Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Wijchen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Wijchen heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Wijchen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Wijchen of directe omgeving.

367 klanten uit Wijchen bevelen een bij Casius in Wijchen aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Wijchen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: buitenzijde huis schilderen, muren stucen danwel schilderen, buitenschilderwerk bij een hoekwoning realiseren, diverse buiten schilderswerkzaamheden, renovatie van appartement, alle kozijnen buiten het huis schilderen en de boeidelen, kantoorvloer van 200 m2 opnieuw schilderen, buiten schilderwerk gehele tussenwoning, schilderen gehele buitenzijde, buitenschilderwerk dakoverstek en kozijnen 1e verdieping, een gevlinderde betonvloer die geolied is naar oude staat brengen, deuren en kozijnen, huis schilderen en sauzen, recent gestucte wanden en plafonds voorzien van spuitwerk, binnen schilderwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Wijchen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Wijchen:

Schilderwerk wanden sausklaar

Ik overweeg de wanden die de komende weken voorzien worden van stucwerk ook te laten schilderen (sauswerk of rollen). Daarbij denk ik aan Flexa Pure Kleurstaal Delicate Grey 1.28 / RAL 9016) welke ik qua kleurstijl wel vind passen. Qua wanden gaat het om 185 m2. Qua plafond kom ik op 55 m2. Daarnaast zijn er 9 kozijnen en deuren die ik graag zou willen laten schilderen. Hier krijg ik graag wel een losse prijs voor.

Schilderen van plafonds en trapgat

Het betreft het schilderen van de plafonds op de begane grond, 1e verdieping en het trapgat. De totale oppervlakte van de woning is 7.65 x 6.40 meter.

Latex spuiten

In mei verhuizen wij naar onze nieuwe woning. Graag zouden wij de wanden en de plafonds van onze woning latex laten spuiten. 150 m2 muur en 80 m2 plafond. Zou u mij hiervan een offerte inclusief afdekken kunnen sturen?

Salontafels in andere kleur lakken

Salontafels teak van lichte kleur naar noten kleur

Open trap schilderen

Het betreft het schilderen van een open trap, wit. Van de begane grond naar de eerste verdieping.

Kozijnen laten schilderen op verschillende verdiepingen

Het gaat om twee kleine ramen en twee grote ramen op de bovenverdieping plus drie ramen in een dakkapel. Het gaat om het huis van een familielid in Wijchen. Uitvoering bij voorkeur in het voorjaar.

Latex spuitwerk op plafond aanbrengen

Het plafond in de woonkamer is deze week glad gestuct. Deze willen we nu laten spuiten in RAL 9010 zodat we deze niet hoeven te schilderen. Plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Dressoir schilderen

Het betreft een eiken dressoir die we willen schilderen. Hij heeft 3 deuren en 3 lades.

Alle kozijnen aan de buitenkant schilderen

Wij zouden graag onze kozijnen aan voor en achterzijde van de woning geschilderd willen hebben. 1 keukenraam, 1 slaapkamer raam, voordeur. Achterdeur, beneden raam, slaapkamer ramen boven 2 stuks. Tevens schuurdeur. Klant wil graag advies voor wat betreft de verf, 5 jaar geleden is er geschilderd, maar oude kleur komt er weer doorheen.

Meerdere binnendeuren spuiten

De klus betreft het spuiten van 6 binnendeuren van 210 x 85 cm. Het zijn stompe deuren van hout.

Binnenschilderwerk

Huis is leeg. Alle plafonds ( ong. 100 m2) en muren ( ong. 140 m2) (grove schatting)

Binnen en buiten alles laten schilderen

In verband met het verkoop klaar maken van mijn woning wil ik de woning zowel binnen als buiten opnieuw in de verf laten zetten. De woning kan in overleg op 5 april bezichtigd worden en de werkzaamheden laat ik graag in week 20 of 21 uitvoeren.

Plafonds en houtwerk schilderen na lekkage

Wij hebben door lekkage waterschade op diverse plekken in onze woning. Het gaat om het trapgat, een toiletruimte en badkamer, die opnieuw gewit moeten worden. Op de zolder zijn er enkele houten panelen die schade hebben en ook geschilderd moeten worden. Ik ontvang graag een offerte voor de verzekering. Als die akkoord gaat, laat ik het werk graag zo snel mogelijk uitvoeren.

Schilderwerk binnenshuis (kamer en 3 trappen)

In de woonkamer moeten de muren en het plafond geschilderd worden. Dit beslaat in totaal ongeveer 40m2. Daarnaast moeten 3 trappen en de bijbehorende leuningen geschilderd worden.

Witten van bedrijfspand en kantoorgedeelte

Witten muren + plafonds Omschrijving werkopdracht Datum: Opdracht: Schilderklus “witten” van de Servo afdeling Totaal afmetingen van de oppervlaktes: Kantoor servo Muren 64 m² Werkplaats servo plafond 235 m² Muren 244 m² Te schilderen deel Materiaal Kleur Kleurcode Muren gasbetonblokken wit “Latex wit” Plafond betonplaten wit “Latex wit” Blauwe delen constructie metaal wit “Latex wit” Kabels & leidingwerk plastic/kunststof wit “Latex wit” Randen/plinten kunststof/hout wit “Latex wit” Gipsaftimmeringen gips wit “Latex wit” Takelbanen metaal wit “Latex wit” Leidinggoten metaal niet schilderen Voorkeur: Schilderwerkzaamheden op een zaterdag uitvoeren. Spuiten of rollen: Aangeven in offerte welke werkwijze gehanteerd gaat worden. Tijdsduur: Aangeven in offerte welke tijdsduur/tijdspad de opdracht nodig heeft.

Behangwerk in de woning

Ik wil mijn huis laten behangen met effen papierbehang. Het betreft de woonkamer 41,5 m², slaapkamer 27,5 m², slaapkamer 16,6 m² en de logeerkamer 13 m².

Keukenkastjes in een andere kleur spuiten

Ik wil de keukenkastjes in een andere kleur. De deurtjes zijn met folie omtrokken. Boven de bovenkastjes is een plafondplint en onder ook een plint. Zichtkanten van de kastjes moeten ook meegenomen worden. Binnenzijde kasten is wit. Nu een kersenkleur. Ik wil een lichtere kleur. Kan dat gespoten worden?

Binnendeuren wit spuiten

Ik wil graag 5 gladde binnendeuren aan beide zijden laten spuiten in wit zijdeglans. Deuren zijn nu gebroken wit/geel en zien er nog goed uit. Ook graag ophalen en terughangen. Graag via email offerte.

Houtwerk schilderen aan de gevel

10m2 houten panelen schilderen aan de buitenkant van de woning op de 1e verdieping aan de voorkant. Bij buren ook 10m2.

Slaapkamer behangen

Wie kan op korte termijn de kamer ongeveer 3,5 bij 3,5 van mijn dochter behangen?? Wij willen de kamer veranderen en hebben op zeer korte termijn een behanger nodig, heeft u tijd en kunt u goed behangen reageer dan snel,

Trappen en deuren schilderen

Schilderen van 1 open trap en 1 dichte trap. Ze zijn al geschuurd en de verf is ook al in huis, alleen de tijd ontbreekt om het uit te voeren. Ook zijn er 4 binnendeuren en 1 buitendeur (binnenkant) die geschilderd moeten worden, inclusief kozijn.

Kozijnen buiten schilderen

Tweemaal slaapkamer raamkozijnen schilderen aan de voorkant van het huis. Buitenkant, op de eerste verdieping.

Slaapkamers behangen

Ik wil graag een paar wanden op verschillende slaapkamers behangen hebben. Graag krijg ik hier voor een offerte. Het liefst in deze maand nog zo rond de laatste week van mei. Wand van 10 m2, ongeveer 1-2 wanden per slaapkamer, 3 kamers, ongeveer 30 m2. Behang kopen we zelf. Gedeeltelijk fotobehang.

Slaapkamer behangen

Slaapkamer behangen, oude behang eraf en nieuw behang erop. User heeft geen idee van afmetingen, betreft een kleine slaapkamer.

Muren en plafonds in seniorenwoning verven

Sausen van muren en plafonds in seniorenwoning. Woonkamer 24 m2, slaapkamer 14 m2, hal 6 m2 en douche 6 m2. Plattegrond van woning beschikbaar. Aantal m2 zijn vloeroppervlaktes. Sleutel krijgen we 1 april en daarna zou het vrij snel moeten gebeuren.