Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Wezep te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Wezep heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Wezep u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Wezep of directe omgeving.

34 klanten uit Wezep bevelen een bij Casius in Wezep aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Wezep bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: muren stuc (740 m2), 915 m2 Latex spuiten, buitenkant vrijstaand huis bj 1926, alle buitengevels van een woning wit schildereren, volledige voorzijde woning schilderen, buitenzijde jaren-70 woning kaleien (wit), steenstrips realiseren buitengevel, behangen en schilderen nieuwbouwwoning in januari 2021, gevel keimen 100 m2, gevel (deels) reinigen en geheel schilderen, buitenschilderwerk, ik wil graag woning laten schilderen en behagen, schilderen buitenwerk, schilderwerk ramen & kozijnen voorgevel 2 panden, appartement schilderen 236 m2 en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Wezep staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Wezep:

Buitenschilderwerk van een woning

Ik wil mijn woning met 6 kozijnen en 2 deuren buiten laten schilderen. Deel van het werk bevindt zich op de 1e etage dus er zal mogelijk met een steigerbouw gewerkt moeten worden. Het materiaal zoals de verf mag worden opgenomen in de offerte.

Schilderen binnenramen

Het gaat om binnen schilderwerk. Een dubbel raam/kozijn met houten tussenblok. Afmeting: 255-112 cm. Een raam/kozijn 114 cm-150 cm Gronden-kitten-Aflakken.

Woonkamer en hal behangen

Ik wil graag mijn woonkamer en hal laten behangen met renovlies behang. Het gaat om ongeveer 100 m2.

Trappen schilderen

2 open trappen van 13 treden inclusief hekjes schilderen, (er zit nu blanke lak op), overloop, hal en trapgatmuren sauzen (ongeveer 25 m2), en voordeur en het kozijn aan de binnenzijde van het huis schilderen.

Muurverf spuiten in de nieuwbouwwoning

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht de woning moet nog gebouwd worden maar we Willem hem helemaal laten latex spuiten. 3 slaapkamers overloop trappegat woonkamer keuken en hal. We willen hier graag ongeveer een prijs voor ontvangen. Wanden: 100 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Spack in diverse ruimtes spuiten

Graag ontvang ik een offerte voor het spuiten van de wanden in 3 slaapkamers, overloop, trap, hal en keukenmuur. Op deze wanden zit spack. De totale oppervlakte ligt tussen de 130 en 140 m2.

Trap laten spuiten

Het gaat om een nieuwe trap. Het schuurwerk doen wij zelf, de vakman dient de trap te spuiten met blanke lak. De wanden en dergelijk zijn allemaal nog niet afgewerkt.

Radiatoren schilderen

Schilderen/ verven van 6 radiatoren.

Betonvloer schilderen

Voor een nieuw op te richten fitnesscentrum in Wezep wil ik een beton vloer van ca 300 m2 laten schilderen. Inclusief levering verf.

Behang mijn gang

Ik moet mijn gang nog steeds behangen dit blijft maar liggen. Het is maar een klein beetje werk maar ik kan dit niet. Ik heb glasvliesbehang gekocht om er op te doen. Het gaat om een muur van anderhalf meter ongeveer en twee kleinere oppervlaktes.

Wij hebben huis gekocht, maar vinden de ...

Wij hebben huis gekocht, maar vinden de huidige steen niet mooi. Ons idee is het huis (metselwerk) te laten schilderen door een erkend schilder. Het betreft een vrijstaande woning en een aangebouwde schuur van 18 x 9 mtr. Graag willen wij hier goed advies en een offerte van hebben. Het huis wordt in mei aan ons opgeleverd, het huis is 4 jaar oud.