Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Horst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Horst heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Horst u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Horst of directe omgeving.

45 klanten uit Horst bevelen een bij Casius in Horst aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Horst bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Beek, Brunssum, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: muren stuc (740 m2), 915 m2 Latex spuiten, buitenkant vrijstaand huis bj 1926, alle buitengevels van een woning wit schildereren, volledige voorzijde woning schilderen, buitenzijde jaren-70 woning kaleien (wit), gevel keimen 100 m2, gevel (deels) reinigen en geheel schilderen, buitenschilderwerk, ik wil graag woning laten schilderen en behagen, schilderen buitenwerk, schilderwerk ramen & kozijnen voorgevel 2 panden, schilderen benedenverdieping: entree, woonkamer, keuken en 3 deuren, bestaande villa wanden met latex afspuiten, schilderwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Horst staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Horst:

Slaapkamer behangen

Het gaat om 2 wanden zonder raam (3,50 resp. 3,90 breed en 2,75 hoog) en 1 wand met 3 ramen (breed 5,5 mtr , 2,75 hoog)

1 kamer behangen

2 wanden zonder raam (3,50 resp. 3,90 breed en 2,75 hoog) en 1 wand (breed 5,5 mtr met 3 ramen, 2,75 hoog)

Texen en verven in een woning

Woning van boven en beneden texen van een loopbestendige woning, boven trapgat met een slaapkamer en een klein kamer. Onder, keuken, kamer, gang en beneden slaapkamer.

Schilderen binnen in huis

Alle kamers van het huis schilderen, bijna alle muren, de ramen binnen en buiten, het hekwerk van de trappen en de wanden van de zolder. Het gaat om een nieuwbouwwoning waarbij de wanden schilderklaar worden opgeleverd. De begane grond is 80 m2. Boven is het 9 x 9 meter: drie slaapkamers. De zolder is wat kleiner, met 1 rechte wand. De wanden zijn 2.65 meter hoog. De oplevering van de woning is volgende week. Dan starten met het werk.

Schilder- en latexwerk in woning

Betreft een spoedklus in een huurwoning. Ik wil de muren en plafonds van alle kamers (+ keuken) in huis laten texen, de trap naar 1e verdieping en wat plinten laten schilderen. Meeste muren moeten wit worden. Keuken: lichtgrijs, kleine slaapkamer licht roze, middelste slaapkamer lichtblauw, grote slaapkamer wit. Graag een ruwe indicatie van arbeidsuren en kosten materialen. Betreft een jaren '70 eengezinswoning met op de 1e verdieping 3 slaapkamers. Zie de bijlage voor de specifieke afmetingen. Wilt u eerst de woning zien dan kunnen we daartoe een afspraak maken.

Buitenschilderwerk vrijstaande woning

Het buitenschilderwerk van vrijstaande woning moet opnieuw gedaan / onderhouden worden. Het gaat om deuren, kozijzen en dakranden/afwerkmateriaal.

buiten houtwerk woonhuis is geheel ...

buiten houtwerk woonhuis is geheel opnieuw geschilderd in 2005. opdracht: verfwerk nakijken en waar nodig bijwerken.

Op de onderverdieping de binnenmuren van ...

Op de onderverdieping de binnenmuren van kamer, keuken en trapgat. Van de kamer en keuken de plafonds. De kozijnen en deuren en de randen van de trap.

Boven- en benedenkozijnen en rabatdelen ...

Boven- en benedenkozijnen en rabatdelen tussen boven en benedenverdieping ontdoen van bestaande verflagen en voorzien van nieuwe verflaag. Het verfwerk is altijd goed bijgehouden. Eerst beoordeling wat de staat van het hout (geen hardhout) is (voor zover ik zelf kan beoordelen is er nog geen sprake van slecht hout). Bouwjaar woonhuis: 1975.