Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor kamers in appartement behangen:

Kamers in appartement behangen

Mijn ouders willen, ivm verhuizing, spoedig, 2 slaapkamers en 1 woonkamer laten behangen, circa 120 m2.
Onze klant uit Stein (Limburg) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kamers in appartement behangen uit heel Nederland:

Laminaat laten leggen

Ik heb zelf v4 laminaat, goud folie ondervloer en muurplinten gekocht. Dit word vandaag geleverd. Oppervlakte is 63 m3. Heb geen drempels in mijn huis. Graag wou ik het laten leggen in twee kamers en woonkamer met open keuken en gang, en de muurplinten laten monteren. Is dit mogelijk en wanneer kan het gelegd worden en wat kost het? Vloer is van beton en het appartement op de 8e etage is zo goed als leeg.

CV installeren in appartement en gaskachel verwijderen

Ik zoek een loodgieter om een centrale verwarming in mijn appartement van 56 m2 te installeren. Het betreft een voorzijde en achterzijde van het appartement: 2 kamers van ongeveer 6 meter breed, en 2 kamers van 2 meter breed. Ook is er een gaskachel in de woonkamer die verwijderd moet worden. Ik huur momenteel een gaskachel voor heet water.

Glad stucwerk aanbrengen en latex spuiten

Wij hebben een nieuwbouw appartement gekocht: Het zijn 3 kamers en een gang. Het gezamenlijk wand oppervlak is ongeveer 120 vierkante meter. Het appartement is nog niet klaar, dus de exacte datum is nog niet bekend. Verder wil ik graag weten hoelang het werk duurt. Hoe gaat het met scheurtjes door de werking na een jaar? Wat zijn de kosten om dat te repareren? De buitenste muren zijn van beton en de binnenmuren zijn van gipsblokken. Het gaat om 5 vierkante meter.

Onder- en laminaatvloer laten leggen

Ondervloer en laminaatvloer leggen. Oppervlakte 26 m2. Twee kamers zonder leidingen. Betonnen vloer in appartement.

Anhydriet vloer schuren en primeren

100 m2 anhydrietvloer schuren en voorzien van primer ter voorbereiding op leggen tegelvloer in een nieuwbouw appartement 3 kamers.

PVC vloer leggen

Wij willen in onze toekomstige woning een PVC-vloer aan laten leggen. De woning is een appartement met onderburen. De vloer is van beton de totale oppervlakte van alle kamers gang en hal is ongeveer 100 m2. Gaarne een opgave van de diverse kwaliteiten PVC p/ m2, alsmede separaat de kosten van aanleggen van het egaliseren, ondervloer (tegen geluidsoverlast) en de PVC vloer met plinten.

Laminaat laten leggen in het hele appartement

Wij gaan in een appartement wonen met een oppervlakte van 85 m². Het gaat om 4 kamers, een gang en een keuken. Hier ligt al een ondervloer in, we willen graag het laminaat (exclusief plinten) in het hele appartement door laten leggen.

Woning voor verkoop stuken

Appartement, 4 kamers stuken en plafond spuitwerk zoals aangegeven. Wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel) Plafond Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 50

Moederhaard en boiler door een combiketel vervangen

Ik heb een 4 kamer appartement van 60 m2 in Rotterdam Kralingen. Momenteel is er een moederhaard in de woonkamer, in alle kamers zijn radiatoren en er is een elektrische boiler in de keuken voor de warmwatervoorziening. Ik wil de moederhaard en de boiler vervangen door een HR (24 kW) CV-ketel. Mijn idee is dat de CV in de keuken op de plek van de boiler komt te hangen. De keuken ligt aan de achtergevel van het appartement. Luchttoevoer en afvoer van verbrandingsgassen zou mijns inziens moeten worden geregeld via nieuw aan te leggen (concentrische) buizen naar/ door de achtergevel. Kan dat volgens het bouwbesluit 2012? Het appartement ligt op de een-na-bovenste etage. Zijdelings is er op de achtergevel meer dan 2 meter afstand naar de buren op de zelfde etage. Afvoer van condenswater kan via de aanwezige waterafvoer van de wasmachine in de keuken. Er is een gasaansluiting in de keuken. Graag een advies of deze constructie qua bouwregelgeving en burenrecht mogelijk is en een indicatie van de kosten van aankoop/ installatie van de CV en het omleggen en aansluiten van leidingen.

Partners

Partners van Casius