Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Wageningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Wageningen heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Wageningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Wageningen of directe omgeving.

454 klanten uit Wageningen bevelen een bij Casius in Wageningen aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Wageningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: muren stuc (740 m2), 915 m2 Latex spuiten, buitenkant vrijstaand huis bj 1926, alle buitengevels van een woning wit schildereren, volledige voorzijde woning schilderen, buitenzijde jaren-70 woning kaleien (wit), behangen en schilderen nieuwbouwwoning in januari 2021, gevel keimen 100 m2, gevel (deels) reinigen en geheel schilderen, buitenschilderwerk, ik wil graag woning laten schilderen en behagen, schilderen buitenwerk, schilderwerk ramen & kozijnen voorgevel 2 panden, woonkamer schilderen, buitenboel tussenwoning schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Wageningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Wageningen:

Muren sauzen

Muren, allemaal rechte oppervlaktes, moeten gesaust worden vanwege roken in het appartement. Het is allemaal binnenwerk, ruwe schatting 50 m2.

Indoor stairs painting

I would like to paint the stairs inside my house in Wageningen. De hele buurt is geïnteresseerd. Ik ontvang graag een offerte inclusief en exclusief de materiaalkosten.

Behangen van wanden

In een appartement in Wageningen moeten 3 wanden worden voorzien van behang (2 soorten). Het totaal te behangen oppervlakte van deze wanden is circa 40 m2. Daar het patroon ingewikkeld is moet dit werk precies worden uitgevoerd en dat kan ik zelf niet.

Latex op muren en plafonds laten spuiten

Zie bijlage. Allen badkamer is niet nodig om in offerte op te nemen. Graag een offerte voor alleen muren en offerte voor zowel muren alsmede plafond. Opdracht zal medio mei/juni uitgevoerd moeten worden. Graag eerst offerte per mail aangezien ik telefonisch slecht te bereiken ben op werkdagen (kantooruren).

Kozijnen en deuren schilderen

Het betreft het schilderen van de buitenzijde van een hoekwoning. Aan de voorzijde zal dat gaan om 4 kozijnen met diverse afmetingen, een balkondeur en een voordeur. Aan de zijkant is er nog een bloemenraam aanwezig. De achterzijde heeft openslaande deuren, een loopdeur, een balkondeur 4 kozijnen met diverse afmetingen. De kozijnen van de gehele woning moeten wit worden en de openslaande ramen groen. Daarnaast moeten de boeidelen en windveren ook in een witte kleur worden meegenomen.

Vliesbehang en latex schilderwerk in een nieuwbouwwoning

Momenteel wordt de nieuwbouwwoning van mijn vader gebouwd en de oplevering zal direct na 1 januari zijn. Er moeten daar direct na de oplevering 290 m² binnenmuren worden voorzien van vliesbehang en daarna met latex worden afgewerkt. Ik wil hiervoor graag uw offerte ontvangen.

Plafonds latex spuiten

Plafond: 100 m2 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Behangen van een slaapkamer

Een kamer behangen van 23 m2. 1 zijde bestaat volledig uit ramen. Op 1 rechte muur komt fotobehang, dit behang is al helemaal op maat. De rest wordt behangen met vliesbehang. De ruimte heeft 2 deuren en muren met een standaard hoogte. De muren zijn vorige week strak gestuct en zijn inmiddels helemaal droog. NB om medische redenen zou deze klus met grote spoed uitgevoerd kunnen en moeten worden.

Muren en plafond schilderen

Ik wil graag een kamer met 3 muren van totaal 19 m2 wit schilderen en een plafond van 10 m2.

Nieuwbouwwoning sauzen

Ik ben bezig met de inschatten van kosten van een nieuwbouwwoning. Er is ongeveer 300 m2 aan wandoppervlak dat behangklaar wordt geleverd en die ik graag wil sauzen. Ik zou graag een indicatie van de prijs willen ontvangen (voor een standaard witte verf) inclusief de voorbereiding van de behangklaar wanden?

Behang verwijderen en muren sauzen met muurverf

Ik wil graag behang laten verwijderen en de muren laten sauzen. Gaat om woonkamer/open keuken en 2 slaapkamers. Het gaat om ongeveer 75 m2. Ik wil graag witte en grijze tinten.

Wanden met vliesbehang behangen en sauzen

In een nieuwbouwhuis het laten aanbrengen van glasvlies, inclusief dekkend sausen in lichte kleur (RAL 9010). Woonkamer en keuken: 72 m2 en de 1e verdieping: 109 m2. De wanden worden behangklaar opgeleverd.

Witten van het plafond

Het witten van het plafond in de woonkamer: 28 m2, een laag om op te frissen. Graag prijsopgave

Behang en vloerbedekking aanbrengen

Ik ga binnenkort verhuizen en in het nieuwe huis (eengezinswoning) moet bijna overal de wanden worden behangen met vinylbehang. De meeste wanden zijn behangklaar, her en der is er over het behang geschilderd en er moet even gekeken worden of hier overheen behangen kan worden. Ik schat dat het ongeveer 125 a 150 vierkante meter is, betreft de begane grond, eerste verdieping en zolder. Met name de zolder vind ik moeilijk schatten in verband met het punt dak. Graag wil ik weten wat het kost om dit professioneel op te meten. Eventueel ook nog lampen en/of gordijnen ophangen. Bij voorkeur op korte termijn. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Schilderwerk: woning schilderen

Schilderen

Buffetkast schilderen

Ik wil mijn buffetkast wit laten schilderen. Het is een oude grenen kast van 180 cm hoog en 100 cm breed. Onderin 2 deuren en 1 lade en bovenin 2 deuren met glas. De kast is nu blank. Graag ontvang ik hiervoor een prijsindicatie.

Voorkant van de woning laten schilderen

Ik wil de voorkant van mijn woning laten schuren en schilderen. Het gaat om een voordeur en raam beneden en twee ramen boven op de 1e verdieping. De kleur wordt veranderd van groen naar lichtgrijs/wit. Het latje op het raam beneden moet waarschijnlijk vervangen worden.

Latex laten spuiten op muren en plafonds

Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Sauzen van wanden en plafond in de woonkamer

Woning uit 2007 -witten plafond woonkamer en keuken, ongeveer 45 m2 -Sauzen wanden. Het is glasvezelbehang waar al een laag Sikkens verf overheen zit. De meeste wanden zijn licht. De vloer willen we behouden, dus moet afgedekt worden. Er zitten enkele gaten in het behang. Oppervlakte rond de 55 m2.

Opknappen van de hal, trap en overloop

Er kan eerst een afspraak worden gemaakt om te bekijken wat er gedaan moet worden, alvorens de offerte wordt gemaakt. Offerte voor opknappen hal + overloop: Alle wanden in de hal en overloop (ook achter de verwarming) stucken/spuiten, deuren/posten verven, (oude) trap renoveren (12 treden + 2 kleine overlopen). In de hal is de wand nu nog deels met plastic schroten bedekt en deels met spiegeltegels. Deze moeten eerst verwijderd worden. Trap, hal en overloop bekleden met laminaat. Nieuwe trapleuning. Houten drempels opknappen (5) Inbouwen stopcontacten.

Nieuwbouwwoning latexspuiten

Wij willen graag de wanden van onze nieuwbouwwoning laten spuiten. Het gaat om een oppervlakte van 265 m². De ondergrond is behangklaar. Afplakken in overleg.

Schilderen van de deuren

De 8 deuren graag verven.

Deuren schilderen

Ik wil graag dat de 8 binnendeuren geschilderd worden op de kleur: wit. De deuren zijn zonder glas. Maar ik wil ook graag dat de zijkanten van de deuren geschilderd worden. Verf in overleg. Kunt u dat zo snel mogelijk bij mij komen doen?

Plafond industrieel antraciet spuiten

Begin februari, een plafond in een leeg winkelpand er dienen wat gaten gevuld te worden en afgestreken en daarna antraciet gespoten, zodat er een industrieel plafond ontstaat. Vloer en wanden moeten afgedekt worden ongeveer 175 m2

Behangen gehele woning

Nieuwbouw (huur) huis in zijn geheel behangen ( slaapkamers en zolder papier/ woonkamer en keuken vinyl; neutrale kleur; geen relief) ( indicatie circa 220m2). Wanden zijn behangklaar opgeleverd maar dienen wel licht geschuurd te worden in verband met kleine oneffenheden. Levering behang in overleg.