Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Velp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Velp heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Velp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Velp of directe omgeving.

239 klanten uit Velp bevelen een bij Casius in Velp aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Velp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: groot schilderonderhoud voor- en achtergevel en kozijnen, betonvloer van bedrijfskantine verven met betonlook (300 m2), buitengevels keimen, volledig schilderwerk buiten, schilderen van de muren, buitenschilderwerk 3 verdiepingen van rijtjeshuis, steenstrips plaatsen woonkamer muur, buiten schilderwerk kozijnen, dakkapel en daklijsten, schilderwerk buiten, schilderen overstek en dakkapel, schilderen van buitenkant houten woning, gevel werkzaamheden, buitenzijde pand schilderen, binnen schilderen woning (400 m2), bovenverdieping binnenkant schilderwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Velp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Velp:

Buiten schilderwerk

De houten kozijnen en de buitendeur aan de voorzijde dien en te worden geschilderd. Het gaat om 3 kozijnen boven, 2 kozijnen beneden en de voordeur.

Buitenzijde huis schilderen

Het houtwerk van een kleine twee onder een kap woning dient geschilderd te worden. Het is zeven jaar geleden gedaan met witte verf voor de kozijnen en grachtengroen verf voor de binnenste delen van het houtwerk en de deuren. Het betreft 2 grote venters (2 x 1.50 meter), 3 middelgrote vensters, 2 deuren, 2 openslaande deuren en twee klapramen. Verder dient de dakgoot bak met steundelen (12 meter) aan de zijkant van het huis geschilderd te worden en aan de achterzijde de windveren (12 meter).

Muren spuiten met verf

Muren spuiten met latex. 21 december is de enige dag dat het kan. 20 december krijg ik namelijk de sleutel. Wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 40

Muren behangen

Ik wil graag 1 muur laten behangen. De muur is rond de 25-30 m2, wat zou dit kosten? De muur is nu geschilderd. Het behang kopen we zelf.

Houtwerk aan buitenkant van de woning schilderen

Ik heb een vrijstaand huis met deels kunststof en deels hout. Het gaat om 4 kozijnen, 2 deuren, boeidelen van de garage (14 meter, hier zitten delen in die slecht zijn) en de boeidelen aan het zadeldak (8 meter). Het is een overhangend dak. Hout is in redelijke staat. Wel delen vervangen en vullen, kitten aflakken in RAL 9001. Voordeur schuren en in blanke lak zetten, dubbele garagedeuren schuren en RAL 7016 aflakken. Graag de indicatie materiaal en arbeid splitsen. Hartelijk dank.

Hoekwoning schilderen aan de buitenkant

Wij hebben een jaren '30 hoekwoning waarvan de buitenkant geschilderd moet worden. Er zitten ook wat reparatiestukken tussen. Een liggend deel van een kozijn heeft houtrot en dus is herstel nodig. Verder zijn er wat kleine reparaties nodig van hoekjes etc. De woning heeft 2 dakkapellen, openslaande deuren, een kleine overkapping bij de voordeur, een erker aan de voorkant en een dakgoot. Geen luiken en alles in 1 kleur geschilderd. Kwaliteit van het hout is verder goed.

Witten van de woon-, slaapkamer en hal

Ik zoek iemand die de wanden en de plafonds kan witten: - Slaapkamer muren plafond 4 bij 4 meter. - Hal muren plafond en trappen. - Woonkamer alleen muren 8 bij 4 meter.

Schimmel in de badkamer verwijderen

Ik wil schimmel laten verwijderen in de badkamer. Vervolgens het laten schilderen met speciale verf zodat het niet terugkeert. De badkamer is ongeveer 2 bij 3 meter.

Buitenschilderwerk

Buiten schilderwerk bij een hoekwoning. Kozijnen beneden schilderen plus de buitendeur. Houten lambrisering op de begane grond en eerste etage ook schilderen. Eerste etage heeft kunststof kozijnen dus die hoeven niet geschilderd te worden. Al het werk onder de dakgoot, dakgoot zelf hoeft ook niet geschilderd te worden. Graag komen kijken. Postcode 3991GE Rheden.

Sauzen muur

Een slaapkamer muur van ongeveer 10 m2 moet gewit worden. De muur is 3 jaar gelden gedaan met spackspuit.

Overspuiten meubilair

Graag offerte voor het overspuiten van twee kleine (laden)kastjes voor naast het bureau. En het buro (een simpele plank van 2 cm dik, de poten kunnen er eerst afgeschroefd. Afmetingen bureau(blad): 220 bij 80, dikte 2 cm. Afmetingen ladenkastjes: 48 diep, 53 hoog en 40 cm breed. Het is allemaal berken- of beukenhout.

Verven plafond en muren (latex) in ...

Verven plafond en muren (latex) in woonkamer (26 m2) + houten planken vloer met White wash (waterbasis). In keuken: plafond, muren en kastjes. In badkamer: houten posten, deur en raam incl. kozijnen. Buiten: bijwerken. Verf heb ik. Huis gebouwd omstreeks 1930.

buitengevel van ca 12 m bij 3,75 minus ...

buitengevel van ca 12 m bij 3,75 minus uitsparing voordeur en 2 ramen met voorstrijk en schilderen het geheel is momenteel sierpleister, vandaar de voorstrijk.

Voordeur en schuurdeur en -raam ...

Voordeur en schuurdeur en -raam schilderen

Sauswerk van hal, woonkamer muren en ...

Sauswerk van hal, woonkamer muren en plafonds. Schuren, verwijderen bestaande verflagen en verven van kozijnen/wandpanelen. Houtwerk binnen en buiten.

Opbouwen steiger, schoonmaken ...

Opbouwen steiger, schoonmaken weatherboarding en kozijnen van een groot landhuis in Velp (Gld) vervolgens schilderen. Verf, materiaal en steigermateriaal wordt door opdrachtgever ter beschikking gesteld eve. in onderling overleg. De weatherboarding (grote houten planken) beslaan een groot oppervlak van de muren vd villa. Kozijnen goed via steiger bereikbaar.

Twee-onder-een-kapwoning: Schilderen ...

Twee-onder-een-kapwoning: Schilderen van de boarding en de windveren (ong. 20 meter in lengte). Schilderen van alle kozijnen - twee grote kozijnen (3x2), voordeurwand (2X2), 2 kleinere kozijnen (1X0,75), 2 kleinere kozijnen (1X0,50), 1 keukenkozijn (1X1,5). Opnieuw witten van de muur van het gebouw (ong. 45 m2) Evt. garage Windveren zonodig vervangen en schilderen (ong. 12 meter lengte) Boarding schilderen (ong. 20 meter lengte) Muur witten (ongeveer 25 m2)

Hoge houtwerk is nu donkerbruin en ...

Hoge houtwerk is nu donkerbruin en willen wij donkerblauw geschilderd hebben. Het betreft in ieder geval het hoge werk (dakgoten en ramen van de slaapkamers) en afhankelijk van de prijs ook de rest van het houtwerk. Schuren, gronden en aflakken.

dakgoten gronden en opnieuw schilderen

dakgoten gronden en opnieuw schilderen