Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor trappen en kamer en suite schilderen:

Trappen en kamer en suite schilderen

Het gaat om het schilderen van twee trappen (1 open en 1 dichte trap) inclusief trap hekjes en dergelijken en het schilderen van een nieuwe kamer en suite meubel inclusief 2 schuifdeuren. De meubel is eenzijdig voorzien van kasten en legplanken. De kamer is ongeveer 20 m2. De schuifdeuren zijn 200 bij 80 cm ongeveer.
Onze klant uit Ugchelen (Gelderland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trappen en kamer en suite schilderen uit heel Nederland:

Tapijt voor trap en kamer

Ik wil tapijt laten leggen voor mijn trap, mijn kamer en de hal. Ik heb 2 trappen van 13 treden, het gaat om een kamer van 2,95 bij 2,85 meter en bij de voordeur een halletje van 2 bij 1,40 meter. Ik zou graag een offerte willen van wat het tapijt gaat kosten en van wat het werk zelf gaat kosten.

Kozijnen en trappen schilderen

Het gaat om het schilderwerk aan de binnenzijde van de woning. 2 trappen met zijkanten tegen de muur en een balustrade. Verder dienen er meerdere plinten, een kamer en suite kast, 1 tuindeur met kozijn en 2 twee dakramen geschilderd te worden.

Kamers schilderen

Wij hebben op zolder verbouwd en de nieuwe kamers moeten nu geschilderd worden in verschillende kleuren. Alles is nu afgewerkt met glad stucwerk. Het gaat om één kamer van ca. 2,8 x 3,4 m, met deels schuin dak, één kamer van ca 2,8 x 3,6 m, een van 2,2 x 1,8 m en een badkamer waarvan alleen het (deels schuine) plafond gedaan hoeft te worden. Ook nog wat stukjes op een gangetje. Verf is in elk geval deels al aanwezig. Als klus naar tevredenheid wordt gedaan, moet in een later stadium ook nog het hele trappenhuis (twee trappen + muren) gedaan worden. Het werk moet plaatsvinden op de tweede verdieping en is goed bereikbaar.

Verwarmingsbuizen omleggen

Vanwege het bewoonbaar maken van de zolder, moeten er radiatorleidingen omgeleid worden, die lopen van de CV (op de zolder geplaatst) naar de kamer op de verdieping eronder. De leidingen lopen nu langs het trappen gat (deze wordt vergroot in verband met een vaste trap) en daarom zoek ik iemand die mij kan adviseren hoe dit het beste te verleggen. Wellicht dat de gehele CV verplaatst moet worden, ik weet het niet. Wie kan mij helpen?

Nieuwe binnendeur laten afhangen

Er moet bij mij een nieuwe kamerdeur erin gezet worden, ik ben mijn sleutel vorige week vergeten dus moest mijn deur eruit trappen en nu zit ik met een halve deur in mijn kamer. Weet alleen de maat van de deur niet precies dus die moet ook opgemeten worden want ik heb daar niet zoveel verstand van. Ook is er nog geen deur aanwezig. Het slot wel die moet in de nieuwe deur gezet worden. Alleen de schroeven zijn verbogen. De nieuwe deur moet nog gekocht worden.

Diverse vloeren voorzien van nieuw laminaat

Ik ben op zoek naar een nieuwe (eiken natuur of whitewash, moet "echt" eruit zien) laminaatvloer/parket van ongeveer 100 m2, verdeeld in op drie kamers en een hal, bij twee kamer is het een hoogde verschil/opstapje van ongeveer 5 cm (kan dat ook mooi gelegd worden?) Ik wil hoge plinten erbij. Huidige vloer is een grenen vloer. Kan laminaat ook worden gelegd op trappen, een trap 14 treden 80 cm breed en een trap 8 treden 140 cm breed? Anders graag offerte voor sisal in de trap. Ik wil graag de materialen leveren en plaatsen. De huidige vloer mag blijven liggen, graag hier een dunne ondervloer overheen.

Vloer egaliseren en trapspijlen renoveren

Ik zoek iemand die de houten vloer in kamer op eerste verdieping kan egaliseren, zodat hierover laminaat gelegd kan worden. Het hoogteverschil bedraagt enkele centimeters. Het gaat om een ruimte van ongeveer 4 bij 3 meter. Daarnaast zijn er meerdere trappen in huis, waarbij de ruimte tussen de spijlen nu te breed is en deze versmald moeten worden.

Trappen en muren schilderen in een nieuwbouwwoning

Ik wil graag twee trappen laten schilderen en in twee slaapkamers elk 1 muur laten schilderen. De traptreden (2 x 15) wil ik graag in een mahonie kleur en de rest in hoogglans wit. 1 van de muren van een slaapkamer wil ik in licht rose en 1 muur van die andere kamer in een beetje paars. Het betreft een nieuwbouwwoning die reeds is opgeleverd. Ik wil de werkzaamheden graag dit jaar nog laten uitvoeren vanwege de geplande verhuizing.

Diverse werkzaamheden

Op 9 december ontvang ik de sleutel van mijn nieuwe woning. Hier dienen de volgende werkzaamheden uitgevoerd te worden: - Muurtje plaatsen in kamer waar ik een houten schuifdeur aan wil hangen. Dit muurtje wordt 3 meter lang bij 2.50 meter hoog - Waarschijnlijk moet er een radiator worden verwijderd of verplaatst - Een deur en deurpost verwijderen - 2 muren stuken van 3 bij 2.50 meter - 2 trappen ontdoen van vloerbedekking

Stucadoren van een kamer en trapopgangen

Het betreft het stuken van 1 kamer een aantal kleine stukjes en 2 wanden van de trappen. Wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 50