Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor schilderen trap:

Schilderen trap

Graag zou u willen vragen wat de prijzen zijn van het schilderen van mijn dichte trap met 14 treden inclusief zijkanten trap.
Onze klant uit Tiel (Gelderland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schilderen trap uit heel Nederland:

Binnenschilderwerk groot

In ons pand willen wij 10 Deuren, 250 m2 muren, 12 kozijnen, 144 m2 plafonds, 1 trap laten schilderen.

Twee binnentrappen schilderen

We willen 1 open en 1 dichte trap laten schilderen. Beide hebben 2x een kwart draaiing erin. De kleur verf voor de traptreden willen we: beton look. De kleur voor de leuning: zwart. De kleur voor de zijkant van de treden en spijlen willen we wit. Graag ontvangen we een offerte met voorbereidend werk als opschuren, afpakken en het aflakken en offerte indien we zelf vooraf al opschuren en afplakken, zodat we kunnen vergelijken of we deels zelf veel kosten kunnen besparen.

Binnenhuis een trap, deuren en kozijnen schilderen

Ik wil een trap laten schilderen samen met 5 deuren met kozijnen en 2 balken. Schuren doen we zelf. De deuren zijn ongeveer 2 x 0,9 meter. De trap heeft 13 traptreden. Alles is binnenwerk dat geschilderd moet worden.

Trap schuren en schilderen

Het schuren en schilderen van een dichte trap. incl leuningen aan muur. Trap nu in twee kleuren schilderen (wit en bruin )

Trappen schilderen of renoveren

Wij hebben twee trappen die gerenoveerd moeten worden. Wij twijfelen over verven of gehele renovatie. De ene trap heeft 13 tredes en de ander 2. Daarnaast heeft de trap twee kwarten.

Trap schilderen

Opentrap schilden met 15 treden. Traphek op de overloop 1e en 2e verdieping Schilderen van de trap leuningen

Trap schilderen

Het gaat hier om een trap van een nieuwbouwwoning. Het is een gesloten trap met 15 tredes.

Verbouwing 1 jan 2020

- dichte keuken -> open keuken. 2 deuren dichtmaken. - leidingen klaarmaken voor nieuwe keuken - nieuwe vloer woonkamer/keuken, - open haard smaller maken - alles schilderen/muren verven - 2 trappen bekleden met vlierbedekking - 3 kamers verven - trap/hal verven - zolder 2 dakkapellen - 2 muren eruit (architect maakt ontwerp) 1 kleine moet vergroot worden, helemaal afgewerkt. - douche/wastafel - elektriciteit (4 stopcontacten 1 lichtknop) - schilderen/verven - nieuwe vloer zolder - wasmachine leiding naar badkamer en naar de bijkeuken

Trap schilderen

Ik heb een lange trap met 22 tredes (inclusief bovenste trede). Er zijn 3 x 5 hoek tredes, waarbij de smalste kant 6 cm is en breedste kant 46,6 cm. Er zijn 6 mid tredes van 28 cm x 89 cm. De bovenste trede is 9 cm x 89 cm. Er zijn ook zij-leuningen die ik graag zou willen laten beitsen.

Het schilderen van 2 trappen

Ik zoek een schilder voor het schilderen van 2 trappen in een nieuwbouwwoning. Het gaat om 1 dichte en 1 open trap. De trappen staan al in de grondverf. Het gaat om het schilderen van de treden, stootborden en wangen van de trap. Daarnaast wil ik dat de treden worden voorzien van een zwarte antistlip-strip.

Partners

Partners van Casius