Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor buitenmuur bungalow schilderen:

Buitenmuur bungalow schilderen

Ik zoek een schilder voor het schilderen van de buitenmuren van onze bungalow. Het gaat om schilderwerk verdeeld over de begane grond en een klein deel ook de eerste verdieping. De totale oppervlakte bedraagt 200 m2. De ondergrond bestaat uit metselwerk.
Onze klant uit Nuth (Limburg) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenmuur bungalow schilderen uit heel Nederland:

Rookkanaal installeren

Ik wil een rookkanaal installeren aan de buitenmuur. Deze moet ongeveer 5-6 meter lang worden. Deze moet ook volledig aangesloten worden. Het gaat om een recreatie bungalow. Het kanaal moet door een muur en een vloer.

Isoleren en stucen buitenmuur

Ik zoek een partij die de buitenmuur van mijn bungalow kan isoleren en vervolgens stucen. Het gaat om ongeveer 75m2. De bungalow is goed bereikbaar.

Buitengevel optrekken

Graag zouden wij de mogelijkheden willen weten voor het opnieuw metselen van de buitenmuur rondom de bungalow. Het gaat om 15.000 stenen, ponter werk.

Buitenmuur frontzijde

Ik wil de enkelvoud houten wand aan de voorzijde vervangen door een enkel steens muur. Dit is de slaapkamer van de bungalow. In verband met de LF tril/geluidsoverlast naburig bedrijf alleen in beginsel frontale wand. - spouw 6-7 cm (regelwerk) - binnenwand ethernit - afmeting is ongeveer 4,30 bij 2,50 meter - fundering is circa 25-30 cm dik - bouwjaar is 1978 * verwijderen planken doen we zelf. Reactie/vragen bvk via email.

Buitenmuur reinigen bij een bungalow

Van de voorkant van de bungalow moeten de stenen worden gereinigd met stoom en het voegwerk moet worden vervangen. Gaat om een normale voeg die je overal ziet. Het is 1 rechte gevel van 20 meter lang. Totaal exclusief de ramen en deuren gaat het om 50m2 metselwerk. Omdat het bungalow is gaat het om 1 etage. Het gaat ook alleen op de gele steen. De zwarte steen moet alleen gereinigd worden met stoom. Voeg is nog perfect.

Buitenmuren van enkellaagse bouw metselen

Wij hebben een stuk grond op het oog waarop wij graag een bungalow willen laten bouwen. Er zal een binnen- en buitenmuur gemetseld moeten worden voor een enkellaags gebouw dat aan de buiten- en binnenkant gestuukt zal worden. De lengte zal ongeveer 60 meter worden per muur en de hoogte 2.80 meter. Wij zoeken een besparende oplossing omdat er geen stenen in het zicht gaan komen.

Asbest binnenshuis verwijderen

Ik wil graag asbest binnenshuis laten verwijderen. Het gaat om de binnenwanden tegen de buitenmuur aan. Hier zijn eternit platen tegenaan geschroefd. Het betreft 3 slaapkamer, een woonkamer en een keuken. Het betreft een bungalow. De bungalow is 130 m2, inclusief ramen en deuren. Ik heb nog geen rapport op laten maken.

Buitenmuur van de woning en een tuinmuurtje stukadoren

Wij hebben op een gedeelte van de buitenmuur van onze woning stucwerk en willen dat graag laten uitbreiden. Op onze patio willen we buitenstuc laten aanbrengen op een muur en aansluitend op een tuinmuurtje. Op dit muurtje moet ook een latei worden aangebracht. Het gaat om in totaal 9 m². Er is geen steiger nodig, alles is op de begane grond van een bungalow. Wij laten de situatie graag even beoordelen en ontvangen daarna een offerte.

Muur uitzagen en kunststof kozijn plaatsen

Ik wil graag in de stenen buitenmuur van een bungalow een kunststof kozijn laten monteren. Hiervoor moet eerst een stuk van de muur worden gesloopt, zodat een kunststof kozijn van 1,95m breed en 2,10m hoog kan worden gemonteerd (zie de foto's). In de kunststof kozijnen wil ik graag dubbel glas laten monteren. Graag ontvang ik een offerte.

Spouwmuren na-isoleren

Graag had ik een offerte voor na-isolatie van spouwmuren. Betreft een vrijstaande bungalow van 1962. Muren zijn circa 2.5 m hoog aan de binnenkant, circa 42m omtrek (waarvan circa 12m ramen en deuren), circa 5cm spouw, baksteen aan beide kanten, met ontluchtings stenen. We zijn aan het renoveren, het binnen plafond is op het moment verwijderd dus er is toegang vanuit binnen naar de bovenkant van de spouwmuur door een circa 15 cm hoge ruimte tussen dak en bovenkant muur (en spouwmuren zijn dus niet afgesloten aan de bovenkant). De gehele buitenmuur is bereikbaar (vrijstaand -> tuin er om heen).