Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor slaapkamer behangen:

Slaapkamer behangen

Het gaat om 2 wanden zonder raam (3,50 resp. 3,90 breed en 2,75 hoog) en 1 wand met 3 ramen (breed 5,5 mtr , 2,75 hoog)
Onze klant uit Horst (Limburg) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor slaapkamer behangen uit heel Nederland:

Klussen in huis

Ik wil graag laminaat met ondervloer en plinten laten leggen en ook wil ik de muren laten behangen. het gaat alleen om de woonkamer en gangen en niet de slaapkamer. Ik weet de afmetingen niet maar het gaat om een opervlakte van ongeveer 30m tot 40m en de hoogte van de muren zou 3 meter hoog zijn.

Behangen flat

Graag wilt mijn moeder de flat laten behangen (woonkamer, keuken, 2x slaapkamer, gang en halletje). Het gaat om een appartement van 70 m2, maar hoeveel vierkante meter de wanden in totaal zijn weet ik niet precies. Daarnaast ontvangen we graag advies over de behangsoort. We willen alles zo glad mogelijk houden en rustig behang. Mag allemaal wit worden. Het gaat om een huurwoning, dus hier en daar een oneffenheid in de onder muur die we zelf glad trekken. De bedoeling is dus dat het behang een zo min mogelijke structuur heeft en er redelijk \'glad\' uitziet en overschilderen niet meer nodig is.

Slaapkamer wanden spackspuiten

Wij willen graag de wanden van onze slaapkamers laten Spackspuiten (korrel). De wanden waren behangen. Dit hebben wij verwijderd. Nu is er een betonnen ondergrond met enkele kleine gaatjes erin. Het gaat om ongeveer 75 m2 waarvan wij ongeveer 50 m2 in kleur zouden willen laten spuiten en 25 m2 wit wanden. De hoogte van de wanden zijn 2,58 m en bevinden zich allemaal op de eerste verdieping.

Behangen van mijn woning en eventueel sauzen

Ik wil graag z.s.m. de hal en slaapkamer laten behangen met glasvezel/ egaliseer behang, zodat ik het daarna kan (laten) sauzen. Het gaat om een totaal van ongeveer 35 m2. Graag ook het behang meenemen in de offerte. Als u het daarna ook kan sauzen graag ook meenemen in de offerte.

Slaapkamer behangen

Het gaat om een slaapkamer op de begane grond waarvan de muren glad zijn met hier en daar een heel kleine oneffenheid. Het bedraagt ongeveer 33m2. Dit willen wij met renovlies behangen hebben. Graag inclusief materiaal

Wand behangen

Is het mogelijk voor u een slaapkamer wand te behangen in de komende tijd. Het betreft hier een wand van 330 cm breed (380 cm breed incl schoorsteen ) en 236 cm hoog. Te behangen met voorstelling foto van een bos ( besteld bij Bol.com ) vijf banen papierbehang. Nog nader te bepalen datum , echter uiterlijk voor week 23 ? Bedankt voor uw reactie.

Woning laten behangen

Ik wil in mijn seniorenwoning de woonkamer en de slaapkamer van nieuw behang voorzien. Gaarne offerte voor zowel oud behang verwijderen als nieuw behang aanbrengen. Woonkamer : 30 m2. Slaapkamer : 20 m2. Voorkeur om werkzaamheden af te ronden voor de 20e mei. Er kan vanaf nu gestart worden.

Behangen woon- en slaapkamer

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het behangen van mijn woon- en slaapkamer, wat volgens onze berekeningen ongeveer 90m2 bedraagt. Hierbij moet rekening worden gehouden met 3 verwarmingen waar het omheen moet en de nodige buizen hiervan. Het behang (zonder patroon) heb ik al in mijn bezit evenals de behang plak. De muren zijn ontdaan van de bovenste laag oud behang. Op sommige muren zit nog wel iets van behang, maar dat gaat er heel moeilijk af, dus het idee is om het daaroverheen te doen. Ik denk dat dit om ongeveer 70% van het oppervlakte gaat.

Behangen van nieuwbouw appartement

Behangen van betonnen wanden van nieuwbouw appartement, die behangklaar worden opgeleverd. In totaal ± 65 m², voor entree, woonkamer met open keuken en slaapkamer. Het gaat om renovliesbehang, het hoeft niet geschilderd te worden. Over 2 weken krijgen wij de sleutel, dus vanaf dan zou het voor ons kunnen. We kunnen een plattegrond toesturen.

Slaapkamer behangen (oude behang verwijderen) en plafond witten

Door lekkage van het platte dak heb ik waterschade in mijn slaapkamer (opgedroogde vochtschade) en wil ik mijn slaapkamer opnieuw laten behangen en het plafond opnieuw laten witten. Afmetingen van de slaapkamer zijn: 5m71 bij 2m75 (zie de bijlage)

Partners

Partners van Casius