Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor salontafel spuiten:

Salontafel spuiten

Wij willen graag onze eigen gemaakte Salontafel laten spuiten. In een kleur met een glim erin. De tafel is 130x70 en 30cm hoog.
Onze klant uit Heel (Limburg) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor salontafel spuiten uit heel Nederland:

Eetkamertafel en salontafel spuiten

Spuiten of lakken eetkamertafel 110 x 110 cm salontafel 50 x 50 cm

TV-meubel, eettafel en salontafel schilderen

Schilderen of spuiten van een eettafel, tv meubel en salon tafel.

Salontafel en eettafel spuiten of verven

Graag wil ik een salontafel en eettafel laten spuiten of verven

Poten van kloostertafel spuiten

Heer/mevrouw, Ik heb een vraag. Ik heb een klooster eettafel en een klooster salontafel gekocht, het zijn nieuwe tafels de poten zijn wit maar niet goed genoeg wit geschilderd. Wat zou het kosten om de 4 poten door jullie te laten spuiten? Ik hoor het graag.

Salontafel met 3 lades spuiten

Ik heb een blankhouten salontafel met 3 lades die ik graag in de kleur gebroken wit wil laten spuiten. De maten zijn 130 cm lang, 70 cm breed en 47 cm hoog. De maat van de lades is 66 x 35 cm. Ik woon op de 5e verdieping in een complex met een lift. Ik laat de tafel hier graag even beoordelen en hoor dan van u wat de kosten zijn.

Meubels opnieuw laten spuiten

1 oude linnenkast, 3 eettafels, 2 bijzettafeltjes, 1 salontafel en 4 stoelen, alles laten spuiten in wit, in RAL 9010.

Meubels herstellen

Ik heb een houten meubel set in de kleur smoked Grey, de set bestaat uit een eettafel een salontafel en een kast. De eettafel is beschadigd er is een grote lelijke vlek op gekomen. Nu wil ik graag de set van 3 over laten spuiten of verven, zodat de vlek weg is en ze allemaal de zelfde kleur hebben.

Salontafel, eettafel en kast wit laten spuiten

Ik wil een bruin gelakte, houten salontafel, in hoogglans, wit gelakt hebben. En eventueel ook een geloogd grenen eettafel en een kast. Mogelijk met verf spuiten voor een optimaal resultaat.

Wandkast moderniseren

Spuiten of schilderen van een wand-/TV-kast bestaande uit: -1 kast van 235x74x41 met glasdeur en 2 planken, 1 deur. -1 tv kast van 140x55x45 met 1 deur van 65x47 en 1 tussen plank. -1 kast van 187x74x35 met 1 deur van 89x64x41 met een plank en 2 laden, tussen de 2 kasten 2 planken van 1140x32. De kast is blank eiken en moet wit gespoten worden. Eventueel ook nog 1 salontafel spuiten.

Meubels opnieuw laten spuiten

Spuiten van dressoir, servieskast, salontafel en eettafel.