Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Kerkrade te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Kerkrade heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Kerkrade u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Kerkrade of directe omgeving.

360 klanten uit Kerkrade bevelen een bij Casius in Kerkrade aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Kerkrade bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: binnenschilderwerk zorgcomplex, gevel renoveren, schilderen binnenshuis, hotelkamers behangen, glasweefselbehang leveren en plakken, schilder huis en garage buitenom, buitengevel kaleien, trappen schilderen, behangen 200 m2, muren en plafonds schilderen, plafond en muren sauzen, glasvliesbehang aanbrengen en sauzen, schilderen van plafonds en trapgat, buitenschilderwerk, buitenschilderwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Kerkrade staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Kerkrade:

Schildersklus

Ik wil graag alle plafonds en wanden, incl. trappenhal laten schilderen op de begaande grond en 1e verdieping. Afhankelijk van de prijsopgave ook de 2e verdieping. Totale woonoppervlakte is circa 88m2. Vooraf stucen etc is niet nodig. Deze klus heeft geen haast.

Buitenmuur, kozijnen en deuren schilderen

Buitenmuur Kozijnen en deur

Muren en plafond verven

Ik heb pas de woonkamer laten stuken. Het gaat om ongeveer 32 vierkante meter muur en een plafond.

Schilderen van deuren

Ik ben op zoek naar een schildersbedrijf die 5 binnendeuren bij mij kan schilderen.

Spuiten van een systeemplafond

In ons nieuwe kantoor willen we z.s.m. mogelijke het plafond zwart gespoten hebben. Het liefst komende maandag al!! plafond Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Binnendeuren spuiten

Het betreft het spuiten van 3 (of 4) vlakke binnendeuren. De deuren zijn nog nooit behandeld en niet beschadigd. Kleur: RAL 9010 (wit) zijdeglans Inclusief bovenpaneel. Er is 1 deur inclusief paneel 3 meter hoog en 2 deuren inclusief paneel 2.50 meter hoog.

Buitenschilderwerk bij een 2 onder 1 kap woning

Het betreft het buitenschilderwerk van een helft-van-een-dubbel woonhuis, 2 onder-één-kap. De woning heeft 3 verdiepingen met gevelbeslag aan de achterkant. Alle houtwerk schuren en lakken, rood 3011, wit 9010 en houten rabat delen 704.

Schilderen van kozijn, wanden en muren in een toiletruimte

Ik wil in mijn toiletruimte de muren en het plafond laten witten. De muren zijn onlangs gestuukt. Er moet volgens de stukadoor eerst voorstrijkmiddel op. Het gaat om in totaal ongeveer 10 m². Verder wil ik het deurkozijn van de toiletruimte laten schuren en schilderen. Ik heb nog geen verf. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Muren en plafonds opfrissen

In verband met waterschade is er 74.50 vierkante meter schilderwerk nodig (betreft muren en plafonds) en 1 vierkante meter stucwerk.

Plafonds laten schilderen

Plafond in de wc 2. 25 m2 Plafond slaapkamers 4 slaapkamers 3 slaap kamers afmeting plafond 16 m2 + 16 m2 + 16 m2 = 48 m2 1 plafond van van 12 m2 Totaal : 62.5 m2 Omdat deze offerte voor de verzekering is moet het een offerte zijn met een berekening van 6 procent btw en u mag de de duurste en beste verf gebruiken. Het hoeft niet goedkoop Daarnaast is een een stuk van 4 m2 dat opnieuw gestuukt moet worden ik weet niet of jullie dit meteen in de offerte mee kunnen nemen

Verkeersplein op schoolplein laten schilderen

Basisschool de blokkenberg te Kerkrade wilt graag een verkeersplein laten schilderen op het schoolplein. Een voorbeeld voeg ik toe bij "documenten" het getoonde voorbeeld is ongeveer 20 bij 20 meters. De ondergrond op het schoolplein bestaat uit grijze stoeptegels van 30 bij 30 cm. Het geheel zouden wij graag in een duidelijk afstekende kleur willen zien, zodat het verkeersplein ook afsteekt ten opzichte van de overige grijze tegels. Het liefst zien wij de beschildering gedaan met wegenverf, zodat er niet jaarlijks onderhoud gepleegd hoeft te worden.

Slaapkamer en wand woonkamer behangen

Wij hebben een bungalow gekocht en gaan op 29 maart verhuizen. Vóor die tijd wil ik een slaapkamer laten behangen met glasvezelbehang. Er is ook een wand in de woonkamer van 8 meter lang die ik wil laten behangen met linnen behang. De slaapkamer heeft de hoogste prioriteit. Het zou fijn zijn als iemand daar op heel korte termijn tijd voor heeft. Alle materialen zijn al voorhanden. Ik ontvang graag vooraf een prijsopgave.

Slaapkamer laten behangen

Het gaat om een slaapkamer van 5 bij 5 meter welke van nieuw behang moet worden voorzien. De kamer is 2.40 meter hoog en er zit een hoek van 1.13 bij 2.40 meter de kamer in. In het stuk van 1.13 meter breed zit een deur. Het oude behang verwijder ik zelf en ik vermoed dat daarna gewoon het nieuwe vlies behang geplakt kan worden. In de slaapkamer zit een deur en 3 ramen. Onder een raam zit de verwarming, hierachter moet ook deels of geheel behangen worden. In verband met het werk zal ik deze klust het liefst tussen kerst en oudjaarsdag laten uitvoeren. Graag ontvang ik een offerte.

Schilderen van deuren, muren en plafonds

Het schilderen van 4 houten binnendeuren met metalen kozijn, 50 m2 pas gestucte muren en 31 m2 pas gestucte plafonds in woonkamer en keuken. Ruimtes zijn nagenoeg leeg bij aanvang schilderwerk. Gelieve enkel per e-mail contact op te nemen.

Behangen in de woning

Diverse kamers behangen. 1 slaapkamer van 3 meter x 3 meter en de woonkamer van 8,5 meter x 4 meter. De slaapkamer heeft de prioriteit. Oud behang wordt onszelf verwijderd.

Herstelwerk aan behang na waterschade

Na een hoosbui heb ik op twee slaapkamers waterschade gehad voorbij en langs de raamkozijnen. Het behang dient op die plaatsen en mogelijk ook op meer plaatsen vernieuwd te worden. I.v.m. de verzekering heb ik hier een offerte voor nodig om dit in zijn geheel op te lossen. Mochten de twee kamers opnieuw behangen moeten worden dan praat je 2 maal over 28 vierkante meter. Totaal 56 vierkante meter.

Voor- en achterdeur binnenzijde schilderen

De binnenzijde van de voor- en achterdeur dienen te worden geschilderd.

Behangen wanden

Ben op zoek naar een behanger, het gaat hierbij om de volgende ruimtes: 2 slaapkamers, woonkamer, keuken, hal met een totaal van 60 m2 aan wanden. Levering behang in overleg.

Verven voordeur, kozijn en betimmering

De bedoeling is om de voordeur en het kozijn zowel aan binnenkant alsmede de buitenkant te laten schilderen. Ook de betimmering naast de voordeur en op de gevel, onder en boven het kozijn, ongeveer 10 m2.

Gang, trappegat en overloop behangen

Behangen van een gang, trappegat en overloop en een klein stukje trappegat naar de zolder. Gladde, schone muren. Vliesbehang aanwezig inclusief lijm. Ongeveer 40 m2.

Kozijnen binnenhuis

Deuren en kozijnen moeten dringend een schilderbeurt hebben

Schilderen muren, plafonds van appartement.

Appartement 104 m2, schilderen muren en plafonds ca. 280 m2. Het appartement is in Aken, postcode 52062, deze kan ik in dit programma niet ingeven. In de laatste week van november is het appartement leeg ivm verhuizing naar Heerlen.

schilder en behangwerk

schilderwerk 7 deuren een halletje een toilet en een slaapkamer

Ik heb door een kleine lekkage onder het ...

Ik heb door een kleine lekkage onder het dak wat vochtplekken op muur en plafond en wil deze opnieuw laten schilderen,lekkage is al verholpen.

Slaapkamer muren moeten opnieuw ...

Slaapkamer muren moeten opnieuw aangesmeerd worden, plafond sausen, behangen en kliklaminaat gelegd worden. Doordat ik zelf hulp behoevend ben kan ik het zelf niet doen.