Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor 5 binnendeuren verven:

5 Binnendeuren verven

Ik zoek een schilder die 5 binnendeuren kan voorzien van een nieuwe verflaag. De kozijnen nog in goede doen.
Onze klant uit Heerlen (Limburg) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor 5 binnendeuren verven uit heel Nederland:

Een woningrenovatie bespreken

Wij zouden graag eens om tafel willen zitten om de mogelijkheden te bespreken voor een Woningrenovatie. Het zou dan gaan om: -alle binnendeuren en kozijnen vervangen -deuropening wegwerken -metalen indekdeur beneden (nu opdek) -nieuwe vloer beneden en op zolder, vloerrenovatie op 1e verdieping -keukenkastjes verven -deel stucen -verven En nog een aantal zaken, maar wij weten niet zeker wat wel en niet kan worden. Daarom zouden we graag even contact met jullie hebben.

7 binnen deuren laten verven

Ik wil graag binnendeuren opnieuw laten verven. Het gaat om 7 deuren. Wat is de procedure en graag ontvang ik van u een indicatie van de kosten en tijd evt.

8 kozijnen verven

Graag zou ik het volgende willen laten doen. Het gaat om 8 stuks binnendeuren aluminium kozijnen dus alleen de kozijnen. Graag met sigma schakelverf ral 9001 afwerken.

Spuiten en verven van 4 deuren beide zijden

Spuiten 2 zijden van een brandwerende binnendeur Spuiten 2 zijden van 2 standaard binnendeuren Verven 2 zijden van een buitendeur

Binnen schilderwerk: muren, plafond, kozijnen en deuren

Graag laat ik mijn woning binnen verven. Het gaat om: - Het plafond. Ik ga ervan uit dat deze rond de 50 m2 is. - De muren. De oppervlakte zit ongeveer tussen de 60 en 70 m2 - De binnendeuren. Minimaal 4 maximaal 8 - De kozijnen. Dit gaat om 4 tot 6. Het behang haal ik zelf van de muren, graag wel eerst lichtjes schuren.

Binnendeuren + deurposten verven

Graag zouden we een prijs willen opvragen voor het verven van 8 deuren en posten, we zijn er nog niet uit of het wit of zwart wordt. Het is de bedoeling dat u ook voor de verf zorgt

Binnendeuren vervangen en 7 deuren verven

Ik wil graag 2 binnendeuren vervangen voor binnendeuren met mat glas. Verder moeten er 7 binnendeuren (dicht en glad) geverfd worden en 9 deurposten verven. De deuren zijn extra breed ca. 93 cm. Materiaal in overleg. Ik ben flexibel met de startdatum maar de klus mag bij wijze van spreken in de laatste weken van april starten.

Deuren, kozijnen, muren, plafonds

Graag 2 offertes voor: A. 15 gegronde nieuwbouw binnendeuren 90x230 en bijbehorende kozijnen verven / spuiten in zijdeglans 9010 plus kitten (tussen muur en kozijn zit stopprofiel) B. Muren en plafonds sausen in 9010 nieuwbouwwoning (ramen, vloeren, kozijnen afplakken), waarvan muur ca. 750 m2 plafonds ca 300 m2

Klein huisje de benedenverdieping verven

Ik wil een klein huisje verven. Het gaat om 100 m2 latexspuiten, 3 kozijnen, 1 schuifpui, 3 binnendeuren, 1 buitendeur en een klein stukje keuken die geschilderd moeten worden.

Huis verven en laminaat leggen

Op de begane grond wil ik de kozijnen (2 maal), deurposten en binnendeuren (2 maal) geverfd hebben in RAL9001 en alle muren met RAL9010. Op de 1e verdieping wil ik alleen de kozijnen (3 maal) geverfd hebben in RAL9001. De muren doe ik zelf. Daarnaast wil ik op de 1e verdieping kliklaminaat gelegd hebben. Dit zijn 3 slaapkamers (totaal 37 m2) en de overloop. Het laminaat en ondervloer is aanwezig. De gewenste 1e werkdag staat binnen 1 maand aangezien dit het snelst is, echter zou het mooi zijn indien de werkzaamheden voor het weekend van 20 oktober afgerond kan zijn.

Partners

Partners van Casius