Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Groningen of directe omgeving.

3002 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: groot onderhoud appartementen complex, volledig huis buitenzijde schilderen, buitenkant van herenhuis schilderen, buitenmuur schilderen, houten boshuisje schilderen, renovlies op wanden aanbrengen en schilderen, woning laten schilderen, vrijstaand huis van buiten schilderen, binnen- en buitenkozijnen en -deuren schilderen, buitenkant huis schilderen, kozijnen en voordeur schilderen, behang verwijderen en schilderen, huis laten schilderen, hele huis schilderen aan de buitenkant, buitenkant huis wit laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Groningen:

Schilderwerk in een studio

Ik ben op zoek naar een schilder die een studio van 20 m2 kan schilderen.

Renovlies aanbrengen in een nieuwbouwwoning

Ik zou graag in mijn nieuwbouwwoning renovlies laten aanbrengen met een latex saus erover. Het gaat om de begane grond en de 1e verdieping van ongeveer 250 m2. De nieuwbouwwoning zou opgeleverd worden october/november 2018. Wat zou dit ongeveer gaan kosten, welke latex gebruikt u en hoeveel dagen is het werk ongeveer?

Plafonds en muur coaten en schilderen

Ongeveer 95 m2 plafond moet gecoat en geschilderd worden naar aanleiding van een grote lekkage. Tevens zo'n 20 m2 muuroppervlakte.

Spuitwerk op de wanden aanbrengen

Spuiten van vier wanden van de woonkamer. De woonkamer is 25 m2. Het plafond hoeft niet. Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Verven van muren en plafonds

Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Drie vlakke binnendeuren spuiten

Ik heb de vlakke deuren op mijn slaapverdieping zelf jaren geleden met de roller geverfd met watergedragen lak. Wil dat nu niet opnieuw zelf doen. Spuiten lijkt mij mooier. Heb ze zelf geschuurd maar stel me voor dat het spuitbedrijf dat opnieuw zelf zal willen doen. Wat kost mij het de- en monteren, vervoeren en spuiten van deze 3 deuren in een Ral-kleur?

Gestuukte buitenmuur schilderen

Graag ontvang ik een kostenplaatje voor wat het kost als ik onze gestukte buitenmuur ander kleur wil geven. Het gaat om het stuk dat blauw is dat een andere kleur moet krijgen.

Zolder met latexspuitwerk afwerken

Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 30

Slaapkamer behangen en witten

Ik zou graag een slaapkamer willen laten behangen, hierbij moet het oude behang verwijderd worden. Het gaat om 2 muren, waarvan er maar één behangen hoeft te worden. Bij elkaar 15 banen behang. Ook zou ik graag mijn plafond willen witten. De kamer is 4.5 x 3 meter.

Buitendeuren schilderen

Afkrabben van de oude verf. Voordeur beitsen, schuurdeur beitsen, afdakje van de voordeur sauzen en egaliseren.

Trappen schilderen met open tredes

Het gaat om het schilderen van de trappen. Het zijn 2 trappen met elk 15 treden, open treden.

Muren en deuren in huis verven

Ik zou graag iemand in huis willen die komt verven. Muren: ongeveer 300 m². Deuren: 7 deuren van 2 meter bij 67 cm, beide kanten. De verf en materialen hebben we al. Kan hier een offerte van worden gestuurd?

Trappen zandstralen

Welk model heeft de trap? Draaitrap of wenteltrap. Huis uit 1985 met twee trappen (naar 1ste verdieping en naar zolder). Beide verdiepingen zijn 2.50 meter hoog. Op beide trappen zaten/zitten meerdere lagen verf, waarvan een deel is afgeschuurd (onderste trap). Graag willen we een offerte voor alle werkzaamheden inclusief de voorbereiding en afwerking. En een offerte voor alleen het zandstralen en afwerken.

Behangwerk

Het behangen van wand 12,5 x 2,50 meter. Het gaat om 2 wanden. De huidige ondergrond is behang, dit halen we zelf weg. Graag de offerte specificeren met en zonder behanglijm.

Dichtgezette deur afwerken

Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 5

Muren en plafonds schilderen

Binnen schilderen muren en plafonds slaapkamer, hal en keuken agv waterschade

Woonkamer schilderen

Woonkamer schilderen: - plafond van circa 35 m2 witten - 2 muren witten, samen circa 20 m2 - 1.5 muren in kleur A, circa 12 m2 - 1 muur in kleur B, circa 12 m2 Het plafond en de wanden zijn eerder gewit of in dezelfde kleur gezet. Het gaat om een opfrisbeurt. De verf is in overleg. Uitvoering zo snel als u tijd heeft.

Kozijnen schilderen

Buiten schilderwerk: 8 kozijnen. Hout. Kozijnen 2e en 3e etage.

Waterschade op het plafond en de muur herstellen

Door een dak lek dat inmiddels verholpen is, is er verkleuring ontstaan op tussen 2 plafondplaten en is er verkleuring ontstaan op een gedeelte van de muur. Ik weet niet in hoeverre de dakplaten vervangen moeten worden of dat er overheen geschilderd kan worden. Het moet er gewoon weer strak uit komen te zien. Graag kom ik in contact met een vakman die hier een oplossing voor heeft, de schade komt opnemen en een gedetailleerde offerte kan opmaken voor de verzekering, en na goedkeuring van de verzekering de schade komt verhelpen. Het gaat om een stuk van 40 m2 ongeveer.

Slaapkamers schilderen

Schilderen van 4 raamkozijnen binnen en sausen van 3 slaapkamers (oppervlakte slaapkamers: 1 x 16 m2, 2 x 11 m2). Eerste week december.

Jaren '70 woning latexen

Het gaat om een jaren '70 woning met latex geschilderde muren. Die willen we opnieuw geschilderd/gespoten hebben. Voornamelijk in het wit, met een aantal muren in een kleur. Wanden Vierkante meter: 135 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Wandafwerking met renovlies

Graag ontvangen wij een offerte voor de wandafwerking van onze nieuwbouwwoning. Wij willen deze voorzien van glad glasvlies/renovlies behang. Het gaat om ongeveer 200 m2 in totaal: • Begane grond woonkamer en gang, inclusief trappengat • 1e verdieping 3 slaapkamers + overloop, inclusief trappengat • 2e verdieping 1 open ruimte (1) Muur behangklaar opgeleverd (2) Geen schuine wanden aanwezig Oplevering 29 september 2017

Houtwerk buiten schilderen

Graag maak ik een afspraak om de huidige staat van het buitenschilderwerk te laten beoordelen. Het gaat om onder andere het houtwerk bij het voorportaal, houtwerk garagedeuren en de raamkozijnen 2e etage. Tevens ontvang ik graag een offerte van de kosten van deze werkzaamheden. Het betreft een 2 onder 1 kap woning en is goed bereikbaar.

Renovlies aanbrengen in nieuwbouwwoning

Ik heb een nieuwe woning gekocht en daar wil ik dat er egaal renovlies behang wordt aangebracht, latex wordt aangebracht et cetera. Het gaat om ongeveer 395 m2.

Behangen slaapkamer van appartement

Ik wil laten behangen. De ondergrond is nu ook behangen. Ik krijg eind augustus de sleutel van de woning dus dan kan er gekeken worden. Het gaat om een slaapkamer van 12 m2 met twee deuren en een raam erin. Mogelijk vliesbehang aanbrengen, al dan niet met een structuur. Kunt u begin september?