Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Tricht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Tricht heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Tricht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Tricht of directe omgeving.


Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Tricht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: buitenschilderwerk begane grond en eerste verdieping, deuren, kozijnen, muren en plafonds van een monument schilderen, behangen van hele nieuwbouwwoning, muren, plafond, deuren en kozijnen schilderen, woning laten schilderen, huis opnieuw sauzen, woning aan de buitenkant laten schilderen, schilderwerk van meerdere dingen in het huis en de garage, offerte Renovlies behang en stucen, schilderen buiten deuren en 20 kozijnen met kruisroeden, compleet modern herenhuis van binnen schilderen, tien kozijnen voorkant buitenzijde schilderen, buitenwerk huis schilderen, buitenom schilderen voor-en achterkant, kantoorruimtes schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Tricht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Tricht:

Gehele woning behangen

Woning behangen met vinyl behang het is ongeveer 100 m2. Het is een nieuwe gerenoveerde woning, de muren worden gestuct dus er kan direct worden behangen.

Garagedeur opnieuw spuiten coaten

Ik zoek een schilder voor het schilderen spuiten en coaten van een garagedeur. Het gaat om een nog nieuwe sectionaal deur van Horman. De kleur moet wat lichter worden. RAL9010 in plaats van RAL9001. De deur is niet beschadigd en pas 1 maand oud. Hij bevindt zich onder een carport. De afmetingen zijn 235 bij 215 cm.

Plafond en muren schilderen

Graag laat ik mijn plafonds en muren schilderen. De muren zijn ongeveer 130 m2. Het plafond in totaal is ongeveer 50 m2. Er kan direct geschilderd worden.

Plafond spacken

Graag zou plafond van de woonkamer laten spacken, het gaat om 16 m2. Er kan direct gespackt worden.

Voorkant woonhuis, voordeur, groot raam en bovenverdieping

Schilderen van voorkant woonhuis. Het betreft een voordeur, groot kozijn en lang kozijn op de boven verdieping.

Schilderen buiten deuren en 20 kozijnen met kruisroeden

Het gaat om buitenschilderwerk van deuren en kozijnen van een vrijstaand pand van 12 jaar en is 6 jaar geleden nog geschilderd. Betreft 20 kozijnen / vensters met kruisroeden en 5 deuren. Wat zijn kosten inclusief verf en de kosten exclusief verf.

Vloer schilderen

Het betreft een vloer in een woonkamer. De vloer is ca. 85 m2. De vloer is afgewerkt met egaline en wordt geschuurd voordat er geverfd wordt. Onder de egaline is grotendeels beton gestort. Er ligt vloerverwarming in de gehele vloer. De betonnen ondervloer is maanden geleden gestort en de egaline laag een maand geleden, dus het is voldoende droog om te kunnen verven. We willen graag een donkere betonnen kleur. Contact graag via de mail.

Dakkapel schilderen

Het gaat om 1 dakkapel buitenschilderwerk. Het zijn 2 slaapkamers, 4 meter breed ongeveer. Het is van hout.

1 dichte en 1 open trap verven/spuiten

Ik heb een dichte trap en een open trap die ik geschilderd wil hebben. Traptredes bruin, zijwanden gebroken wit. In overleg in 1 egale kleur. Slijt en stootvast.

Houten kozijnen opnieuw schilderen

Ik zoek een schilder die de kozijnen aan de voor (en misschien ook zijkant) van de woning opnieuw kan schilderen. Het zijn houten kozijnen. Ik zou graag willen dat de kozijnen in dezelfde kleur blijven. Het betreft werk op de begane grond en eerste verdieping.

Gehele woonkamer schilderen

Gehele woonkamer opnieuw schilderen. Houten plafond 6 bij 4 nu donkerbruin Graag witten. Stenen wanden, nu ongeveer 4 bij 3 onbehandeld en 6 bij 3 en 4 bij 3 wit. Graag alles weer opnieuw witten. Verfmateriaal in overleg. Wens graag de offerte van zowel inclusief als exclusief de verf.

Dertien kozijnen ern elf deuren schilderen en 344 m2 sauswerk

Voor onze woning zijn wij op zoek met spoed naar een schilder. Kan direct gestart worden. Er hoeft niet geschuurd te worden. De verf hoeft niet te worden opgenomen in de offerte. Het gaat om 344 m2 saus werk 13 kozijnen 11 deuren

Glasvlies behangen en schilderen

Nieuwbouwwoning voorzien van glasvliesbehang en overschilderen (Afkitten/egaliseren etc) Het gaat om 380 m2 over 3 verdiepingen.

Nieuwbouwhuis renovlies

Nieuwbouw huis, nog geen definitieve opleverdatum. Graag vrijblijvende offerte voor het laten doen van de muren (330 m2) met renovlies. Graag advies over het beste resultaat.

Buitenwanden van ons huis overschilderen

bakstenen van huis zijn wit geverfd, moet overgeschilderd worden. rondom Alle gaten van pluggen zijn verwijderd en opgevuld met voegsel. ER heeft een druivenstruik tegen de gevel gegroeid. deze is verwijderd maar er zitten nog wat resten op de muur. Ik weet niet om wat voor oppervlakte het gaat, kom maar kijken!

Schouw zandstralen

We willen graag een eiken schouw laten zandstralen In welke stijl heb je interesse? Landelijk

Binnen kozijnen schilderen

Ik wil graag de kozijnen laten schilderen in het huis. Het gaat om: 2 ramen 1 deur beide zijdes (gang/woonkamer) 1 achterdeur binnenkant 1 deurkozijn 1 voordeur binnenkant De kozijnen zijn momenteel taupe/beige. Ik wil ze graag wit.

Kleine behangklus

Ik wil graag een stukje van mijn woonkamer laten behangen. We hebben pas zelf de wc gedaan en besloten dat we dat dus beter aan iemand anders kunnen overlaten. Het gaat om een muur van ongeveer 9 m2, hoeft verder niks aan te gebeuren is glad.

Kozijnen en deuren schilderen

Ik zou graag 4 deuren en (drie ramen) kozijnen laten schilderen.

Gevels van het gehele huis schilderen

Onze gevels zijn wit geverfd met een grijze strook aan de onderkant. Deze willen we opnieuw geverfd hebben. Het gaat om ongeveer 160 m2. De kozijnen hoeven niet geschilderd. Een steiger plaatsen is mogelijk.

Balkenplafond spuiten

Mijn woonkamer is 50 vierkante meter. Ik wil het balkenplafond graag wit of licht grijs laten spuiten. Het gaat over een bovenwoning. Graag de prijs hiervoor. Er hoeft niet eerst geschuurd te worden, er kan direct overheen geschilderd worden. Ik heb geen idee om hoeveel balken het zou gaan, maar het zijn vrij korte balken. De verf zou ik graag door de vakman laten regelen.

Dakopbouw schilderen

Ik wil graag het houtwerk aan de buitenkant van mijn dakopbouw laten schilderen. Ik ontvang graag een offerte.

Buitenschilderwerk tussenwoning

Graag zou ik de kozijnen van mijn huis willen laten beschilderen. Het betreft de voor en achterkant. Het betreft een tussenwoning, type drive-in woning. De zolder heeft rechte muren met aan de voorkant grote ramen en aan de achterkant een schuifpui. Onder de begane grond zit een garage met openslaande deuren. Huis bestaat dus uit garage, 1e, 2e, en 3e, verdieping. Een schatting van de formaten van de kozijnen: - Woonkamer: raamkozijn van ongeveer 1,80 bij 1,5 meter; - De voordeur (daarvan weet ik niet het formaat); - Achterkant: 2 openslaande deuren met glaswerk erboven en ernaast. Het raam ernaast is ongeveer 2 bij 3 m. Ik denk dat de deuren in totaal ook 3 meter hoog zijn. Daarbij zijn er nog een paar kozijnen; - 1e verdieping: badkamerraam van 90 cm bij 1,5 meter. Slaapkamer: een kozijn van 1,5 bij 1,5 meter. Er zijn ongeveer 3 van deze ramen op 1e verdieping; - Zolder: aan de achterkant zijn openslaande deuren naar het dakterras met daarbij kozijnen van ongeveer 1,5 bij 1,5 meter. Aan de voorkant zit er ook zo een raam. Daarbij nog een raam van denk ik 2 bij 1,5 meter. De verf kan ik zelf regelen als ik via de vakman de informatie krijg van wat en hoeveel verf er nodig is.

Schilderen trap

Graag zou u willen vragen wat de prijzen zijn van het schilderen van mijn dichte trap met 14 treden inclusief zijkanten trap.

Woning behangen (80 m2)

Ik wil graag ongeveer 80 m2 behangen met (Reno)vliesbehang.