Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor kamers in appartement behangen:

Kamers in appartement behangen

Mijn ouders willen, ivm verhuizing, spoedig, 2 slaapkamers en 1 woonkamer laten behangen, circa 120 m2.
Onze klant uit Stein (Limburg) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kamers in appartement behangen uit heel Nederland:

Moederhaard en boiler door een combiketel vervangen

Ik heb een 4 kamer appartement van 60 m2 in Rotterdam Kralingen. Momenteel is er een moederhaard in de woonkamer, in alle kamers zijn radiatoren en er is een elektrische boiler in de keuken voor de warmwatervoorziening. Ik wil de moederhaard en de boiler vervangen door een HR (24 kW) CV-ketel. Mijn idee is dat de CV in de keuken op de plek van de boiler komt te hangen. De keuken ligt aan de achtergevel van het appartement. Luchttoevoer en afvoer van verbrandingsgassen zou mijns inziens moeten worden geregeld via nieuw aan te leggen (concentrische) buizen naar/ door de achtergevel. Kan dat volgens het bouwbesluit 2012? Het appartement ligt op de een-na-bovenste etage. Zijdelings is er op de achtergevel meer dan 2 meter afstand naar de buren op de zelfde etage. Afvoer van condenswater kan via de aanwezige waterafvoer van de wasmachine in de keuken. Er is een gasaansluiting in de keuken. Graag een advies of deze constructie qua bouwregelgeving en burenrecht mogelijk is en een indicatie van de kosten van aankoop/ installatie van de CV en het omleggen en aansluiten van leidingen.

Wanden met latex afwerken

Behangklaar opgeleverd appartement met gipswanden. Hoge plafonds (4. 80 m) over 22 meter van de gevel in de woonkamer. De rest van de kamers direct toegankelijk. Wanden Vierkante meter: 350 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Stucen en schilderen

Betreft het stucen en schilderen van het hele appartement. Het betreft een appartement van 83 m2 (woonoppervlak). De inhoud is 295 m3. We hebben 5 kamers in het appartement, alle 5 kamers dienen gestuct te worden. Wellicht dat de badkamer en de het toilet alleen geschilderd moeten worden en niet gestuct hoeven te worden. Ik heb de woning net gekocht, maar hij staat nog op Funda, hier kunt u eventueel kijken voor foto'd of een plattegrond.

Kamers stucen in jaren '30 appartement

Wij willen graag de woonkamer, plus alkoof, en slaapkamer van ons appartement in Rotterdam laten stuken. De vloer in de woonkamer dient te worden afgedekt. In de slaapkamer ligt vloerbedekking wat aan vervanging toe is dus dat gedeelte hoeft niet te worden afgedekt. De te stuken muren zijn voorzien van een oude stuclaag in hechte staat maar met een korrelige afwerking. De opdracht wordt bij voorkeur op korte termijn uitgevoerd, maar is flexibel in overleg. Wanden Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 40

Appartement stuken

We willen alle kamers in het appartement glad gestuukt hebben. Wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Slaapkamer splitsen en badkamer verkleinen

Ik wil graag een extra slaapkamer in een nieuw gebouwd appartement maken. Ik wil graag weten hoeveel dit kost, inclusief alle benodigde materialen. Om dit te doen, zoals u ziet in de bijgevoegde plattegronden, moet het volgende gedaan worden: 1. De ongeveer 5 meter lange muur tussen de woonkamer en slaapkamer moet verplaatst worden, 2. Er moet een extra muur geplaatst worden om de slaapkamer op te delen in 2 kamers, 3. Er is een extra deur nodig voor de nieuwe 2e slaapkamer, 4. De badkamer wordt kleiner: de ongeveer 1.90 meter lange muur moet verplaatst worden. De wastafel moet verplaatst worden. Verder is er nog niets in de badkamer. Op de nieuwe muur moeten tegels komen in de stijl van de rest van de badkamer. De badkamer deur moet verplaatst worden. Een douche cabine moet geplaatst worden. (Plus verlichtings- en elektraplan in beide kamers en badkamer) Uitvoeren op 21 aug.

Moederhaard en boiler vervangen door CV

Ik wil graag in een 3 kamer appartement van 58 m2 de moederhaard en geiser vervangen door een combi CV ketel en radiatoren plaatsen (in alle kamers en badkamer). Graag ontvang ik offertes voor de verwijdering, aanlegging en installatie van de CV ketel en radiatoren. Extra vraagje: over het algemeen wordt de ketel naar de keuken verplaatst. Is het ook mogelijk de ketel naast de plek waar de moederhaard heeft gestaan te plaatsen met een inbouwkast erom heen? Zo ja, is dit van invloed op de prijs?

Aanbrengen vliesbehang

Ik ga verhuizen naar een appartement waar het behang vervangen moet worden. Ik heb hulp nodig bij het aanbrengen van vliesbehang. Het appartement is ongeveer 80 m2 (zie bijlage). Ik heb dit nog niet aanschaft maar dit ga ik wel doen. Het gaat in ieder geval om alle kamers en de buitenruimte. Over de hal twijfel ik nog. Ik ben nu bezig het behang eraf te halen.

Cement vloer repareren en laminaat leggen

Graag zouden wij een offerte ontvangen voor het herstellen van een complete laminaatvloer. Het herstel is nodig door een lekkage. Laminaat, plinten en ondervloer is gekocht. Het betreft een appartement in Blouwkabel. Woonkamer met open keuken, hal en 2 kamers. Daarnaast moet de open gebikte vloer - zie foto - hersteld worden. Het gaat om ongeveer 60 vierkante meter.

Appartement stuken

Ik krijg op ma 7 augustus de sleutel van mijn appartement. Nu hangt er lelijk behang in het appartement. Ik begin 7 augustus direct met het behang verwijderen met behangafstomers. In het geval dat daar een lelijke muur onder vandaan komt wil ik deze graag laten stucen, maar dat weet ik pas wanneer al het behang verwijderd is. Beetje lastige vraag dus realiseer ik me want ik weet dus pas die week zelf om hoeveel het zal gaan... hopelijk kunnen we daar iets op verzinnen! In het \'maximale/ergste geval\' gaat het om: - Woonkamer: 23.5 m2 - Slaapkamer rechtsboven: 19.5 m2 - Hal: 7.8 m2 - Kamers links onder: 41.6 m2 Totaal: 92 m2 Nu verwacht ik zeker niet dat het hele appartement gestuct moet worden!! Dit gaat om een max. Mijn vraag: - Heeft u beschikbaarheid evt wo 9 / do 10 / vr 11 te komen stucen? - ik weet dus pas die week zelf om hoeveel het zal gaan en of het nodig zal zijn -> wat zou een mogelijke afspraak zijn die we daarover zouden kunnen maken? - Kun je mij een kostenindicatie geven? En hoe werkt dat verder: reken je een prijs per m2? Of zijn er vaste kosten? - wat voor tijd moet ik mee rekening houden? Hoe lang duurt een muur stucen ongeveer? - hoe lang moet ik rekening houden met het laten drogen nadat een muur gestuct is? Ik hoor het graag van je - ook als er nog aanvullende gegevens nodig zijn hoor ik het graag. Hartelijke groet en alvast dank, wanden Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Partners

Partners van Casius