Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor binnenkant huis schilderen:

Binnenkant huis schilderen

Wij hebben een nieuw huis gekocht waarvan we de sleutel krijgen op 12 januari. We willen graag een schilder die gelijk de volgende week kan beginnen en het gehele huis muren en plafonds, twee trappenhuisen kan schilderen. Ik heb plattegronden op basis waarvan de m2 berekend kan worden. Svp offerte en contact per email ivm werk.
Onze klant uit Valburg (Gelderland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor binnenkant huis schilderen uit heel Nederland:

Dak compleet laten vernieuwen

We hebben momenteel een dak zonder isolatie. We kijken op zolder tegen de dakpannen aan. We willen graag isolatie aanbrengen. Aan de binnenkant lopen er horizontale balken die het dak ondersteunt. Breedte is 6,5 meter, diepte van huis is 8 meter. Hoogte van zolder is volgens mij 2,5-3 meter. Wat is dan ongeveer de offerte?

Dakraam afwerken en raamhendel repareren

Ik zoek een vakman voor 2 kleine klussen in huis. We hebben op onze zolder een klein dakraam dat nog niet is afgewerkt aan de binnenkant. Verder hebben wij in onze badkamer een raam waarvan de hendel niet werkt. We denken dat er een pin kapot is. We laten dat graag repareren. We stellen het op prijs als u even komt kijken en ontvangen daarbij graag uw prijsopgave.

Deuropening in een buitenmuur zijkant van het huis

Deuropening in de muur laten plaatsen. Ik wil openslaande deuren in een bestaande dubbelsteens buitenmuur plaatsen. Afmetingen deuropening: +/- 200 cm breed en circa 230 cm hoog. Het gat zal waarschijnlijk iets groter moeten zijn. De buitenkant is schoon metselwerk. De binnenkant is van witte bakstenen. Ik wil graag een offerte voor de complete klus: gat maken en kozijn plaatsen. Het gaat om een draagmuur dus er moet eventueel een steunbalk geplaatst worden. Het puin kan eventueel door de vakman afgevoerd worden maar wij kunnen dat zelf ook.

Voorkant huis schilderen

Het schilderen van de voorkant van het huis. Dat wilt zeggen, een erker met 2 keer 3 ramen, voordeur + kozijn + kleine raampjes, 2 balkondeuren + kozijn, badkamerraam eerste etage, houten daklijst aan de voorkant, niet binnenkant en een kozijn van een zijraam op de eerste etage.

Mansarde dak isoleren

Ik heb net een huis gekocht. In 2008 is het dak vernieuwd met metalen dakpanplaten. En heeft de eigenaar zelf een beetje isolatie aan de binnenkant aangebracht. Echter op een hele slechte manier waar de wind doorheen gaat en dus weinig zin heeft. Dat heb ik er inmiddels grotendeels weten uit te slopen, maar wil wel nu het dak goed isoleren. Daarom mijn vraag of er een grove kosteninschatting door jullie is te maken voor isolatie van binnenzijde, en eenzelfde grove inschatting van de buitenzijde waarbij het mij logisch lijkt om de metalen dakpanplaten te verwijderen en gewone keramische dakpannen worden teruggeplaatst. Of dat werkelijk nodig is weet ik overigens niet zeker. Het dak is zo'n 8 meter breed & 9 meter lang. En tot aan de schoorsteen zo'n 3,5 meter hoog vanaf de dakgoot. Loopt taps toe door de schilddak / Mansardedak vorm. Het is een gordingdak waar ik aan de binnenkant tegen de gordingen & het dakbeschot aan kijk. Ik denk dat er lekkages zijn geweest voor 2008 gegeven dat er op meerdere plekken vochtdoorslag/kapot hout te zien is op het dakbeschot, alleen voelt het nu ondanks de vele regen van de afgelopen tijd niet vochtig. Ik zoek nu eerst vooral naar een high-level inschatting om te begrijpen wat ongeveer de kosten zijn waar ik rekening mee moet houden.

Vocht in hoek van voorgevel verhelpen

Aan de voorkant hebben in de hoek van het huis (wat lijkt op) doorslaande vocht. Het is een driehoek in de hoek van het huis van onder naar boven precies in de hoek aan de binnenkant van de muur. De muren zijn buiten muren en direct aan de tuin. De driehoek is ongeveer 60 cm wijd en 40 cm hoog.

Asbest verwijderen

Wij hebben een leegstaand pand dat gesloopt gaat worden. Er zit asbest aan de binnenkant, verspreidt door het hele huis. Graag ontvang ik een onderbouwde offerte om hier asbest te verwijderen. Wij zijn in bezit van een asbest inventarisatie rapport. In verband met bestandstype kan ik die niet aan dit formulier toevoegen. Eventueel met afvoeren van materialen.

Schoorsteen verwijderen

Ik zou graag mijn schoorsteen van het dak en de zolder laten verwijderen. De schoorsteen is ongeveer 80 * 45 * 300. Is dit mogelijk? Als de schoorsteen weg is moet het dak weer dicht gemaakt worden met dakpannen. Binnenkant hoeft voor de rest niet afgewerkt te worden. Het huis is gebouwd in 1958, mogelijk is het rookkanaal van asbest maar dat weet ik niet. Ik wil ook dat de vakman het puin afvoert. Het dak is ongeveer 8 meter hoog.

Compleet dak met asbest beschot vernieuwen en isoleren

Het gaat om een te lichte, ondeugdelijke dakconstructie, draagkracht niet goed en amateuristisch aangebracht, vervangen, dus geheel nieuwe dakconstructie vanaf de muren en eerste verdieping opbouwen, oude pannen OH hergebruiken, asbest dakbeschot laten verwijderen, hoogwaardig isolatiemateriaal op buitenkant waardoor binnenkant gelijk klaar is, met vermelding wat isolatie is, zodat alleen panlatten en dakpannen erop volstaat. Het huis is ongeveer 10 meter lang, dak ongeveer 5 meter hoogte, schuine hoogte = totaal oppervlakte ongeveer 100 m2. Graag willen wij ook de zinken dakgoten vervangen

Nieuw dak aanbrengen op het huis

Ik wil graag een nieuw dak laten aanbrengen op ons huis. Op minstens een plek moet ook het dakbeschot vervangen worden. Aan de voorkant is een kleine aanbouw, waar de entree van het huis zich bevind met ~5 m2 aan dak, hier zijn waarschijnlijk de panlatten verrot. Op dit moment zit er oude isolatie aan de buitenkant van het dakbeschot. Het totale dakoppervlak is ~75 m2. Ik ben geïnteresseerd in 2 scenarios. Ten eerste de optie om het dak aan de buitenkant te laten isoleren. Wanneer ik voor deze optie kies, hoe hoog is dan de isolatiewaarde? De tweede optie is dat ik het dak nadat het vernieuwd is zelf aan de binnenkant isoleer, aangezien er voldoende ruimte is aan de binnenkant en ik de zolder toch nog moet afwerken.

Partners

Partners van Casius