Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Limburg.

288 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Beek, Brunssum, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: groot onderhoud appartementen complex, volledig huis buitenzijde schilderen, buitenkant van herenhuis schilderen, buitenmuur schilderen, houten boshuisje schilderen, renovlies op wanden aanbrengen en schilderen, woning laten schilderen, vrijstaand huis van buiten schilderen, binnen- en buitenkozijnen en -deuren schilderen, buitenkant huis schilderen, kozijnen en voordeur schilderen, behang verwijderen en schilderen, huis laten schilderen, hele huis schilderen aan de buitenkant, buitenkant huis wit laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Limburg:

zondag 24 juni 2018

Verven deuren, wanden en plafonds

Schilderen van 10 deuren en kozijnen. Verven latex van een hele woning. Ik woon in Eben Emael dat is vlakbij Maastricht. Eventueel hebben wij een appartement ter beschikking om te overnachten
zondag 24 juni 2018

Spuiten 7 binnendeuren

Spuiten 7 binnendeuren. Incl. Voorbehandeling, ophalen/terugbrengen. Het betreft standaard deuren (nog nooit geschilderd). M.u.v. 1 deur. Deze hebben we zelf geschilderd (Sikkens zijdeglans ral 9001). Moet dus ook gespoten worden. Afwerking Sikkens zijdeglans ral 9001. Doorlooptijd werkzaamheden: hoeft niet in 1 keer uitgevoerd te worden. Uitvoering: z.s.m. Graag een offerte om te weten wat bovenstaande gaat kosten.
vrijdag 22 juni 2018

Fotobehang aanbrengen

Ik ben met spoed op zoek naar een ervaren behanger om twee kamers te voorzien van fotobehang. Het betreft ongeveer 8 m2 per kamer.
dinsdag 19 juni 2018

Renovlies behang aanbrengen in de keuken

Ik wil renovlies behang laten aanbrengen en sauzen . De keuken is 12 m2 . Renovlies vanaf tegels, incl. Het plafond. Het zal een totale oppervlakte zijn van 35 m2. Is wat extra werk ivm om kastjes heen werken, leidingen over muur.
donderdag 14 juni 2018

Plafond met spack met latexspuiten afwerken

Plafond Vierkante meter: 54 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex
dinsdag 12 juni 2018

Outdoor painting

I am looking for a craftsman who can paint my house. It's about window frams, 3 doors and a matalic frame. Besides this I want the outside wall of my house painted white. My home is easily accessible.
maandag 11 juni 2018

Muren en plafond verven

Ik heb pas de woonkamer laten stuken. Het gaat om ongeveer 32 vierkante meter muur en een plafond.
maandag 11 juni 2018

Buitenkant van herenhuis schilderen

Groot herenhuis is toe aan een schilderbeurt. Bij elkaar 3 verdiepingen, houten daklijsten, deuren en veel kozijnen. Eventueel in etappes uit te voeren. Verstandig is om eerst langs te komen en alles op te meten. Materiaal in overleg.
donderdag 7 juni 2018

Binnenshuis schilderen

I.v.m. terugkeer uit het buitenland te schilderen: 12 kozijnen, 1 voordeur binnen, 75 m2 wand, 65 m2 plafond. Wellicht nog een trap naar 1ste verdieping. Deel kozijnen in woonkamer is reeds geschuurd. Kozijnen zijn hardhout. 1 baksteen muur, rest is gestucte muur. Plafond zijn gipsplaten. Oppervlakten zijn schatting. Op verzoek zijn foto's van enkele te schilderen delen van woonkamer/keuken beschikbaar. Uiteindelijke kleuren in overleg. Evt. Vooroverleg ter plaatse tussen 13-15 juni, uitvoering bij voorkeur vanaf tweede week juli 2018. Verder in overleg. Te schilderen ruimte zijn zo goed als leeg.
woensdag 6 juni 2018

Oude schoolstoelen spuiten

Spuiten van 50 oude schoolstoelen
woensdag 6 juni 2018

Deur, kozijnen en garagepoort schilderen

Schilderen van 3 ramen van een garage van binnen en buiten. 1 deur van binnen en buiten schilderen en 1 garagepoort alleen van de buitenkant.
dinsdag 5 juni 2018

Muren en trap verven

Het gaat om binnen schilderwerk, het hele huis van binnen (muren en plafonds) en de trap schuren en verven.
zondag 3 juni 2018

Woonkamer en trappenhuis wit maken

Wij willen de wanden en het plafond van de woonkamer, hal en trappenhuis graag wit laten maken. De woonoppervlakte van de begane grond is ongeveer 50 m2.
vrijdag 1 juni 2018

Buitenkant huis schilderen

De buitenkant van het huis schilderen. Er dienen twee kleuren gebruikt te worden. Het betreft de voorkant van het huis, de zij-muur en een deel van de achtergevel.
maandag 28 mei 2018

Renovliesbehang in de nieuwbouwwoning aanbrengen

Ik heb mijn nieuwbouw woning laten voorzien van renovlies behang. Ik ben echter niet tevreden over de afwerking en wil deze graag beter laten afwerken. Het gaat om ongeveer 300 m2 en betreft de begane grond en eerste verdieping.
woensdag 23 mei 2018

Binnenschilderwerk in het woonhuis

Schilderen van 4 wanden en 1 plafond. Gaat om ongeveer 120 m2.
vrijdag 18 mei 2018

Plafond, muur, kozijnen en deuren schilderen

Ik hebt een kleine eengezins mijnwerkers woning die ik op de ondersteverdieping vakkundige schilder wil laten schilderen . Het betreft een: woonkamerplafond 25 m2 . Keukenplafond m2 Wc plafond,5 m2 Badruimteplafond. 7 m2 5 opdekdeuren beide zijden plus kozijnen 1 schuifdeurbinnen 2 m2 Wc muur m2 Keukenmuur m2 Ik denk dat dit alles is wou graag een prijsofferte aanvragen,ik wil ook de woonkamer laten behangen dat is ongeveer 40 m2 muuroppervlak op de ondersteverdieping. Maar wil het behangen even apart houden. Ik hoop u voldoende informatie hebt gegeven anders hoor verneem ik het graag van U.
vrijdag 18 mei 2018

Trap renoveren met schilderwerk

Het gaat om een oude, normale trap (13 a 15 treden + 4 a 5 extra treden en de leuning). Zo te zien hebben er 4 lagen verf op gezeten. De trap zal geschuurd en geschilderd moeten worden. Graag zou ik een specialist langs zien willen komen die met mij kan meedenken en kan adviseren.
donderdag 17 mei 2018

Deuren en kozijnen schilderen

Ik wil graag 11 binnendeuren en kozijnen schilderen. Het gaat om standaard deuren van 211 bij 83 cm ongeveer. De deuren en kozijnen moeten ral 9010 worden. Er zit nu verf op waterbasis op.
dinsdag 15 mei 2018

Buitenkant huis wit schilderen

Buitenkant huis schilderen, betreft ongeveer 80 vierkante meter.
zaterdag 12 mei 2018

Huis aan buitenzijde geheel wit schilderen

Het (land)huis dient opnieuw geschilderd te worden aan de buitenzijde, de eventueel beschadigde verf aan dakgoten gerepareerd, zowel begane grond als 1e etage. Woonoppervlak is 407 m2.
vrijdag 11 mei 2018

Huis buiten geheel wit schilderen

Huis buiten geheel wit schilderen
donderdag 10 mei 2018

Plafonds schilderen en keuken behangen

Ik wil graag een klein stukje in de keuken nieuw behangen (2 muren). Er zit nu een behang op, hier moet ik nog een nieuwe voor aanschaffen waarbij ik hulp & advies nodig heb. Daarnaast wil ik het plafond van de keuken alsook van de badkamer opnieuw geschilderd hebben(wit)en eventueel de balken (in het plafond van de keuken) opnieuw kitten ivm het schilderwerk. Ik heb een ruwe schatting van de afmetingen toegevoegd. Graag uw hulp bij het exacte afmeten voor de gedetailleerde offerte. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet,
zaterdag 5 mei 2018

Muren/plafond schilderen in trappenhuis

Ik wil het plafond en de muren in ons trappenhuis laten schilderen. Het betreffen bij elkaar 2 verdiepingen die ongeveer 20 a 30 m2 per stuk zijn (schatting). Het is lastig te bereiken vandaar dat er iets van een stellage aan de pas moet komen. Wij regelen zelf de verf.
zondag 29 april 2018

Buitenmuur, gedeelte tuinhuis en buitenwand schilderen

Er dient een buitenmuur van de woning van 7 meter lang en 3 meter hoog geschilderd te worden. Verder is er een deel van het tuinhuisje waarvan het schilderwerk bij gewerkt dient te worden. Ook is er nog een blauwe rand van 10 meter lang en 50 cm hoog die aangepakt moet worden.

Partners

Partners van Casius