Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor wandje behangen:

Wandje behangen

Graag zou ik een prijsopgaaf willen voor het behangen van een wandje (zie voor afmetingen de bijlage) met Graham & Brown Vliesbehang 4039-95 Medaillon Zwart van de GAMMA. Graag eerst alleen een bedrag hiervoor.
Onze klant uit Usquert (Groningen) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wandje behangen uit heel Nederland:

Woonkamer van spachtelputz voorzien

Wij hebben een bungalow gekocht van 1970. Hier moet een hoop aan gebeuren maar eerste prioriteit hebben de wanden in de woonkamer. Het gaat om een wand van 18m2, Dit is nu schoon metselwerk (wit geverfd). De andere wand heeft jute behang die wij voor het stucen zullen verwijderen. Deze muur is 16m2. Het kleinste wandje- ook deze is behangen en zullen wij ook zullen verwijderen -is 6m2. Wij zouden graag na egaliseren/stucen spartelputz op al deze muren. Totaal is 40m2 wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Behangen van een wandje

Wij willen graag een wandje laten behangen in onze nieuwe woonkamer. Deze wand is ongeveer 4 meter breed en 2.60 meter hoog. Hier zal een behang met patroon geplaatst moeten worden. Tevens willen wij ook een wand in de slaapkamer laten behangen. Deze wand is 10 meter breed en 2.60 meter hoog. Hier is al behang aanwezig en het nieuwe effen behang willen wij er overheen laten plaatsen. Wij krijgen op 25 juli de sleutel van onze nieuwe woning en willen het werk voor 1 augustus laten uitvoeren. Heeft u hiervoor nog tijd?

Stucwerk repareren

Ik heb een kamertje waar op een wandje een stuk stucwerk heeft losgelaten onder het plafond. Op een andere wand is over enkele meters horizontaal onder het plafond het opvulmiddel op het gaasband gaan werken. Eigenlijk hoef ik niet de hele wand gestuukt te hebben want ik wil er over heen behangen. Alleen het gat wil ik opgevuld hebben en de horizontale streep over het gaasband zodat het weer mooi glad is voor als het behang er op gaat. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Wandje behangen

Welk type behang wil je laten plaatsen? Vliesbehang / renovlies. Op welke ondergrond moet het behang geplaatst worden? Bestaande geschilderde muren. Wat is de omvang van het project? (oppervlakte, ondergrond, locatie,... ) Een muur in de keuken van 3 bij 2 meter. Heeft u dit behang: Behang Eye Voca 47213 Verweerd Steen Brons Geel tinten

Verschillende klussen uitvoeren

Ik wil graag de volgende klussen laten uitvoeren: * wandje plaatsen met deur of los paneel zodat er een bergruimte ontstaat (onder de trap) * plafonds spuiten (30 m2) * wanden verven of behangen (60 m2) * trap verven (oude verf eerst verwijderen)

Behangwerk in de woning

ij willen 3 kamers behangen plus een hal met een wandje in de keuken. De wanden van de kamers zijn resp. 13 meter en 16 meter. De hal bestaat uit 3 delen, 3,5 meter / 2 meter en 1,5 meter. De wand in de woonkamer is 2 meter. Alles is 240cm hoog. Uiteraard zijn de maten plus/minus.

Wandje behangen

1x wandje van 12,5 m2 behangen met rood - wit gestreept behang. Bij voorkeur na 26 november op een woensdag, vrijdag of zaterdag.

Toog in een binnenwand dicht maken

Dichtmaken van een toog in een binnenwand. Tussen twee slaapkamers heb ik een toog gemaakt om een inloopkast te maken. Bij het verhuizen moet deze wand weer dicht. De toog is ongeveer 1 meter breed en 2.10 meter hoog. Het wandje is 7 cm breed/dik. De muur kan op een schone vloer van beton geplaatst worden. Eventueel kan de muur verder uitgezaagd worden om nieuwe blokken beter te laten passen. Muur wordt bij de klus voorkeur glad/egaal opgeleverd zodat er nog minimaal werk nodig is voor het behangen.

Slaapkamer met vliesbehang behangen

Behangen van slaapkamer van ongeveer 5 x 3.60 en 2.60 meter hoog. Vliesbehang zonder patroon en de lijm aanwezig. Het gaat om ongeveer 35 m2. We willen ook graag een klein wandje met patroon laten behangen (ongeveer 8 m2).

Board muren behangklaar afwerken

Wij zijn bezig met een babykamertje. Wij hebben muren van board. Hier overheen zaten ongeveer 4 lagen behang en de bovenste laag was een paar keer geverfd. Nu zijn we al bijna een maand bezig met het verwijderen van het behang en de muren glad te krijgen. Maar helaas zijn de muren toch best wel beschadigd. We hebben 1 wandje behangen, maar eigenlijk is de muur niet glad genoeg. De andere muren vallen helemaal tegen. Wij zouden heel graag iemands hulp krijgen om de muren behang klaar te maken. Het liefste zouden we volgende week al iemand krijgen. We hebben een beetje tijdnood.

Partners

Partners van Casius