Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor muur behangen:

Muur behangen

Behangen wand huurappartement ongeveer 12-13m2 -- oude behang wordt verwijderd. Per 1 augustus wordt appartement opgeleverd.
Onze klant uit Maastricht (Limburg) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor muur behangen uit heel Nederland:

Muur woonkamer behangen

Ik wil graag een muur laten behangen in de woonkamer. Al het oude behang is inmiddels verwijderd en de muren zijn behangklaar. Het betreft 8 rollen vliesbehang. (22 banen) Oppervlakte is ongeveer 2.70 x 11 meter. Ik beschik reeds over het behang en de lijm, maar nog geen behanger en behangtafel.

Muur behangen

Het oude behang dient van de muur verwijderd te worden en nieuwe effen behang geplaatst. De muur is 4 bij 2.50 meter groot.

Fotobehang laten plakken

Wij zijn op zoek naar een partij die een foto behang van 2.8 bij 2.65 meter kunnen behangen. De muur is echter in de vide en alleen met hoge trappen of stijger goed te bereiken. In de bijlage een foto (links van grote raam!) Let op, het moet in een hoge vide. Dus waarschijnlijk met steiger opbouwen. Kunnen wij hiervoor bij u terecht en zo ja, wanneer en wat zouden de kosten zijn?

Vochtprobleem herstellen

Het gaat om een kamer van 9 m2 waar waterschade in is. Er zit in een klein gedeelte van het plafond en de muur watervlekken. Tijdens het zoeken van de oorzaak is er een gat gemaakt in een gipsplaat. Kamer moet behangen worden en plafond opnieuw geverfd.

Behangen van muren

Het gaat om 2 muren van bij elkaar 7 meter breed. Muur 2,45 meter hoog. Behang is breed: 1. 30meter Het gaat om textielbehang. Muren zijn momenteel wit geschilderd Graag eventueel offerte/kostenvoorstel per mail. Welk type behang wil je laten plaatsen? Vliesbehang / renovlies Op welke ondergrond moet het behang geplaatst worden? Bestaande geschilderde muren

Muren schilderen en 1 muur behangen

Na een flinke lekkage dat inmiddels is verholpen wil ik 3 muren opnieuw laten verven en 1 muur laten behangen. Het gaat totaal om zo'n 25 m2. Vakman zorgt voor verf.

Behang afhalen en opnieuw behangen/verven

Nav lekkage is het behang aan de muur gaan afbladeren. Nu moet het behang afgehaald worden (vervolgens wordt de muur gerepareerd door de huiseigenaar) en daarna moet de muur weer behangen/geschilderd worden. De muur betreft ong. 9 vierkante meter.

Behangen met fotobehang

Ik wil graag een muur (6x.5 meter) laten behangen met fotobehang. De muur is medio maart gebruiksklaar.

Behangen

Wij zoeken iemand die in een zolderkamer en in 2 slaapkamers een muur kan behangen met vliesbehang met patroon. Het gaat om een muur van 4 meter lang En een muur van 3,87 en een muur van 3,93 lang met een schuin dak door de nok van het huis

Behangen van kinderkamer

Het behangen van één muur van een kinderkamer. 3.20x2.50 meter

Partners

Partners van Casius