Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Tiel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Tiel heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Tiel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Tiel of directe omgeving.

390 klanten uit Tiel bevelen een bij Casius in Tiel aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Tiel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: houtwerk binnen en wanden sauzen, buitenmuren onderhoud en schilderwerk, wanden behangen van woning, buitenschilderwerk huis, boeiboorden vervangen en alle hardhouten kozijnen in mahonie beitsen, villa binnenkant schilderen 500 m2, schilderen alle buiten-kozijnen, behangen appartement, buitenkant van kozijnen laten schilderen, buitenschilderwerk aan woning, gevels vrijstaande woning keimen, sauzen/Latexen 150 m2 (binnen/buiten), buiten deuren en kozijnen opnieuw laten schilderen en vervangen glaslatten, trappen en ballustrades schilderen, houtwerk schilderen buitenkant en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Tiel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Tiel:

Buitenschilderwerk tussenwoning

Graag zou ik de kozijnen van mijn huis willen laten beschilderen. Het betreft de voor en achterkant. Het betreft een tussenwoning, type drive-in woning. De zolder heeft rechte muren met aan de voorkant grote ramen en aan de achterkant een schuifpui. Onder de begane grond zit een garage met openslaande deuren. Huis bestaat dus uit garage, 1e, 2e, en 3e, verdieping. Een schatting van de formaten van de kozijnen: - Woonkamer: raamkozijn van ongeveer 1,80 bij 1,5 meter; - De voordeur (daarvan weet ik niet het formaat); - Achterkant: 2 openslaande deuren met glaswerk erboven en ernaast. Het raam ernaast is ongeveer 2 bij 3 m. Ik denk dat de deuren in totaal ook 3 meter hoog zijn. Daarbij zijn er nog een paar kozijnen; - 1e verdieping: badkamerraam van 90 cm bij 1,5 meter. Slaapkamer: een kozijn van 1,5 bij 1,5 meter. Er zijn ongeveer 3 van deze ramen op 1e verdieping; - Zolder: aan de achterkant zijn openslaande deuren naar het dakterras met daarbij kozijnen van ongeveer 1,5 bij 1,5 meter. Aan de voorkant zit er ook zo een raam. Daarbij nog een raam van denk ik 2 bij 1,5 meter. De verf kan ik zelf regelen als ik via de vakman de informatie krijg van wat en hoeveel verf er nodig is.

Schilderen trap

Graag zou u willen vragen wat de prijzen zijn van het schilderen van mijn dichte trap met 14 treden inclusief zijkanten trap.

Buitenzijde pand schilderen

Ik zoek een schilder die buitenschilderwerk aan een monumentaal pand kan uitvoeren. Het gaat om de gevel, deur, kozijnen en nog een aantal geveldelen. Ik bespreek graag met de vakman wat er exact moet gebeuren.

Salontafel lakken

Ik wil ons boomstamtafel laten lakken. De tafel is 200 x 85 cm groot. De tafel was behandeld maar die laag hebben wij deels verwijderd, war een vlek zat. Met een vochtige doek over de plek gegaan en daardoor is de lak daar weg.

Timmer- en schilderwerk aan kozijnen

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: - Het vervangen van een onderdorpel onder het raam van ongeveer 320 cm - Ruit vervangen voor een ruit HR++ glas, circa 320 x 200 cm. - 3 Stijlen aanscherven En het schilderen van mijn woning buiten: kozijnen met ramen en deuren. In totaal heel wat. En de tuindeur aan beide zijden. Graag even komen kijken om de werkzaamheden op te nemen.

Muren en plafond latex spuiten

Alleen begane grond muren en plafond. Wanden Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 55

Poten van kloostertafel spuiten

Heer/mevrouw, Ik heb een vraag. Ik heb een klooster eettafel en een klooster salontafel gekocht, het zijn nieuwe tafels de poten zijn wit maar niet goed genoeg wit geschilderd. Wat zou het kosten om de 4 poten door jullie te laten spuiten? Ik hoor het graag.

Waterschade aan schildwerk verhelpen

Ik zou graag een prijsopgave voor de verzekering willen laten doen in verband met waterschade aan de muur, behangwerk en plafond. Er is een lekkage geweest van de bovenburen en dit wil ik graag laten repareren. Graag wat de kosten zijn om nieuwe behang, nieuwe verf voor plafond en muren.

Keuken laten spuiten

Wij hebben een L keuken met 10 keukenkastjes en 2 laatjes die graag zou willen laten spuiten. De kastjes en de lades hebben verschillende afmetingen. Het keukenblad willen wij eventueel ook laten vervangen. Beide kanten zijn ongeveer 2 meter lang en 60 cm breed.

Dakkapel van de badkamer schilderen

De dakkapel van de badkamer moet geschilderd worden. Het is boven een plat dak van de schuur. De dakkapel heeft 2 kozijnen. Ik heb nog verf staan.

Plafond spuiten met witte latex

Het betreft het spuiten van het plafond met witte latex. Het gaat om ongeveer 65 m2.

Witte kozijnen schilderen naar mat zwart

Ik wil graag de witte kunststof kozijnen geschilderd hebben naar Mat zwart. Het gaat om 4 ramen en 2 deuren. Alleen de binnenkant van de woning.

Buitenschilderwerk uit laten voeren en het bijwerken van de dakkapel

Buitenschilderwerk van dakkapel, dakgoten en windveren inclusief schuren en plamuren. Mogelijk reparatie dakkapel door aanbrengen Trespa platen, in ieder geval aan de zuid/westzijde. Eventueel verder schilderwerk buiten in overleg.

Latex spuitwerk aanbrengen

Het latex spuitwerk op de gipsplaat van de dakkapel in onze badkamer laat los. Zou u bij ons een kijkje kunnen komen nemen en een prijsopgave voor nieuw spuitwerk kunnen opgeven? Het gaat om een oppervlak van ongeveer 5 vierkante meter. Graag hoor ik van u.

Wanden schilderen met 1 x dekkende latex

2 slaapkamers met 1x dekkende latex. Ondergrond wit sluitwerk oplevering bouw. 1 slok 23 m2 1 slok 25 m2

Plafond witten met latexverf

Het met latex sausen van rookvrij en gaaf plafond van 50 vierkante meter. De kamer is grotendeels uitgeruimd en alles afgeplakt. Prijsopgave uitsluitend per mail.

Behangen van de woonkamer, hal en slaapkamer

Ik ben op zoek iemand die goed is in behangen. Het gaat om de woonkamer, gang en de slaapkamer. De spullen heb ik zelf, behang en lijm. De woonkamer is ongeveer 6 x 4 meter, de slaapkamer is 3 x 4 meter en nog een kleine gang van ongeveer 6 x 2 meter. Dit zijn de vloeroppervlaktes. Het nieuwe behang is papierbehang en het oude behang is al verwijderd.

Latex spuitwerk aanbrengen

Wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Houtwerk serre en gevel schilderen

Schilderen houtwerk (gedeeltelijk FSC vurenhout) met Sikkens verfsysteem in kleur cognacgeel. Afmeting serre zuidkant 3,5 x 5,5; serre oostkant 3,5 x 5,5; gevel zuid 2 keer 2,75 x 6. Alle maten bij benadering.

Buitenschilderwerk

Nieuwbouw woning buitenzijde schilderen. Betreft 13 Kozijnen en 3 deuren. Houtwerk 3 jaar oud.

Schilderwerk kozijnen aan buitenkant

We zouden graag van een schildersbedrijf offerte willen ontvangen voor het buiten schilderwerk. Het huis is een nieuwbouw van bouwjaar 2009 en de raamkozijnen zijn toe aan een schilderbeurt. Tussenwoning met begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping. Gaat vooral om kozijnen en wellicht 1 of 2 deuren. Graag een bedrijf uit de regio die vakwerk aflevert. Graag een offerte en advies.

Schilderen dakkapelen

Het schilderen van 2 dakkapelen. Zowel voor als achter. Het betreft een tussenwoning.

Schilderen buitenzijde dakkapel

Het schilderen van de buitenkant van een dakkapel op de 1e etage. Verf aanwezig, merk Sikkens.

Cementvloer coaten

Het coaten van een beton/cement vloer in garage; ongeveer 20 m2. Epoxylaag.

Garage schilderen

Wij hebben een garage die geschuurd en opnieuw in de beits moet worden gezet. Het gaat om plus minus 32 m2 geïmpregneerd hout dat bestaat uit rabatdelen.