Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Hoensbroek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Hoensbroek heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Hoensbroek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Hoensbroek of directe omgeving.

175 klanten uit Hoensbroek bevelen een bij Casius in Hoensbroek aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Hoensbroek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: deuren, kozijnen, muren en plafonds van een monument schilderen, sausklaar nieuwbouwhuis huis van binnen latex spuiten, benedenverdieping alles schilderen plus twee trapopgangen, muren stucen danwel schilderen, woning laten schilderen, huis opnieuw sauzen, woning aan de buitenkant laten schilderen, schilderwerk van meerdere dingen in het huis en de garage, offerte Renovlies behang en stucen, schilderen buiten deuren en 20 kozijnen met kruisroeden, compleet modern herenhuis van binnen schilderen, tien kozijnen voorkant buitenzijde schilderen, buitenwerk huis schilderen, buitenom schilderen voor-en achterkant, kantoorruimtes schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Hoensbroek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Hoensbroek:

Kozijnen en garagepoort schilderen

Schilderen: 5 kozijnen waarvan 1 wc raampje, 3 slaapkamerkozijnen en 1 woonkamerkozijn en de garagepoort. Alles buitenschilderwerk.

Renovliesbehang in de nieuwbouwwoning aanbrengen

Ik heb mijn nieuwbouw woning laten voorzien van renovlies behang. Ik ben echter niet tevreden over de afwerking en wil deze graag beter laten afwerken. Het gaat om ongeveer 300 m2 en betreft de begane grond en eerste verdieping.

Buitenwerk schilderen

Betreft schilderwerk buiten. Schilderen kozijnen, deuren, garagepoort en overig houtwerk buiten. Het betreft 3 deuren, 9 ramen en 2 keer overig, alles buiten.

Wanden en plafonds van een nieuwbouwwoning afwerken

Omstreeks 1 september wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Ik wil daar graag 244 m² wanden op de begane grond en bovenverdieping laten afwerken met spackspuitwerk met een fijne korrel. Op de begane grond is er een plafond van 58 m² met V-naden. Ik wil die naden laten dichten en daarna het plafond laten afwerken met spackspuitwerk met een fijne korrel. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Muur behangen en plafond latexen

Ik wil graag 2 klussen laten uitvoeren: Er moet voor 40 m2 worden behangen en 45 m2 aan plafond worden geschilderd.

Slaapkamer behangen

Ik wil mijn slaapkamer laten behangen, het is de bedoeling dat het oude behang eerst verwijderd wordt en dat er dan 8 rollen behang geplaatst worden. Het gaat om effen behang zonder een patroon.

Latex in een appartement laten spuiten

Appartement, alles op eerste verdieping, gelijkvloers. Het gaat om 2 slaapkamers, 1 washok, een gang, een woon-/keuken kamer. 6 deuren, dubbel glas, het meeste is beton ondergrond en alles is wit. Wanden Vierkante meter: 220 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 90

Deuren en kozijnen verven

Het verven van 9 versterkte (geen hout) deuren en de aluminium deurkozijnen. Alles opschuren en opnieuw verven. Verf is in huis, even zien of dit de juiste verf is.

Prijswinnaar klusjesman voor een dag

De klant is op zoek naar een schilder, om de trap te bewerken (schuren en verven). Mocht er nog tijd over zijn, dan had ze graag de kozijnen op de bovenverdieping geschuurd en opnieuw geverfd gehad.

Muur behangen

Ik wil een kleine 130 a 150 m2 laten behangen... Wie o wie en wat gaat mij dit ongeveer kosten..

Behang-, saus- en verfwerk in huis

Halletje behangen 3 bij 4, plafond witten en verwarming verven.. wat kost dat?

Behang in de slaapkamer vernieuwen

Door lekkage op zolder dient vanwege waterschade het behang op de slaapkamer verwijderd te worden. Hier zal er dan met rauhfaser behangen moeten worden en geschilderd. Ook het plafond moet worden gesausd. De kamer is 3 bij 4 meter.

Schilderen buitenwerk op de benedenverdieping

Graag een offerte voor het schilderen van de buitenzijde. Het gaat om 7 houten kozijnen op de benedenverdieping van onze woning. Drie jaar terug zijn ze geschilderd maar er moet nu een goede laag goede verf op.

Wanden sauzen in woonkamer en keuken

De wanden zijn met spack gespoten en dienen nu met latex streeploos wit geverfd te worden. Ongeveer 50 m2.

Verven woonkamer en keuken

Het verven van plafond en wanden in woonkamer en inbouwkeuken. Woonkamer is ca. 6,5 meter bij ca. 3.5 meter keuken is ca. 3 meter bij 1,5 meter.

buitenwerk schilderen

Buitenkozijnen onderbalken plamuren en schilderen en rest buitenschilderwerk nakijken.

Appartement Woonkamer: ...

Appartement Woonkamer: Structuurmuuren nieuwe kleur en een aantal luchtbobbels op de structuurmuur repareren. Keuken: structuurmuur nieuwe kleur en een scheur in de verbindingsmuur repareren. Hal: structuurmuur schilderen. Douche: structuurmuur schilderen en een aantal scheuren in het structuur repareren. Een aantal tegels zijn ook kapot in de douchecel, moeten ook gerepareerd worden. Slaapkamers: opnieuw behangen. Alle plafonds moeten ook een nieuwe laag hebben. En aantal deuren moeten geschilderd worden.

Behangen slaapkamer. Ongeveer 40m2.

Behangen slaapkamer. Ongeveer 40m2.