Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor kozijnen en garagepoort schilderen:

Kozijnen en garagepoort schilderen

Schilderen: 5 kozijnen waarvan 1 wc raampje, 3 slaapkamerkozijnen en 1 woonkamerkozijn en de garagepoort. Alles buitenschilderwerk.
Onze klant uit Hoensbroek (Limburg) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kozijnen en garagepoort schilderen uit heel Nederland:

Deur, kozijnen en garagepoort schilderen

Schilderen van 3 ramen van een garage van binnen en buiten. 1 deur van binnen en buiten schilderen en 1 garagepoort alleen van de buitenkant.

Buitenwerk schilderen

Betreft schilderwerk buiten. Schilderen kozijnen, deuren, garagepoort en overig houtwerk buiten. Het betreft 3 deuren, 9 ramen en 2 keer overig, alles buiten.

Buitendeur leveren en afhangen

Het betreft het leveren en afhangen van een buitendeur. Dit is geen voordeur maar een zijdeur waarbij het hang- en sluitwerk overgezet dient te worden. De deur is 2.32 meter hoog en heeft geen glas. Verder dient de rand van een garagepoort betimmerd te moeten worden en 2 kozijnen en 2 deur geschilderd.

Buitenschilderwerk vrijstaand woonhuis

Onze vrijstaande woning dient opnieuw geschilderd te worden: - kozijnen op de begane grond en eerste etage - gevel, dakboorden - garagepoort en enkele deuren zoals voordeur, achterdeur en garagedeur Daarnaast zou de rotte plek in een schuifpui gerepareerd moeten worden en enkele lichte beschadigingen op dakboord.

Renovatie garagedeuren en raam

We willen graag de deuren en raam van onze garage vernieuwen. Garagepoort, kantel of openslaande deuren: 220 x 202 cm Garageloopdeur: 97 x 207 cm Garageraam: 70 x 65 cm. De maten zijn van de openingen, dus zónder kozijnen. Alles het liefst van hout, behalve natuurlijk de kantelpoort.

bestaande situatie = huis met ...

bestaande situatie = huis met daarachter (middels een 2 meter enkelsteens muur verbonden) garage. gewenste situatie = wil de garage naast het huis hebben met een schuin (van het huis aflopend) dak. omvang = 9 meter lengte - 3 meter breedte - huiskamerhoogte. Er zal geheid moeten worden. Oude garage dient afgebroken te worden. Kozijnen van de oude garage zijn 2 jaar geleden vervangen en zouden in principe hergebruikt kunnen worden. Garage heeft 2 deuren + garagepoort. In de nieuwe constructie hoeft niet per se een garagepoort. De voordeur van het huis bevindt zich aan de zijkant van het huis en zal in de gewenste situatie naast de "garagepoort" staan

De garage wordt omgebouwd tot ...

De garage wordt omgebouwd tot studeerkamer. De garagepoort moet worden vervangen door een pui van hardhouten kozijnen met dubbel glas. De kozijn moet passen in de bestaande opening en er moeten 2 of 3 verticale ruiten in. Omdat dit alles vanaf de straat zichtbaar is moet ik vergunning aanvragen. Enig advies hierover qua tekeningen is gewenst. Maten: breedte 2m39 hoogte 2m50

Buitenwerk opnieuw schilderen, eventueel ...

Buitenwerk opnieuw schilderen, eventueel een andere kleur. Begane grond en eerste verdieping. Hardhouten kozijnen en een garagepoort van metaal. Vrijstaand gekoppeld woonhuis met beneden 2 grote ramen en 4 kleine raampjes. Bovenverdieping 4 kleinere ramen en 1 groter raam.