Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor boeiboord voor en achter onder de schuine kap schilderen:

Boeiboord voor en achter onder de schuine kap schilderen

Lichte kleur / wit
Onze klant uit Varik (Gelderland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boeiboord voor en achter onder de schuine kap schilderen uit heel Nederland:

Achterzijde woning uitbouwen

Het wind en waterdicht opleveren/realiseren van een casco aanbouw aan de achterzijde van 3 meter diep over de volle breedte 5,67m van het huis. Ondanks dat de aanbouw vergunningsvrij is (bevestigd door gemeente) hebben wij toch een tekeningenpakket op laten maken en wordt de laatste hand gelegd aan de constructieberekeningen (met name vanwege betonnen fundering met voorlopig 2 stalen buispalen van elk circa 3,5mtr lang) Speciale wensen: - hardhouten kozijn met dubbele deuren van 930x2315 en 3 ramen met ventilatieroosters. Kozijn uitvoeren met kunststof onderdorpel - metselwerk in gelijksoortige stenen en identiek metselpatroon als woonhuis - bij zijmuren metselwerk tot zinken kraaldeel (dus geen boeiboord) - elektra, data en verwarming doen wij zelf (in nadere afstemming met u) - binnenmuren optrekken uit kalkzandsteen en opleveren met gevulde voegen (op basis van financieel voordeel eventueel houtskelet binnenmuur) - dak aan binnenzijde opleveren tot op dakbalken, dus geen rachels en gipsplaat. Wel juiste afstemming over de hoogte i.v.m. aansluiting op bestaande betonnen plafond - separate opgave m.b.t. tot afgraven en afvoeren van grond, circa 6m3 - separate opgave m.b.t. vervangen loodslabbe 1e verdieping (schuine aansluiting op dak aanbouw). Graag zouden wij onze wensen in een persoonlijk gesprek met u willen doornemen, zodat u een gerichte en passende offerte op kunt stellen. Wij zouden de aanbouw het liefst in het voorjaar van 2018 willen realiseren, afhankelijk van uw mogelijkheden. Tevens is financiering bij ons nog afhankelijk van een af te sluiten extra hypotheek. Uw reactie zien wij graag tegemoet. Dank en groet,

Boeiboord en wat onderliggend houtwerk met houtrot vervangen

Betreft een hoekwoning met schuin dak. Onder aan de schuine zijde moet de punt aan beide kanten (lage gedeelte zo'n 4 a 4,5 meter hoogte) wat nieuw latwerk of balkjes krijgen en waarschijnlijk 2 boeidelen vervangen worden. Dit alles i.v.m. houtrot. Overigens zitten er boeidelen tegen en onder de dakrand. Alleen de zijkanten lijken aangetast. Wat wordt er overigens met opliggend dakdekmateriaal gedaan? Blijft dit netjes bestaan of wordt dit nieuw? Kunt u langskomen om de situatie te bekijken en een indicatie te geven van de kosten.

Gedeelte van garage ombouwen tot tuinkamer met overkapping

Een bestaande garage van 10 x 3 meter gedeeltelijk slopen zodat het een open garage/tuinkamer wordt. Er moet ongeveer 3 a 4 meter lengte gesloopt worden. Een nieuw dak op 3 meter hoogte. Het dak moet ongeveer 5 x 5 meter worden. Gedeeltelijk dus buiten de bestaande garage, met één schuine zijde parallel aan het huis. Het is nu een plat dak bedekt met bitumen op 2.65 meter hoogte. Een zinken boeiboord, zoals ook toegepast bij het huis, aanbrengen aan 3 zijden van de garage/tuinkamer/dak. Bij voorkeur bedrijven uit de directe omgeving.

Keralit op boeiboorden en dakranden aaanbrengen

Ik wil de bestaande houten boeiboorden aan de dakgoten voor en achter vervangen door Keralit. Tevens de houten boeiboorden van de dakrand, zadeldak, vervangen door Keralit. De onderkant van de dakgoten voor en achter en de overstekende dakrand aan de onderkant achter de boeiboorden laten afwerken met Keralit. De dakgoten zijn ongeveer 6 meter. De boeiboorden aan de schuine dakrand voor 23 pannen a 43 cm en dakrand achter 14 pannen a 43 cm. De afstand van de boeiboord - muur varieert van 27-32 cm bij de dakrand. De afstand van de boeiboord muur onder de dakgoten ongeveer 19-20 cm. Onder de dakrand steken de dakgordingen uit, deze zouden weggewerkt moeten worden. Onder de dakgoten steken balken uit de muur die weggewerkt moeten worden.

Dakkapel opknappen

Het boeiboord aan de voorkant van de dakkapel is 6 meter en moet vervangen worden. De gedeelten aan de zijkant van het schuine gedeelte zijn 4m2 en moeten ook vervangen worden. Het bitumen dak moet ook vervangen worden of er moet dakbedekking overheen gelegd worden, ongeveer 6 m2.

Schuurdak, boeidelen en tuinpoort vervangen

Ik wil het platte dak (bitumen) van mijn schuur laten vervangen. Het is driehoekig en ca. 3,5 m x 5,7 m x 4,7 m. Ook de draagbalken en onderplaten moeten worden vervangen. Ook nieuwe boeiboorden. Schuine wand bestaat uit betonnen schutting, de andere zijden uit bakstenen. Uitvoering zo simpel mogelijk, als het maar waterdicht is. Indien mogelijk ook graag plaatsen nieuwe tuinpoort, inclusief beslag. Tevens klein stukje boeiboord van de bijkeuken 30 x 15 cm.

dakgoot

betreft het vervangen van een zinken dakgoot op hoogte van eerste verdieping. Is een dakgoot met lengte van 4,5 meter aan de zijkant van het huis. Aan de uiteindes van deze goot loopt het schuin met het dak mee met aan beide zijden een lengte van 2,9 meter. Deze schuine zijden die onder het boeiboord/windveer zitten lijken ogenschijnlijk nog goed.

- ca. 39 meter plint plaatsen (18 mm ...

- ca. 39 meter plint plaatsen (18 mm dik, 7 a 8 cm hoog), diverse plakplinten, een hoekprofiel en een dilatatieprofiel. Dit alles wordt gehaald bij de Praxis in Beek, Heerlen of Maastricht. Graag een offerte voor de plaatsingeskosten. - Tevens willen we graag 2 draairamen; draai-kiep maken. - Schuifdeurkasten onder het schuine dak op de zolder. - Buitenschilderwerk van o.a. dubbele tuindeuren, 3 normale ramen, twee grote ramen, een garagepoort, het boeiboord boven de garagepoort en een balkon afzetting. Graag gespecificeerd per subopdracht. Een opname ter plaatse is uiteraard zeer wenselijk (Geleen) vriendelijke groet Bart Consten bartsofie@tele2.nl

Het betreft het dakje van een erker in ...

Het betreft het dakje van een erker in aanbouw twee schuine kanten, afmeting voor 210, afmeting achter 360, diepte 150 cm; moet worden afgewerkt met zinken kraal, isolatie materiaal (warm dak) is al gelegd, HWA afvoer (kiezelbak) moet geschikt zijn voor zinken HWA 80mm de twee schuine boeiboorden zijn ongeveer 1.75 meter, het boeiboord aan de voorzijde is 210 (dit ivm de langte van de zinken kraal)