Op google maps is het relatief goed te zijn 15 meter bij ongeveer 3 Meter hoog

Gevel stukadoren van een herenhuis

Er moet een woning aan de buitenkant gestut worden met een gladde afwerking. Het betreft een nieuw herenhuis van 8 x 13 meter. Buitenwerk Vierkante meter: 220 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Nieuwbouwwoning opmetselen

Nieuw te bouwen herenhuis Metselwerk (gevel) aan de buitenkant van het huis. Kruisverband, totaal 16. 230 stenen (uitgerekend door calculatiebureau). Geen fundering nodig. Excl. Voegwerk (wordt een snijvoeg). Graag inzicht in minimaal aantal benodigde uren + materiaal (specie) + totale prijs (+ evt. Andere kosten) Starten september 2015.

Voordeur afbranden, schuren en lakken

Ik wil mijn oude voordeur van een herenhuis opknappen. Dus verf afbranden, schuren, opnieuw schilderen en lakken. Ook graag de deurposten aan de binnen- en buitenkant schilderen. Verf eventueel door u aan te schaffen.

Schilderwerk buiten

Ik ben op zoek naar een schildersbedrijf die al het houtwerk van de raamkozijnen, voordeur en dakkapellen aan de buitenkant van het huis kan schilderen. Herenhuis, aan vier kanten schilderen, het huis heeft een begane grond en twee verdiepingen en 6 dakkapellen. Ook een dakgoot.

Buitenkant schilderwerk reinigen

Buitenkant schilderwerk reinigen. Vrijstaande woning met twee verdiepingen. Aan 4 kanten. Het is een soort 'Engels Herenhuis' met twee aanbouwen en balkon.

Grondig schilderwerk van het houtwerk ...

Grondig schilderwerk van het houtwerk (kozijnen, terrasdeuren en voordeur) van oud herenhuis (kantoorpand) met 4 verdiepingen, zowel binnen als buitenkant. Tevens kleine herstelwerkzaamheden (stucwerk) aan een beperkt aantal binnenmuren.

Heb een herenhuis uit 1942 waar in de ...

Heb een herenhuis uit 1942 waar in de jaren 80 dakisolatie van de buitenkant is op aangebracht. Hierna zijn de pannen teruggeplaatst. E.e.a. is niet goed gebeurd destijds. Het bestaande dak moet eraf; nieuwe isolatie aanbrengen en bestaande pannen met evt. aanvulling er weer op. Heb reeds een offerte doch wil ik meerdere offertes om te vergelijken. Het is een duur project!

Geachte heren, het gaat over een ...

Geachte heren, het gaat over een pannendak van een oud herenhuis dat ik graag aan de buitenkant wil laten isoleren, nieuwe laten er tegen aan en de pannen die erop liggen weer opnieuw leggen met enige aanvulling, 2 schoorstenen moeten weggehaald worden en afgevoerd en een dakraam moet vernieuwd worden.