Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor behangklare muren spuiten in nieuwbouw:

Behangklare muren spuiten in nieuwbouw

Het betreft een nieuwbouwwoning die aan de binnenzijde gespoten of geschilderd moet gaan worden. Het gaat om ongeveer 350 m3. Onze voorkeur gaat uit naar spuiten maar zitten hier geen nadelen aan tegenover het met de hand schilderen? Het gaat hierbij om een kleur verkeerslicht wit.
Onze klant uit Westervoort (Gelderland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor behangklare muren spuiten in nieuwbouw uit heel Nederland:

Spackspuitwerk aan laten brengen

Wij willen graag spack spuitwerk aan laten brengen op wanden en plafonds (ondergrond deels behangklare muren, deels nieuwe gipsplaten die we zelf kunnen voorstrijken). Huis is nu nog leeg, zijn we nog aan het verbouwen. Er hoeft vrijwel niets afgeplakt te worden (kozijnen/glas worden nog vernieuwd/vloeren moeten nog gelegd worden) als het spuitwerk gedaan kan worden voordat dat gebeurt. Kleur wit. Wanden Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel) Plafond Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Stucen en latexen

2 slaapkamers, overloop (dit zijn vlakke muren. Behangklaar zeg maar) 1 slaapkamer 2e etage en trapgat zolder. Met behangklare muren en gedeeltelijk spackspuitwerk/metselwerk a ongeveer 15m2. Wanden Vierkante meter: 160 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 60

Nieuwbouwwoning glad behangen en spuiten

Ik wil de behangklare muren met renovliesbehang of glasvezelbehang laten behangen. Deze wil ik vervolgens gespoten hebben met latex. Het gaat om een oppervlak van 80 m2.

Nieuwbouw appartement stuken

Wij zouden graag een offerte willen hebben betreffende de behangklare muren glad spuiten en verfspuiten met kleur. De hal en 1 muur in de woonkamer willen wij voor de helft wit en de onderste helft kleur. Moeten wij dit zelf doen of doen jullie dat ook? Ik zie de offerte graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Wanden Vierkante meter: 135 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Behangklare wanden in nieuwbouw woning schilderen

Schilderen nieuwbouwwoningn muren en plafond in 1 kleur (wit). De wanden worden behangklaar opgeleverd door de aannemer. Oppervlakte woning 155m2.

Behangklare wanden schilderen

Het betreft een nieuwbouwwoning waar ik de behangklare muren wil laten schilderen. Het plafond wordt met spuitwerk opgeleverd dus ik neem aan dat die dan niet gedaan hoeft te worden. De woonkamer is 5.92 meter lang bij 4.92 meter breedte en een normale hoogte van plafond. De slaapkamer is 2.90 bij 1.90 meter en de berging is 1.92 bij 1.90 meter.

Muurafwerking nieuwbouwwoning

Ik wil de muren van mijn nieuwbouwhuis graag strak laten afwerken. Dit willen wij laten doen met een dun laagje stucwerk (filmlaagje) en daarna wit latex spuiten. Het gaat om circa 340 m2 muur, waarvan een deel betonnen (behangklare) buitenmuren zijn en de rest gipswanden. Het plafond is reeds afgewerkt. De vloer en de keuken is nog niet geplaatst, dus hoeft niet afgedekt te worden. Wij hebben ook een gashaard laten plaatsen. Deze willen wij ook gestuct hebben. Op zolder hebben wij schuine houten wanden. Ook deze willen wij afgewerkt hebben. In de bijlagen vindt u de plattegronden en een tekening van de haard.

Behangklare muren schilderen

Het wit schilderen van behangklare muren in een nieuwbouw woning. De geplande oplevering is de eerste week oktober. De oppervlakte bedraagt ongeveer 35 m2. Graag zou ik een offerte ontvangen.

Behangklare nieuwbouwwoning stucen

Nieuwbouw woning stucen met behangklare muren stucen Wanden Vierkante meter: 300 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Wanden nieuwbouwwoning pleisteren

Behangklare muren van nieuwbouwwoning (ongeveer 260 m2) voorzien van dunne stuclaag en spuiten/schilderen.

Partners

Partners van Casius