Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Maastricht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Maastricht heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Maastricht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Maastricht of directe omgeving.

1297 klanten uit Maastricht bevelen een bij Casius in Maastricht aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Maastricht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: 6 appartementen+ trappenhuis schilderen a 1000m2, divers binnen schilderwerk en twee naaste woningen buiten schilderen, wanden stucen, deuren kozijnen en dakrand schilderen, bovenverdieping lagen spack spuiten, glasvliesbehang en wit sausen na oplevering nieuwbouwappartement, kozijnen en deuren buiten schilderen, buitenzijde van hoekhuis schilderen, stucen en (spuit)verven nieuwbouwwoning, schilderen van woonkamer binnen en buiten, buitengevels schilderen, 167m2 plafonds & wanden schilderen (spuiten), spuiten wanden en plafonds nieuwbouw appartement, deuren, kozijnen, muren en plafonds schilderen, buiten schilderen van ong 60 m2 en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Maastricht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Maastricht:

Spuiten en verven van 4 deuren beide zijden

Spuiten 2 zijden van een brandwerende binnendeur Spuiten 2 zijden van 2 standaard binnendeuren Verven 2 zijden van een buitendeur

Kozijnen en deuren schilderen aan de buitenzijde

Het gaat om schilderen van kozijnen en (raam)deuren aan de buitenzijde - vóór- en achtergevel. In totaal 10 kozijnen en 2 deuren op de kelderverdieping, begane grond, 1e verdieping en 2e verdieping (bereikbaar vanuit het terras – geen grote stijger nodig). Laatste schilderbeurt – 7 jaar geleden, in goede stand, op 1 kozijn moet een kleine stuk houtrot gerepareerd worden. Schilderwerk in huidige 2 kleuren (zie de afbeeldingen).

Vloer schuren

Ben mijn woning aan het renoveren. De keldervloer was betegeld. Deze zijn verwijderd. Huidige vloer zal eerst gefreesd/geschuurd moeten worden voordat deze geverfd (gesealed) kan worden. Ik zou graag totaalprijs ontvangen voor het uitvoeren van deze werkzaamheden. Totale oppervlakte is ongeveer 55 m2.

Behangen van 2 trappenhuizen

In mijn woning zijn er 2 trappenhuizen die medio mei beiden behangen moeten worden. Het gaat om 2x9 banen. Ik laat mij adviseren over het behangmateriaal.

Betonvloer schilderen

Het betreft een oppervlak op zolder in een nieuwbouwwoning. Het gaat om 1 natte ruimte, badkamer, van ongeveer 6 m2, een hal en een slaapkamer van in totaal ongeveer 40-50 m2. Ik ben benieuwd wat er aan toplaag mogelijk is en wat dit kost/m2 inclusief alle bijkomende kosten, omdat we laten betegelen van gehele oppervlak te duur vinden.

Muur behangen

Behangen wand huurappartement ongeveer 12-13m2 -- oude behang wordt verwijderd. Per 1 augustus wordt appartement opgeleverd.

Deuren, wanden en plafonds laten verven

Schilderen van 10 deuren en kozijnen. Verven latex van een hele woning. Eventueel hebben wij een appartement ter beschikking om te overnachten.

Behangen met vliesbehang

Ik wil 3 (delen van) muren laten behangen met vliesbehang met motief. Totale oppervlakte is 11 m2 (ruim gemeten). De ondergrond betreft lichte structuur. Vliesbehang en lijm is reeds aanwezig.

Buitendeuren en kozijnen buiten schilderen

Schilderen van twee buitendeuren (voor en achterdeur), 6 kleinere kozijnen (70 x 1,20 cm), woonkamer kozijn (2 x 2 meter) en keuken raam (1.40 meter).

Schilderwerk binnen en buiten

Mevrouw, heer, Deze zomer willen we het schilderwerk (laten) uitvoeren. We willen graag weten of dat ook financieel uitvoerbaar is. Daarom het verzoek voor een prijsopgave: 1 buiten ? Betonnen rand rondom de voordeur 2 binnen ? Plafond woonkamer witten (zal inclusief keuken maximaal 34 m2 zijn) 3 binnen ? Entree / halletje / gang —> glasvliesbehang verven (circa 17 m2 ) 4 binnen ? Trappenhuis (eerste trap en portaal) —> glasvliesbehang verven (circa 20 m2 geschat) 5 binnen ? In plaats van behangen structuur muurverf (korrel midden) ongeveer 52 m2 Wij verwijderen zelf alle lagen behang Eventuele meerwerk 1 portaal eerste etage schilderen 5 opdekdeuren en kozijnen 2 eerste etage ouders slaapkamer ? Witten plafond 13 m2 3 eerste etage ouders slaapkamer ? Glasvliesbehang verven (circa 30 m2 geschat, als we achter de kast ook verven) Nu hebben we alle glasvliesbehang in de zelfde kleur. Het zou zo maar kunnen dat dit strakjes ook weer zo het geval is.

Woning laten behangen

Ik wil mijn woning laten behangen. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 100 m2. Het oude behang is er zo goed mogelijk afgehaald.

Woonhuis binnen schilderen

Starten met de werkzaamheden kan in de in de eerste week van juni 2018. Het gaat om een woonhuis (90 m2) waarvan het binnen schilderwerk opgefrist moet worden. Wanden, plafonds en de deuren afwassen. De woning telt 3 etages. Opmeting kan pas per half maart.

Deuren en gang schilderen

Er dienen 8 deuren en de gang geschilderd te worden

Binnen latexwerk

285 m2 meter nieuw stucwerk latexen 7 deuren plus kozijn moeten 1 x gronden 1 keer lakken Trap 12 treden is zwart moet wit worden

Behangen

Ik zoek iemand die bij mij wil behangen, Woonkamer, stuk keuken en hal. Totale oppervlakte 33 m2 . Er zijn deuren en grote ramen in de ruimtes, waardoor het kleine stukjes zijn die behangen moeten worden.

Plafonds met latex spuiten

Het gaat om de plafond in de woonkamer en plafond in de keuken om die te latex spuiten. Plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Plafond van kamers in appartement witten

Graag m2 prijs

Muur schilderen

Graag een binnenmuur van 8 m2 schilderen. De muur is eerder geverfd. Verf in overleg. Graag een prijsopgave hiervoor. In het centrum van Maastricht. Het adres is per auto bereikbaar.

Muren sauzen op benedenverdieping

Het schilderen van alle muren op de beneden verdieping behalve bijkeuken en eventueel ook bovenverdiepingen (graag aparte prijzen vermelden) op korte termijn. Ongeveer 130 m2 in totaal. We zijn op zoek naar iemand die binnen twee weken kan komen. Huis in Maastricht gevonden via #funda

Glasvezelbehang aanbrengen

I need someone to put some Glasweefsel on my walls. It is approximately 50 m2.

Woon- en/of slaapkamer behangen

Het behangen van een woonkamer en misschien ook een slaapkamer. Alle wanden van de woonkamer. De woonkamer is 7.40 x 3.40 en heeft drie deuren en twee ramen. Papierbehang met een patroon (26 cm) heb ik al besteld. Ik kan het oude behang eventueel zelf verwijderen. Per 1 oktober krijg ik de sleutel van de woning. Circa 3 km over de grens, in Belgie.

Plafond spuiten met latex

Ik zoek iemand die mijn plafond opnieuw wil verven, het liefst spuiten met latex. Het gaat hier om het plafond van de woonkamer deze bedraagt circa 27 - 30 m2. Plafond Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Wanden, deuren en tegelwanden schilderen

Wij willen in een bedrijfspand ongeveer 200 m² wanden laten witten. Voor een deel zijn dit gipswanden. Wellicht laten we ook 16 deuren dekkend schilderen en 76 m² tegelwanden in de toiletten. We willen een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvangen daarna graag uw prijsopgave.

Binnenschilderwerk aan kozijnen, ramen en een deur

Ik ben onlangs verhuisd naar een appartement uit bouwjaar 2002 gelegen op de 3e verdieping. Ik wil daar graag binnenschilderwerk laten verzorgen. Er zijn daar 6 kozijnen waarvan 5 met een raam en 1 met een deur. Deze zijn nu bruin van kleur en ik wil ze graag wit laten schilderen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte met daarin een aparte post voor de materialen.

Behangen van diverse wanden

Ik wil een aantal kamers in mijn huurwoning laten behangen met vliesbehang. Ik zal zelf het bestaande behang verwijderen en vliesbehang kopen bij Gamma. Ik schat dat het in totaal om 60 tot 70 m² gaat. Ik hoor graag van u wat hiervoor de kosten zijn.