Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor complete binnenwerk laten schilderen:

Complete binnenwerk laten schilderen

Volledig binnenwerk: wanden, plafonds, buitenkozijnen, ramen, plinten, 2 trappen, voordeur, garagedeur, keukendeur. BG: Woonkamer, keuken, hal, toilet (alleen plafond), garage. 1e verdieping: 3 slaapkamers, overloop, badkamer (alleen plafond) 2e verdieping: werkkamer, technische ruimte. Totaal aantal ramen: 10 Materialen zijn voor de vakman, zonder voorwerk.
Onze klant uit Brunssum (Limburg) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor complete binnenwerk laten schilderen uit heel Nederland:

Inbouw reservoir vervangen

we willen het complete binnenwerk laten vervangen, vlotterhuis, stijgbuis, kraantje et cetera. waarschijnlijk heeft er in de loop van de tijd wat water gelekt uit het membraan dus zit allemaal vast en afdekrubber moet ook vervangen worden. vandaar compleet binnenwerk. Volgens mij zijn de complete sets nog te bestellen. bijgaande foto geeft aan om welke set het zou gaan.

Extra bovenverdieping op een plat dak plaatsen

Wij willen een bovenbouw laten realiseren op onze uitbouw. De grote is ongeveer: 4 meter diep bij 6 meter breed. 4 bij 4 meter is een plat dak, en 2 bij 4 meter heeft een schuin dak. Wij zijn op zoek naar een complete offerte met manuren en materialen. Indicatie van de werkzaamheden zijn het zetten van de bovenbouw, afwerken van de buitenmuren en dak. Binnenwerk willen wij zelf uitvoeren. Aangezien wij totaal geen idee hebben tegen wat voor kosten we aankijken zijn wij erg benieuwd.

Afhangen 9 Deuren + ombouwen kozijn

- Passend maken van 9 reeds aangeschafte stompe MDF deuren - Afhangen in kozijnen (kozijn is voorzien van scharnier, deur niet) - 2 deur binnenwerken vervangen door binnenwerk met geintegreerde slotpal voor WC en badkamer (draaiknoppen en klinken zijn reeds aangeschaft, de 2 benodigde binnenwerken niet) - 1 kozijn aanpassen van links naar rechtsdraaiend Het complete huis wordt verbouwt momenteel, dus u kunt uw gereedschap laten liggen en binnen schaven en schuren. Werkzaamheden mogen ook in de avonduren verricht worden.

In mijn huis uit 1930 is een nieuwe ...

In mijn huis uit 1930 is een nieuwe complete buitenpui geplaatst. Het gaat om een gevelkozijn met twee openslaande tuindeuren en twee vaste ramen met roede , twee uitzetramen en een stel boven ramen met roede. De meranti onderdelen zijn in de fabriek reeds in grondverf gezet. Graag wil ik de achterpui laten schilderen in hoogglanslak. Binnenwerk.Eventueel buitenwerk ook. Dit is eerst het belangrijkste, maar er is nog meer binnenwerk en ander schilderwerk. Met vriendelijke groet.

7 kastfrontjes maken van aangeleverd ...

7 kastfrontjes maken van aangeleverd materiaal (bijv. steigerhout) en klaar om te bevestigen aan het binnenwerk van een complete keuken.

Inbouw van complete stoomcabine (bijv. ...

Inbouw van complete stoomcabine (bijv. plaza 900) of recht model (dit vervangt huidig zitbad), vervangen van bestaande radiator door nieuw designmodel, verven van plafond in badkamer, inbouw van ventilator indien afzuiging noodzakelijk is. Bovendien vervanging van binnenwerk van 2 Sphinx toiletten (maken geluid bij het sluiten van vlotter).