Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Ter Apel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Ter Apel heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Ter Apel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Ter Apel of directe omgeving.


Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Ter Apel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: het kaleien en eventueel schilderen van onze gevels, buitenschilderwerk hofje 14 woningen, het schilderen van onze benedengevel, buiten schilderwerk uitvoeren, het totale schilderwerk van een woning binnen en buitenwerk, het schilderen van kozijnen en boeideel voorzijde woning en garage, binnen kozijnen schilderen en deuren, houten kozijnen van een klein complex schilderen, buiten schilderwerk, deuren en kozijnen schilderen, trap schuren en verven, het impregneren of aanbrengen van coating buitengevel, woning schilderen binnenwerk, alle kozijnen van woonhuis binnen en buiten schilderen, voor en zijgevel kaleien en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Ter Apel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Ter Apel:

Het schilderen van onze benedengevel

Bestaand huis, gevels verven, allemaal benedenvloers dus max 2,90 hoog. totaal 58 m2 of 68 m2 zonder de ramen/deur mee te rekenen. Het gaat om een stenen.

Binnenshuis nieuw schilderwerk aanbrengen

Ik zoek een offerte voor schilderwerk binnen. Het betreft 65 m2 muur, spackwerk, en 52 m2 plafond. Ik wil graag een vaste prijs afspreken. Het adres is in Duitsland, 1 km over de grens. Het zal medio november moeten worden uitgevoerd.

Muren spackspuiten

Wij willen graag in onze woning de muren van de woonkamer en de hal laten spackspuiten. Op dit moment zit er op al deze wanden sierpleister. In de woonkamer zal het gaan om ongeveer 65 vierkante meter en in de hal ongeveer 35 vierkante meter. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Woonkamer behangen

Rechte wanden 2 stuks,1 van 10 meter en 1 van 6 meter, 2 kleine wanden van 1 meter breed.