Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor eikenhouten trap beitsen of oliën:

Eikenhouten trap beitsen of oliën

Ik ben opzoek naar iemand voor het oliën/beitsen van een licht eiken trap naar een donkere kleur. De trap is een open trap en staat zichtbaar in de ruimte van de woonkamer. Hoe de trap nu afgewerkt is durf ik niet te zeggen. We zijn bezig met de aankoop van het huis, dus hoeveel traptreden het zijn durf ik niet te zeggen. Misschien rond de dertien.
Onze klant uit Appingedam (Groningen) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor eikenhouten trap beitsen of oliën uit heel Nederland:

Trap aanschaffen en plaatsen

Ik wil graag een eikenhouten trap op de 1e verdieping. Met een 3300 mm vloermat, 3100 mm hoogte. Optrede moet 19,3 mm zijn, tree dikte 42 mm. Treden 91 cm breed. Borstwering bdz 46 mm. Traphek werk met loden spijlen. Balustrade 1,7 meter breed

Nieuwe binnentrap plaatsen

Ik wil een voordelige oplossing voor een nieuwe binnentrap. Mijn interieurstijl is industrieel. De trap mag dus een grove of onafgewerkte uitstraling hebben. Het liefst heb ik een trap die met de jaren door gebruik alleen maar mooier wordt. Grove houtstructuren (steigerhoutachtig), metaal of beton(look) vind ik mooie stijlen. Keurige effen eikenhouten traptreden gaat dus niet passen.

Trap maken

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: eikenhouten, dichte trap met een onderkwart trap moet linksom omhoog. Hoogte 3062 mm, lengte 3890mm en de breedte 1000 mm. De opening voor het onderkwart is ook 1000 mm dus de onderste trede wordt iets smaller door de balk. Naar welk type trap bent u op zoek? : budgetvriendelijke basistrap. Waar moet de trap geplaatst worden? : binnen. Welke vorm moet de trap hebben? : rechte trap met één of meerdere draaien.

Eikenhouten trap schilderen

Welk binnenschrijnwerk moet er geschilderd worden? Trappen/balustrades. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Wij willen onze eikenhouten trap treden laten oliën in white wash en de zijkanten en stootborden moeten in Ral 9010 geschilderd worden. De naden moeten goed en strak afgeleverd worden.

Designtrap installeren

Naar welk type trap bent u op zoek? Design / moderne maatwerk trap Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Graag een prijsindicatie voor een eikenhouten rechte steektrap, met schuingeplaatste stootborden en keepbomen, trapbreedte 900 mm, 16 optreden,

Trap zandstralen

Welk model heeft de trap? Rechte trap met één of meerdere draaien. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft de renovatie van een eikenhouten trap met een plateau in het midden en een balustrade aan de bovenzijde langs de overloop.

Traprenovatie met treden en stootborden

Ik heb een woning gekocht en ben die nu aan het opknappen. Ik heb een dichte trap met 15 treden en 16 stootborden, waar ik het tapijt vanaf haal. Ik wil daar graag traprenovatie op laten aanbrengen. Ik weet nog niet of ik laminaat of eikenhouten overzettreden wil. Ik ontvang graag uw offerte. De materialen moeten hier ook worden ingemeten en eventueel kunnen ze ook geleverd worden.

Trap bekleden met eikenhouten delen

Ik wil mijn trap met eikenhouten onderdelen bekleden. Het gaat alleen om de treden zelf, dit zijn 13 treden. De trap heeft boven een draai naar rechts.

Rechte trap met losse treden tussen twee muren

Wij zoeken 11 eikenhouten treden die tussen twee muren geplaatst kunnen worden, zonder zijkanten. Eikenhout (eventueel met beschermende laag) Spoed, bezig met verbouwing, oude trap is niet meer op te knappen. De ruimte tussen de twee muren is 85.5 cm.

Trap bekleden met hout

Ik wil mijn trap graag laten bekleden met eikenhouten traptreden en witte stoot randen.