Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor plafond van kamers in appartement witten:

Plafond van kamers in appartement witten

Graag m2 prijs
Onze klant uit Maastricht (Limburg) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plafond van kamers in appartement witten uit heel Nederland:

Klussen in huis

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: • Ik wil 5 kozijnen laten schilderen, binnen en buitenkant. • Ik wil 2 kamers laten schilderen (muur en plafond) • Ik wil de keuken plafond laten schilderen. • En ik wil een deur plaatsen voor mijn trap richting de 1e verdieping.

Woning behangen met renovlies, sauzen en kitten

Momenteel is ons nieuwe huis in Maassluis in aanbouw. Wij zijn op zoek naar een bekwame schilder/schildersbedrijf die voor ons de eerste twee verdiepingen wil behangen met renovlies, sausen (ongeveer 3 kleuren) en kitten (naden, hoeken en overgang naar het plafond). Het gaat om globaal 5 kamers en trapgaten, totaal van ongeveer 260 m². Graag een offerte per vierkante meter. Voor ons is ook van belang hoe lang er nodig is om het werk te voltooien en welke flexibiliteit je kan bieden (in verband met de altijd onzekere opleverdatum). Ik vraag me af of er gewerkt kan worden met schrob latex.

Stucen slaapkamer en plafond badkamer

Het gaat om twee verschillende kamers. Op de slaapkamer moeten alle muren gestuukt worden. In de badkamer zit een scheur in het plafond. Gezien het gaat om verschillende ondergronden in de slaapkamer en ik me af vraag of jullie deze scheur ook kunnen oppakken lijkt me het me goed om eerst vrijblijvend af te spreken om te kijken wat de mogelijkheden zijn maar ik ben wel benieuwd naar de geschatte kosten. Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 20

Plat dak van oud huis renoveren en isoleren

Het betreft een oud huis van 100 jaar oud, waarbij zo te zien enkele jaren geleden de gehele dakbedekking vernieuwd is en dit nog in prima staat is. Echter zonder isolatielaag eronder waardoor het nu een 'koud dak' is en we geconstateerd hebben dat er condens druppels aan de binnenzijde van het dakbeschot hangen. Bij 2 van de kamers hebben we Rockwool geplaatst aan het plafond en de andere 3 kamers zijn niet geisoleerd. Ik denk dus dat de isolatie straks ook verwijdert moet worden uit de plafonds van de 2 kamers als hier er een nieuwe isolatielaag op het dakbeschot geplaatst word. Volgens mij is de beste optie dak te voorzien van isolatie met grind erop aangezien dakbedekking nog prima is? Graag jullie advies. Het dak is volledig asbestvrij en circa 40 m2.

Muren en plafond van twee kamers stuken

Wij hebben een nieuw huis gekocht. 2 slaapkamers zitten vol met behang, weten niet precies wat eronder zit maar willen graag gelijk gladde muren. In de slaapkamer kwam er achter de kasten 3 lagen behang tevoorschijn. Die zullen we zelf verwijderen. Wanden Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Gipsplaten plafond laten stucen

Wij gaan zelf plafond gipsplaten monteren, omdat het oude plafond eruit moet. Het huis is van 1903. Wij willen graag het plafond in onze benedenwoning van de woonkamer, eetkamer, gang en kamers laten stuken of spuiten. Dit ligt aan het kosten plaatje. Een totaal van 75 m2.

Badkamer verbouwen

Ik wil mijn huidige badkamer verbouwen door de inbouwkasten van beide kamers in mijn huidige badkamer te plaatsen. Ik wil nieuwe tegels tot aan het plafond en badkamer meubels te plaatsen. Indien mogelijk de wc verplaatsen en muur te bouwen voor de douche te scheiden. De badkamer is ongeveer 4,5 bij 3,5 meter. Er moeten ook leidingen verlegd worden.

Plafond sauzen

2 kamers a 20 m2, Witten van de plafonds.

Tussenwand plaatsen

Ik zou graag van 1 slaapkamer willen scheiden waardoor er 2 kamers ontstaan, dan zou ik het liefst de wand deels laten doorlopen maar niet geheel. Er hoeft geen deur geplaatst te worden. Dat bijvoorbeeld de nieuwe wand 90 cm van de muur af stopt en dat fungeert als doorloop. Het plafond is wel vrij hoog, alleen is dit slechts aan 1 deel van de kamer. De andere kant is normale kamer hoogte van 2,45 meter en de vraag is ook of het nodig is om helemaal tot boven in de wand te plaatsen. Op zich is het voor ons geen probleem als de wand over de hele lengte slechts 2,45 meter hoog is. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Groot binnenkozijn plaatsen

SAMENVATTING OPDRACHT Wij zoeken een ervaren vakman voor de volgende klus: Het inmeten, plaatsen en afwerken van een houten binnen kozijn in een ruime nis/doorgang als afscheiding tussen 2 kamers (situatieschets: foto 1 vooraanzicht. Het kozijn moet zijn voorzien van een deur aan de linkerzijde en een vaste raampartij aan de rechterkant met boven 3 smalle ruiten en onder 1 grotere ruit (concept werktekening: foto 2) WERKTEKENING De werktekening (foto 2) dient als voorbeeld. De buitenmaat is bij benadering 2070mm hoog en 2220 mm breed. E.e.a. dient na overleg over de exacte indeling door U te worden opgemeten. Het kozijn moet worden opgeleverd inclusief ramen en een (massieve) deur eveneens voorzien van glas. Draairichting deur: DIN Buiten draaiend. Verder het geheel afgelakt in RAL-kleurSITUATIE In de woning ligt een lamelparketvoer. Het deel onder de raampartij en staande dorpels moet voor een deel worden uitgefreesd zodat de dorpel daar direct op de betonvloer kan worden bevestigd. Onder de deur dient de vloer te blijven liggen en is ook geen liggende dorpel of drempel nodig. De zijmuren, bovenzijde plafond en vloer zijn van beton. Er hoeft niets te worden weggebroken. Foto 3 dient als voorbeeld van een soortgelijk kozijn. De woning is bewoond. OPMERKINGEN Een in de fabriek/werkplaats afgemonteerd kozijn van ca. 2070mm hoog 2220mm breed kan niet in zijn geheel naar binnen worden gebracht. Daar is niet voldoende ruimte voor. Montage dient dus (deels) ter plekke plaats te vinden. GEVRAAGD WORDT: - Het exact inmeten. Verzorgen materiaal. - Plaatsen kozijn, glas en deur conform specificaties. - Gronden en aflakken (indien nodig). - Dorpels afwerken met MDF-plintjes (waar nodig). - Inschatting van de te bestede uren en doorlooptijd van het project. Heeft U interesse in deze klus? Wij ontvangen graag via email vrijblijvende offertes met voorstel voor de aanpak van vaklieden met aantoonbare ervaring en referenties op dit gebied voor: 1.

Partners

Partners van Casius