Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Zevenaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Zevenaar heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Zevenaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Zevenaar of directe omgeving.

272 klanten uit Zevenaar bevelen een bij Casius in Zevenaar aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Zevenaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: muren stuc (740 m2), 915 m2 Latex spuiten, buitenkant vrijstaand huis bj 1926, alle buitengevels van een woning wit schildereren, volledige voorzijde woning schilderen, buitenzijde jaren-70 woning kaleien (wit), gevel keimen 100 m2, gevel (deels) reinigen en geheel schilderen, buitenschilderwerk, ik wil graag woning laten schilderen en behagen, schilderen buitenwerk, schilderwerk ramen & kozijnen voorgevel 2 panden, buitenboel tussenwoning schilderen, schilderen benedenverdieping: entree, woonkamer, keuken en 3 deuren, bestaande villa wanden met latex afspuiten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Zevenaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Zevenaar:

Plafond spuiten met latex

Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht. We hebben het plafond laten stucen en daarna 4 maal zelf overgeverfd, echter blijven strepen zichtbaar en willen we dus een laag latex laten spuiten. Het gaat om totaal 60 m2.

Betonnen vloer schilderen

Ik ga (waarschijnlijk in januari 2020) verhuizen naar een huur appartement in Arnhem en overweeg de betonnen vloer te (laten) schilderen. De vloer is 80 m2.

Divers buitenschilderswerk

Ik zoek een schilder voor buitenwerk, op zowel de begane grond en 1e verdieping. Schilderen van kozijnen, deuren en tussenschotten. Het gaat om 5 deuren, 9 kozijnen en 2 tussenschotten.

Nieuwbouw woning schilderen

Betreft een nieuwbouw woning met behang klare muren en houten kozijnen in grondverf. Trappen en zolder (op kozijn na) hoeven niet geschilderd te worden. In overleg eventueel vliesbehang aanbrengen.

Kozijnen schilderen

Ik ben op zoek naar een schilder die de kozijnen (circa 13 stuks) van mijn serre en 3 deuren en boeiboord kan schilderen. De woning is een twee-onder-een-kap woning met een serre.

Huis van buiten laten schilderen

Wij hebben een vrijstaande woning van ongeveer 12 meter lang, 7 meter breed en tussen de 3 en 5 meter hoog. Graag laten wij de bakstenen gevels wit schilderen. Ook het houtwerk van de erker en de 10 kozijnen met diverse afmetingen dienen gedaan te worden. Separaat zou ik graag een offerte ontvangen voor het sauzen van alle binnen wanden en het schilderen van de deuren, deur kozijnen en plinten.

Woonkamerplafond mat wit latex spuiten

We hebben een huis gekocht. Het plafond in de woonkamer heeft een opfrisbeurt nodig. Het is een glad plafond, laatste verfbeurt 10 jaar geleden met RAl 9010. Plafond Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Deuren schuren en aflakken

Keukendeur schuren en lakken, en achterdeur van de garage, bijgaand foto's van keukendeur, garagedeur is in iets betere conditie.

Deuren schuren en aflakken

Het betreft 2 buitendeuren, met glas erin, die ik wil laten afschuren en daarna opnieuw aflakken. Het betreft de keukendeur en de achterdeur van de garage.

Plafond met latex verven

Plafond verven met al aanwezige latex van Praxis.

Muur in de woonkamer behangen

Wij willen onze woonkamermuur opnieuw laten behangen. Het oude behang zit er nu nog op, er zitten enkele gaatjes in de muur van schroeven ed en op een kleine plek zit een vochtplek. Graag zouden wij hiervan gratis en vrijblijvend een offerte krijgen indien mogelijk. Onze muur is ongeveer 8,5 m lang en 2,62 hoog. Er zitten 2 deuren in en 2 stukken bij een vensterbank. Wij horen graag zsm van u.

Woonkamermuur behangen

Wij willen onze woonkamermuur opnieuw laten behangen. Het oude behang zit er nu nog op, er zitten enkele gaatjes in de muur van schroeven en dergelijke en op een kleine plek zit een vochtplek. Graag zouden wij hiervan gratis en vrijblijvend een offerte krijgen. Onze muur is ongeveer 8.5 meter lang en 2.62 meter hoog. Er zitten 2 deuren in en 2 stukken bij een vensterbank. Wij horen graag van u.

Houtwerk (ramen, deuren en kozijnen) laten schilderen

Ik wil graag wat schilderwerk uit laten voeren. Het geheel omvat acht deuren en zes kozijnen. Het is aan de binnenzijde van de woning. Alles is van hout. Er is één deur die niet goed sluit, dit graag herstellen (badkamerdeur).

Grote schilderklus

2000m2 in totaal

Open zoldertrap schilderen

Graag ontvang ik een offerte voor het schilderen van de open zoldertrap. Het gaat om 13 traptreden die aan beide zijden gedaan moeten worden en de zijkanten.

Spuitwerk op het plafond aanbrengen

Plafond Vierkante meter: 135 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Houtwerk buitenkant tussenwoning schilderen

Wij willen al het houtwerk van onze tussenwoning laten schilderen.

Winkelpand schilderen

Ik wil de buitenkant van mijn winkelpand laten schilderen. Ik heb echter geen idee hoeveel dit ongeveer gaat kosten. Het betreft een oppervlakte van 20 vierkante meter. Ook moeten de kozijnen van de etalage geschilderd worden. Hoeveel gaat mij dit kosten?

Plafond afwerken in de woonkamer

Graag een prijsindicatie voor een plafond in onze woonkamer +/- 60 vierkante meter mat wit met 'strakke' afwerking. 3 x een lamp terug

Buitenkant schilderen van de woning

Ik wil de achterkant van mijn woning laten schilderen. Daarna beslis ik misschien om de voorkant ook te laten beschilderen. Dit gaat over de buitenkant van mijn woning.

Schilderen van de tuindeuren

Graag ontvang ik offerte voor het schilderen van de tuindeuren. De deuren zijn 2,50 meter hoog en 1 meter breed. Er is een foto beschikbaar.

Nieuwbouwwoning latexspuiten

Het gaat om het spuiten van een nieuw bouw woning muren willen we in een gewenste kleur hebben wanden Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Muren behangen

2 muren van 350 x 260 en een balk van ongeveer 3 meter

Behangwerk, kitten en voegwerk in de woning

1. Behangen van kleine kamer 3 wanden ca. 15 m2. Behang en plaksel aanwezig. 2. Afkitten van afdeklat ca. 8m - 2 stuks. (klus 5 foto) 3. Herstellen tegelvoegen / afkitten. Ca. 10 tegeltjes (10x10)(klus 1-2 foto) 4. Egaliseren oppervlakte gesausde wand na schade, ca. 0,20m2. (klus 3-4 foto) 5. Trapgat en hal behangen met glasvezelbehang incl. behang voorgesausd en/of sausen) circa 40 m2. Graag langskomen en een totaalprijs, plus m2 prijs glasvezelbehangen incl. materiaal i.v. m evt. extra werk.

Binnenboel schilderen

Beneden- en 1e verdieping muren en houtwerk schilderen. Ongeveer 80-90m2 woonoppervlak, 2-3 kamers.