Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Heerlen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Heerlen heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Heerlen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Heerlen of directe omgeving.

862 klanten uit Heerlen bevelen een bij Casius in Heerlen aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Heerlen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Beek, Brunssum, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: muren stuc (740 m2), 915 m2 Latex spuiten, buitenkant vrijstaand huis bj 1926, alle buitengevels van een woning wit schildereren, volledige voorzijde woning schilderen, buitenzijde jaren-70 woning kaleien (wit), behangen en schilderen nieuwbouwwoning in januari 2021, gevel keimen 100 m2, gevel (deels) reinigen en geheel schilderen, buitenschilderwerk, ik wil graag woning laten schilderen en behagen, schilderen buitenwerk, schilderwerk ramen & kozijnen voorgevel 2 panden, buitenkant woning schilderen, woonkamer schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Heerlen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Heerlen:

5 Binnendeuren verven

Ik zoek een schilder die 5 binnendeuren kan voorzien van een nieuwe verflaag. De kozijnen nog in goede doen.

2 trappen en spijlen schuren en schilderen

Het betreft het schilderen van 2 trappen met spijlen en leuning. Beide trappen zijn het hetzelfde. Van de trappen zelf hoeven de tredes en stootborden niet geverfd te worden, alleen de zijkanten van de tredes. De trap zelf laten we bekleden excl dus de zijkanten. Er zit nu nog een verflaag op. Het hout dient dus geschuurd te worden en geschilderd. Indien u vragen heeft, heeft het de voorkeur om mij te benaderen via email

Divers schilderwerk

Er moeten 9 deuren en kozijnen geschilderd worden. Verder wil ik de muren e het plafond laten sauzen. Dit is ongeveer 80 m2 totaal.

Renovlies behang in meerdere slaapkamers en trappenhuis

Ik zoek een behanger die 190 m2 aan wanden kan behangen in mijn woning. Het gaat om renovlies behang wat op een betonnen ondergrond moet komen. Het gaat om het behangen van 5 slaapkamers en een trappenhuis.

Herstelwerkzaamheden waterschade aan glasvezelbehang

Ontstane waterschade wil ik laten wegwerken in trappenhuis. Door lekkende kitnaad bij de douche is schade ontstaan in de muur waardoor het glasvezelbehang van de muur komt. Graag wil ik de schade geheel herstellen.

Renovlies behang aanbrengen in de keuken

Ik wil renovlies behang laten aanbrengen en sauzen . De keuken is 12 m2 . Renovlies vanaf tegels, incl. Het plafond. Het zal een totale oppervlakte zijn van 35 m2. Is wat extra werk ivm om kastjes heen werken, leidingen over muur.

Oude schoolstoelen spuiten

Spuiten van 50 oude schoolstoelen

Plafond, muur, kozijnen en deuren schilderen

Ik hebt een kleine eengezins mijnwerkers woning die ik op de ondersteverdieping vakkundige schilder wil laten schilderen . Het betreft een: woonkamerplafond 25 m2 . Keukenplafond m2 Wc plafond,5 m2 Badruimteplafond. 7 m2 5 opdekdeuren beide zijden plus kozijnen 1 schuifdeurbinnen 2 m2 Wc muur m2 Keukenmuur m2 Ik denk dat dit alles is wou graag een prijsofferte aanvragen,ik wil ook de woonkamer laten behangen dat is ongeveer 40 m2 muuroppervlak op de ondersteverdieping. Maar wil het behangen even apart houden. Ik hoop u voldoende informatie hebt gegeven anders hoor verneem ik het graag van U.

Schilderen binnenhuis en behangen

Graag de aanbouw en de keuken schilderen (12 vierkante meter ongeveer) en tevens het behangen van de woonkamer ongeveer 15 vierkante meter.

Deuren en kozijnen binnen en buiten schilderen

Het gaat om 3 deuren 1 dakkapelraam en 4 kozijnen boven en een badkamerraamkozijntje. Beneden 5 kozijnen

Keldermuren schilderen

In de kelder moeten de muren opnieuw geschilderd worden na een vochtlekkage

Plafond en muren in de badkamer schilderen

Het plafond in onze badkamer bladdert af en vertoont enige schimmel. Wij willen het plafond laten schoonmaken, voorbewerken en afwerken door sauzen of spuiten met witte latex. Het gaat ook om een stukje van de muren, de totale oppervlakte bedraagt 11 à 12 m². Wij ontvangen graag uw offerte.

Behangen en witten van slaapkamers

Het behangen van 2 slaapkamers en het witten van de plafonds. Beide kamers zijn bij benadering 16 m2. Graag per e-mail contact opnemen aangezien ik telefonisch slecht bereikbaar ben door werk.

Wanden en plafond latexspuiten

Wanden Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 65

Woonkamer, hal en gang behangen

Er dient een beneden woning: woonkamer, hal en gang behangen te worden. Het zijn 15 rollen. Het oude behang moet er eerst afgehaald worden. Wat zou dat ongeveer gaan kosten? Kunt u mij een prijs per mail sturen?

Huis van binnen latexen

Ik wil mijn woning helemaal laten latexen, wand totaal 135 m2 en 116 m2 plafond.

Wand gipsen en behangen

Het betreft een offerte aanvraag om een wand vlak te maken en vervolgens behangen. De wand is ongeveer 3 x 6 meter.

Woonkamer behangen

Ik wil de woonkamer van 30 m2 laten behangen. Er zijn in totaal 5 rollen benodigd om het behangwerk te kunnen voltooien. Optioneel verneem ik ook graag de kosten voor het laten verwijderen van het oude behang (hier is overheen geverfd).

Spackspuitwerk laten uitvoeren

Ik heb waterschade op een slaapkamer waardoor 1 plafond en 2 muren zijn gaan bladderen. Het gaat om de volgende afmetingen: 380 cm x 260 cm, 360 cm x 380 cm, 360 cm x 260 cm. Deze wil ik opnieuw laten spackspuiten. Op wat voor termijn kunnen jullie eventueel?

Woonkamer behangen en plafond sausen

Ik wil mijn plafond laten verven en de wanden laten behangen met vliesbehang. Betreft een kamer van 8 bij 4 meter plus een trap en trapgat. Op de wanden zit nu een laag behang, de vraag is of hier overheen behangen kan worden. Het plafond moet opnieuw worden gesaust.

Muren en plafond in de keuken schilderen

Graag ontvang ik een offerte om de keuken te schilderen. Het betreft de muur het plafond en een deur. Eventueel later nog de woonkamer. De wanden en het plafon zijn nu ook geverfd. Het is een klein keukentje en ik schat dat het vloeroppervlak ongeveer 1,5 bij 5 meter. is De 3 muren zijn deels betegeld en de ruimte tussen de tegels en het plafond moet geverfd worden. Daarnaast wil ik een deur, het deurkozijn en het kozijn van een raam laten verven.

Muren en plafonds spuiten

Het betreft het spuiten van de woonkamer, keuken, gang, trappenhuis, gang boven en twee slaapkamers. Het gaat om zowel de muren als de plafonds. Werkzaamheden dienen op 3 en 4 maart plaats te vinden.

Woonkamer laten behangen

Graag wil ik de woonkamer laten behangen. Het behang dient er eerst af gehaald te worden. Het betreft een woonkamer van 9 meter lang. De korte zijden hebben kleine vlakken die behangen dienen te worden.

Gehele woning schilderen

Graag ontvangen wij een indicatie voor het schilderen van de wanden, plafonds, deuren en kozijnen. De totale woonoppervlakte van mijn appartement is 100 m2.

Woonkamer met latex spuiten

Ik wil de hele woonkamer laten latexspuiten. In totaal zo´n 110 m2, wanden en plafond samen. Op glad gestucte ondergronden.