Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Zutphen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Zutphen heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Zutphen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Zutphen of directe omgeving.

280 klanten uit Zutphen bevelen een bij Casius in Zutphen aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Zutphen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: groot schilderonderhoud voor- en achtergevel en kozijnen, betonvloer van bedrijfskantine verven met betonlook (300 m2), buitengevels keimen, volledig schilderwerk buiten, schilderen van de muren, buitenschilderwerk 3 verdiepingen van rijtjeshuis, steenstrips plaatsen woonkamer muur, buiten schilderwerk kozijnen, dakkapel en daklijsten, schilderwerk buiten, schilderen overstek en dakkapel, schilderen van buitenkant houten woning, gevel werkzaamheden, buitenzijde pand schilderen, binnen schilderen woning (400 m2), bovenverdieping binnenkant schilderwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Zutphen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Zutphen:

Het behangen van een aantal wanden

Ik zoek een behanger die isolerend behang kan plaatsen op 2 plekken in mijn woning. Het gaat om de trapopgang naar de zolder met hoge nok. Ik wil daar isolatie behang van 4 mm dik op de muur hebben. De oppervlakte is circa 13 m2. Er moet dan wel speciaal iets worden gebruikt om die hoogte te kunnen bereiken. Ook een muurtje beneden met normaal behang 3 m2. Ik bespreek graag met de behanger wat er mogelijk is.

Behangen en schilderen

Behangen en schilderen

Behangen en sausen in klein appartement

Er moet het volgende gebeuren: - 67 banen behangen; - ca. 6 m² plafond sausen

Schilderen van betonvloer

Ik zoek een partij die mijn betonvloer kan schilderen. Het gaat om een vloer van ongeveer 75 m2. De woning is goed bereikbaar.

Onderhoud aan de buitenkant van het hoekhuis

Er dient zelf gekeken te worden wat er nodig is, met name kozijnen en boeidelen

Gevelonderhoud verrichten

Betreft een twee onder 1 kap woning met wit bepleisterde gevel. Buurhuis is hoger dan het onze, het zal een gezamenlijk project zijn. Bij ons de eerste verdieping en bij de buren eerste en tweede verdieping (ik weet de oppervlakte niet precies). Er zal dus iets van een ladder/steiger/hoogwerker aan de pas moeten komen. Gevel moet worden gereinigd, tegen alg, behandeld en geschilderd worden.

Nieuwbouwwoning behangklaar maken en deels spuiten

Voor onze nieuwbouwwoning zijn wij op zoek naar een bedrijf dat de gehele woning schilderklaar kan opleveren, wanden schuren, gaatjes opvullen, en die de wanden op de boven- en zolderverdieping kan schilderen door middel van airless spuiten. Wij zijn benieuwd of dit mogelijk is en indien dat het geval is, hoeveel dit bij u zal kosten.

Trap kitten, plamuren, schuren en schilderen

Trap 13 treden, kitten, plamuren schuren en schilderen, het is een nieuwe trap. Wat zijn hiervan de kosten

Spackspuitwerk op plafonds

Wij hebben een appartement met bouwjaar 1995 met plafonds van spackspuitwerk en willen weten of het zin heeft de plafonds opnieuw te spuiten om een mooier geheel te krijgen. Er zit nu latexverf over het spuitwerk heen. Plafond Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Spuitwerk op wanden aanbrengen

Wanden Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Slaapkamers en trapgat met vliesbehang behangen

Ik wil 2 slaapkamers en trapgat graag laten behangen met vliesbehang.

Enkele muren behangen in huis

Behangen van enkele muren. Totaal oppervlakte wat behangen moet worden is 80 m2. Behang regelen wij zelf, plaksel is wel voor rekening van de vakman.

Latex in een appartement spuiten

Het betreft een appartement in Zutphen. De wanden zijn circa 3 meter hoog en waarschijnlijk moeten ook de plafonds met latex worden behandeld. Liefst latex spuiten. Wanden circa 175 m2; plafonds circa 80 m2. Het gaat om een voorlopige offerte. Voor een definitieve offerte dient eerst een afspraak gemaakt te worden met de huidige bewoners. Het werk zou begin oktober moeten worden uitgevoerd.

Muren en kozijnen schilderen in een kantoorruimte

Voor het schilderen van een kantoorruimte zijn wij op zoek naar een schilder die op korte termijn de werkzaamheden kan uitvoeren (uiterlijk volgende week 31 of of de week er na in week 32). De ruimte is ongeveer 3,50 x 4,30 meter groot. Het gaat om het sauzen van 4 wanden en schilderen van 2 vlakke binnenkozijnen. De muren in RAL 9010 en antraciet voor de deurpost. Ik hoor graag van u en ontvang daarbij uw offerte.

Behangen van de gehele woning

Wij gaan verhuizen en zouden graag onze gehele woning laten behangen. Bent u binnenkort beschikbaar voor deze klus?

Opnieuw behangen van het trapgat

Graag willen wij de resten van (deels overgeschilderd) behang laten verwijderen en glasweefselbehang laten aanbrengen in het trapgat naar de tweede verdieping (de muren zijn vrij slecht, vandaar de keuze voor glasweefselbehang). Daarnaast moet het plafond erboven worden gewit.

Latex spuitwerk op muren in een appartement

Rond 20 juni krijgen wij de sleutel van ons appartement. Wij willen daar graag 120 m² wanden laten voorzien van latex spuitwerk. De buitenmuren zijn betonnen muren, de tussenmuren niet. We laten graag even bekijken of de betonnen muren eerst vlak gestuukt moeten worden, omdat er heel kleine gaatjes zichtbaar zijn. We ontvangen graag uw offerte.

Buitenkant van de woning schoonmaken en schilderen

De muren aan de buitenkant van ons huis zijn van een witte structuur. Dat is in de loop vd jaren vies geworden, heeft een schoonmaakbeurt nodig. Plus verflaag en iets tegen algen. Het betreft een 2onder1 kap, het huis vd buren moet dan ook worden meegenomen.

Vloertegels schilderen in de badkamer

Ik wil graag vloertegels in de badkamer laten schilderen.

Wanden sauzen

Sauzen van een aantal wanden in een appartement (ca. 48 m2 maar in ieder geval niet meer dan dan 50 m2 totaal, plafondhoogte plm. 2.60 m.). Er zit nu behang op, daar kan overheen gesausd worden en het werk moet tussen 8 en 25 augustus uitgevoerd worden.

Binnenkant woning schilderen en behangen

Ik wil graag mijn woonkamer, de keuken en het toilet opnieuw laten behangen (totaal 42 m2). Op de muren willen wij graag voorgeschilderd glasvezelbehang. De muurverf die er op komt is RAL 9001. Plafonds witten (40 m2) en 2 houten binnendeuren en de metalen kozijnen schilderen. Ik verwijder zelf het oude behang.

Glasvliesbehang plaatsen

Ik heb al het behang van de muren in mijn woonkamer verwijderd. Ik wil daar nu glasvliesbehang laten aanbrengen. Het gaat om ongeveer 50 m². Ik heb alle materialen al voorhanden.

Plafond met latex spuiten

Plafond met latex spuiten, plafond is een keer met een roller gewit. Plafond Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Alle wanden in huis latexspuiten

Alle wanden in huis spuiten Wanden Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Plafond latexspuiten

Plafond Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex