Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor woning binnen wit laten latex spuiten:

Woning binnen wit laten latex spuiten

Stucwerk is sausklaar. Aantal m2 is bij benadering. Startdatum is ook bij benadering. eind september / begin oktober. Kleur wit (9016 of iets dergelijks) Vierkante meters: 200
Onze klant uit Milsbeek (Limburg) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning binnen wit laten latex spuiten uit heel Nederland:

Opbouw garage realiseren

Wij willen het dak van de garage opbouwen en laten aansluiten aan de slaapkamer met een soort T-kap. De omvang van de garage is 5,5 x 3,0 meter. Daar is een vergunning voor nodig. Wij hebben een houtskeletwoning, dus van binnen moet de opbouw van hout worden. Van buiten hoeft het geen steen te zijn, wij hebben aan de woning iets van rokpannel, als dit ook voor de opbouw kan graag. Dakconstructie weten wij niet of die sterk genoeg is, we gaan er vanuit van wel. Graag casco oplevering, inclusie dakbedekking en kozijnen. Wij hebben al een architect gevraagd om tekeningen te maken.

Ruit vervangen door (veiligheids-) glas

Een ruit (dubbel glas) b x h 2,25 m x 2,15 m van onze woning is stuk, deze moet worden vervangen. De ruit zit volledig binnen (doordat de woning is uitgebouwd) en op vloerniveau. Vervangen kan eventueel door enkel (veiligheids-)glas. Het oude glas laat ik graag afvoeren. We hebben houten kozijnen, deze hoeven niet vervangen te worden.

Isolatie tegen geluid van een snelweg

Wij zijn recent verhuisd naar deze woning. De rijksweg ligt op circa 200 meter afstand. Wij zijn toch stiekem een beetje geschrokken van het geluid van buiten (geraas auto,s) wat je binnen hoort als je in de woonkamer zit. De achtergevel heeft ook openslaande deuren en ventilatieroosters wat mijn inziens geluidslekken zijn. Ik ben benieuwd welke maatregelen eventueel genomen kunnen worden om het geluid te reduceren en wat de financiële consequenties hiervan zijn. alvast dank

Wanden nieuwbouwwoning voorzien van kalkverf

Graag alle wanden van een nieuwbouwwoning voorzien van kalkverf eco, kleur wit. Gaat om industrieel aangeklede woning, Muren binnen zijn vooral van beton, zgn behangklaar opgeleverd. mijn schatting is ongeveer 450 m2( woonoppervlak 156 m2, hoogte van de muren 2,65 m) De woning wordt zeer goed mogelijk rond de bouwvak opgeleverd. Ik zoek dus een vakman die in deze periode de klus kan uitvoeren.

Dakopbouw plaatsen

We willen een opbouw op onze woning laten zetten, waarvan de maten (ca.) 3,5 bij 6,5 zullen zijn. We hebben vergunningen en bouwtekeningen binnen en gereed. Voorkeur gaat uit naar prefab en in overleg complete oplevering.

Draaideur vervangen door schuifdeur

Ik wil de deur van mijn slaapkamer, die naar binnen toe opendraait vervangen door een schuifdeur. Huidig kozijn is polynorm kozijn. De nieuwe deur moet van hetzelfde formaat zijn als de oude deur, dit zal 90 cm breed zijn, bij ongeveer 2.30 m. Het is een woning uit eind jaren '80, het is een standaard appartement. De huidige deur heeft een bovenlicht, dus het zal een vrij hoge deur worden. Ik zou graag met u overleggen over het best te gebruiken materiaal. Het moet zo min mogelijk geluid lekken, dus ik denk aan een stevige houten deur, maar zou hier graag advies over willen. graag de oude deur afvoeren.

Dakrenovatie

Isoleren aan de buitenzijde van onze (oude) woning ter vervanging en verbetering van de huidige na-isolatie van binnen (deze zal dan verwijderd worden). Waarschijnlijk vervangen van dakpannen achterzijde en hergebruiken voorzijde. Aan de achterzijde tijdelijk weghalen en daarna terugplaatsen van zonnepanelen. Aan de voorzijde vervangen van een dakkapel (1,5 m breed), aanbrengen 4 x dakraam (100 x 80 cm) vervangen dakgoot voorzijde. Afmeting: dakvlak: achter ca. 6 x 7, voor ca 7 x 7 (totaal ca 90 m2).

Uitbouw aan de achterzijde van de woning

Wij willen een uitbouw aan de achterkant van de woning. Over de gehele breedte (4.79 m) circa 3 m uitbouwen (hoogte van de buren). Inclusief lichtkoepel, hoge ramen met dubbel glas, en openslaande deuren naar de tuin, en aansluiting voor een keuken. Optioneel het inbouwen van ensuite deuren aan de voorkant van de woonkamer. Of een vergunning nodig is, weet ik niet. Ik verwacht dat heipalen nodig zijn. Het gaat om een jaren 50 woning. We willen een casco oplevering, buiten wel alles afgewerkt. Binnen wel stucwerk en elektra. Voor de constructie twijfelen we tussen metselwerk en prefab. We zouden daar graag de mogelijkheden over willen weten. Tekeningen moeten nog gemaakt worden.

Divers binnen schilderwerk en twee naaste woningen buiten schilderen

Ik zoek een vakman voor de volgende klus: Licht schuren en voorzien van laatste toplaag van alle kozijnen, trapleuningen (3x) en trappen (3x) van 4 verdiepingen. Start opdracht 3 maart in leeg huis (door omstandigheden verfwerk niet af laten maken) Graag ook aparte offerte voor schilderen/spuiten keukenkastjes, en aparte offerte voor het buitenschilderwerk van 2 huizen naast elkaar (allebei 4 verdiepingen) De oppervlakte van een woning bedraagt al gauw 160 m2.

Een warmtepompboiler leveren en installeren

Ik zoek een installateur die een warmtepompboiler in mijn woning kan ophangen en aansluiten. De boiler moet 250 of 300 liter zijn. De boiler moet op zolder of in de kelder komen te staan en afvoer naar binnen en buiten hebben. De boiler moet de woning van sanitair water kunnen voorzien.

Partners

Partners van Casius