Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor zolder met latexspuitwerk afwerken:

Zolder met latexspuitwerk afwerken

Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 30
Onze klant uit Groningen (Groningen) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zolder met latexspuitwerk afwerken uit heel Nederland:

Stucwerk en latexspuitwerk in een nieuwbouwwoning

Op dit moment wordt de nieuwbouwwoning van mijn dochter gebouwd, die naar verwachting in augustus zal worden opgeleverd. Zij wil daar stucwerk en latex spuitwerk laten verzorgen op diverse wanden. Het gaat om 160 m² latex spuitwerk op de wanden van de zolder en 1e verdieping. Verder gaat het om het sausklaar stuken en daarna met latex afspuiten van 86 m² wanden op de begane grond. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Stucwerk en latexspuitwerk op een zolderverdieping

We hebben net de zolder verbouwd en voorzien van een aantal scheidingswanden en vliering. Nu willen we de wanden en het plafond graag laten afwerken met stucwerk en latex spuitwerk. Het gaat om 40 m² muren van beton en van gipsplaten van 60 cm en om een plafond van 5 m² gipsplaten. We ontvangen graag een offerte van bedrijven die hiervoor vanaf week 5 tijd hebben.

Wanden en plafond van stuc- en latexspuitwerk voorzien

In onze (jaren 60) woning willen wij vrijwel alle wanden / plafonds vanaf de hal op de benedenverdieping tot de zolder opnieuw laten stuken. Aangezien het om een aardig oppervlakte gaat, die ook nog eens behoorlijk is \versnippert\ (kozijnen, deuren, rondingen in plafonds, etc) vind ik het lastig om het aantal m2 goed in te schatten. Komt er voor aanvang van het werk iemand kijken om een betere inschatting te maken van de te verwachten kosten? Wanden: 75 m2 Huidige ondergrond: diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond: 5 m2 Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Nieuwbouw woning stuken

Wij hebben een reeds opgeleverde nieuwbouwwoning en daarvoor zoeken wij een stukadoor. De woning is behangklaar opgeleverd. Wij zoeken een stukadoor voor het Stuken van de gehele woning m.u.v. de zolder. Bij een goede offerte wordt deze misschien ook aan u uitbesteed. Het aantal te stuken oppervlakte is. 183 m2 wanden en 60 m2 plafond. Tevens dienen de wanden wit te worden opgeleverd. Middels verf of latexspuitwerk. Zolang het eindresultaat maar een gladde muur is. Alles moet super glad en strak. Tevens dient de wand van de keuken te worden gestuct in een 90° hoek vanwege plaatsing. Wij horen graag van u. De klus zal binnen 1 tot 2 maanden moeten worden uitgevoerd! Wij willen graag een All-in prijs. Dus inclusief materialen en afwerking witte muurverf. De woning zal eind augustus opgeleverd worden.

Nieuwbouwwoning afwerken met spack- en latexspuitwerk

Eind oktober wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. We willen daar de schuine dakplaten op de zolderverdieping graag laten voorzien van latex spuitwerk. Het gaat om ongeveer 60 m². Verder willen we ongeveer 100 m² spackspuitwerk laten verzorgen op de wanden op de zolder, het trapgat naar beneden, de overloop, het trapgat naar de begane grond en de hal daar. We willen het werk graag begin november laten verzorgen en ontvangen graag een prijsopgave.

Stuc- en latexspuitwerk aanbrengen

Ik heb een woning uit 1973, waar ik de wanden in de woonkamer, slaapkamers en zolder glad wil laten stuken en de plafonds met latex wil laten afspuiten. In mijn enthousiasme heb ik al 30 zakken gyrop rood gekocht, maar wellicht kan de stukadoor die gebruiken. De huidige ondergrond op de plafonds is spackspuitwerk, op de wanden is de ondergrond heel divers. Het gaat om ongeveer 75 m2 wand- en 40 m2 plafondoppervlak. Ik wil het werk graag in week 49 laten uitvoeren.

Latexspuitwerk aanbrengen in een woning

Betreft een relatief nieuwe tussenwoning (oplevering 2008) waarvan de zolder onlangs is verbouwd. We hebben nu een overloop, 2 slaapkamers en een wasruimte gescheiden door gipsbeton binnenmuren en een zolder met vlizotrap. Aan beide kanten van de verdieping staan dakkapellen die gelijk doorlopen in het plafond. Ook het trapgat naar de 1e verdieping is meegenomen in de verbouwing. Muren = 80 m2, plafond = 30 m2. Alles is al strak gestuukt (ook het trapgat naar de eerste verdieping), maar nog niet alles is droog op dit moment. Vandaar dat we een marge hebben voordat het spuitwerk zou kunnen beginnen. Wanden: Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Behangklaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Behangklaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex