Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor woning van renovliesbehang voorzien:

Woning van renovliesbehang voorzien

Wanden worden behangklaar gestuukt opgeleverd. We willen renovlies laten plaatsen. Graag een prijs voor renovlies behang standaard strak en renovlies behang geschilderd zodat je deze maar 1 keer hoeft over te schilderen. Wanden Vierkante meter: 300 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
Onze klant uit Herten (Limburg) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning van renovliesbehang voorzien uit heel Nederland:

Renovliesbehang en sauzen aanbrengen in de nieuwbouwwoning

Eind mei/ begin juni wordt onze nieuwbouw woning in Haren ( Groningen ) opgeleverd. De woning is 135m2 groot en heeft een wandoppervlakte van 296m2 dat wij willen laten behangen met ( Reno ) vliesbehang. Wij willen graag strakke wanden met zo min mogelijk zichtbare naden. Het geheel zien wij daarna graag gesausd. Graag zien wij reacties tegemoet van bedrijven bij ons in de omgeving die interesse hebben en met een scherpe prijs komen. Wij vinden het prettig recensies te kunnen lezen en wellicht ook een project te bekijken waar dit recent is uitgevoerd zodat wij een beeld hebben bij het geleverde werk. Met vriendelijke groet, Mariska Hadders

Ruimte stucen voor renovliesbehang

De muren van onze nieuwe woning bestaande uit 3 woonlagen, deels betonblokken en deels al gestuct moeten strak klaar gemaakt worden voor een renovlies behang. Ook de plafonds deels gestuct en deels beton moeten nog worden gladgetrokken. Daarnaast zijn er 2 badkamers moeten ook strak gestuct worden in verband met het betegelen. De wanden zijn ongeveer 100 m2. Huidige ondergrond is divers. De gewenste afwerking graag glad strak pleisterwerk. Kunt u ongeveer een prijs geven voor het stucen. Is dit per m2? Of word er een vast bedrag afgesproken? Graag hoor ik spoedig van u.

Stucwerk op wanden aanbrengen

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht. Wij willen graag een aanbieding voor het glad laten stucen van: begane grond wanden en plafond. Wanden van de trapgaten naar de 1e en zolder verdieping. Het plafond op de begane grond is een breedplaat die wordt gespoten. Deze willen wij graag glad hebben. Is het mogelijk om in de offerte ook Renovliesbehang als alternatief te stoppen? Wanden Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stucwerk, latex spuitwerk en renovlies in een nieuwe woning

Op dit moment wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd en die zal naar verwachting eind februari 2018 worden opgeleverd. Wij willen daar de wanden op de benedenverdieping laten glad stuken en afspuiten met latex. Het plafond op de benedenverdieping willen we strak laten stuken met een plint en vervolgens met latex laten afspuiten. Verder willen wij op de 1e verdieping en op de zolder renovliesbehang laten aanbrengen. Ik heb het aantal m² niet paraat, maar kan u de bouwtekeningen toesturen. Ik hoop dan dat u vanaf de plattegronden de berekening kunt maken voor een offerte.

Renovlies in nieuwbouwwoning aanbrengen

Wij zijn op zoek naar renovliesbehang voor onze nieuwbouw woning welke eind oktober/ begin november wordt opgeleverd. Het zou gaan over de begane grond + eerste verdieping. Het gaat om circa 80 m2 glad behang. Optioneel afwerking met latex aanbieden. Een deel in kleur.

Renovliesbehang en latexspuitwerk aanbrengen

In oktober wordt er gestart met de bouw van onze nieuwe woning, die naar verwachting rond juli 2018 zal worden opgeleverd. De wanden worden gemaakt van Giboblokken en behangklaar opgeleverd. We willen daarop graag renovliesbehang laten aanbrengen en dat laten afspuiten met diverse kleuren latex. Het gaat om in totaal ongeveer 230 m². De vloeren zijn nog onbewerkt en hoeven niet afgedekt te worden. We ontvangen graag uw prijsopgave.

Renovliesbehang aanbrengen in de gehele woning

Medio maart-april 2018 wordt de nieuwbouwwoning opgeleverd. De wanden zijn dan behangklaar. We willen in ieder geval de wanden van de woonkamer, gang en trappengang laten behangen met renovlies. Eventueel kunnen we zelf texen indien we zeker weten dat we geen naden zien na afloop. Het betreft in dit geval een oppervlakte van ongeveer 150 m2. - Is het mogelijk om de wanden texklaar op te leveren? - Wat zijn de kosten met en wat zijn de kosten zonder verven? - Is het nodig om de oppervlakte "leeg" te laten behangen, of pas nadat de vloeren en keuken erin ziten? - Indien mogelijk is het fijn te weten wat de kosten zijn indien we ook de slaapkamers erbij nemen, dan zal het totale oppervlak ongeveer 260 m2 zijn. Alvast bedankt voor uw reactie. Met vriendelijke groeten. (Opdrachtgever wil graag in contact met vakman komen om over de soort behang te overleggen).

Renovliesbehang in de nieuwbouwwoning aanbrengen

Hierbij vraag ik een vrijblijvende offerte aan voor het renovlies behangen van onze woning. Het gaat hierbij om de begane grond en 1e verdieping van onze woning in Hoek van Holland. De woning zal vermoedelijk in week 36 of 37 worden opgeleverd (onder voorbehoud). Het aantal m2 bedraagt 170 m2 inclusief een marge van 10%. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Wanden: 170 m2 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Renovlies behang

Nieuwbouwwoning van renovliesbehang voorzien

Graag een vrijblijvende offerte voor behangen renovliesbehang inclusief wit sauzen van de volledige woning. Het is een nieuwbouwwoning (betonnen prefab muren) van 350 m2. Bijgevoegd de plattegrond. Datum van oplevering is nog niet precies bekend. De verwachting is oktober/november 2017. Wanden Vierkante meter: 350 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Renovliesbehang aanbrengen

Nieuwbouw woning pleisteren

De wanden worden behangklaar opgeleverd, graag zien wij dat hier renovliesbehang overheen komt. Het schilderen doen wij zelf. Wanden Vierkante meter: 195 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Partners

Partners van Casius