Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor woning laten schilderen, binnen-en buitenkant:

Woning laten schilderen, binnen-en buitenkant

We willen al het houtwerk aan de buitenkant van onze nieuwe woning laten schilderen (nu gelakt en te lang geleden gedaan). Binnen alle kozijnen en alle gelakte balken/latten schilderen. Indien mogelijk in de offerte een regel opnemen voor het witten van de muren en plafonds meenemen. In eerste instantie graag contact per mail
Onze klant uit Putten (Gelderland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning laten schilderen, binnen-en buitenkant uit heel Nederland:

Renovatie woning

Wij willen onze woning renoveren, waarbij we de badkamer, keuken en woonkamer willen aanpakken. De badkamer (ca 10m2) is qua indeling goed, maar heeft nieuw badkamermeubilair en nieuwe tegels nodig. De keuken (ca 15m2) willen we helemaal vernieuwen. De wanden in de woonkamer (ca 40m2) willen we laten stucen en schilderen. We zijn erg benieuwd naar de mogelijkheden.

Buitenkant woning schilderen

M.u.v. de kap en het kozijn beneden aan de voorkant van het huis, die van kunststof zijn, willen wij graag het houtwerk aan de buitenkant van het huis, inclusief het hekwerk van het balkon op de eerste verdieping laten schilderen. Ons huis is ca. 5.5 m breed. Mocht u nadere informatie nodig hebben over de te schilderen oppervlakken laat het ons dan gerust weten. Verder willen wij graag de schuurdeur laten schilderen en de onderste glaslat hiervan laten vervangen. De omliggende delen, zoals de muren, dienen tijdens het schilderwerk te worden beschermd. Graag ontvangen wij ook informatie over garantiebepalingen.

Houtwerk achterzijde woning schilderen

Het gaat om het buitenschilderwerk aan de achterzijde van onze woning. Wij willen in dezelfde kleur (wit) laten schilderen. Op de begane grond: 1 deur met raam ernaast en een luikje boven de deur, één groot raamkozijn en een venster dat open kan. Op de eerste verdieping gaat het om twee kozijnen: de slaapkamer met een groot raam en een venster dat open kan, en de badkamer waarvan het raam geopend kan worden. De ramen op de eerste verdieping zijn eenvoudig te bereiken via het dak van de uitbouw, waardoor een steiger waarschijnlijk niet nodig is.

Verschillende werkzaamheden

ik heb per september de volgende werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden in onze nieuwe woonhuis in Hoofddorp, waar ik graag z.s.m van jullie een offerte zou willen ontvangen; 1. zolder verbouwen tot 2 slaapkamer met slaapvides, nok is hoog. slaapvides ook schilderen. 2. spuitverven van de hele woning. 3. paar vloertegels in de keuken plaatsen 4. voorbereidende keukenwerzaamheden; verplaatsen/ aanleggen stopcontacten, water wat stucewerk hoort daar ook bij. 5. verwijderen laminaatvloeren woonlaag 2 en 3. ik hoor het graag van u. Als er vragen zijn ben k bereikbaar

nok/ daklijsten laten schilderen

het gaat om het schilderen van 2 noklijsten aan beide zijkanten van mijn woning en 1 bovenraampje Het hoogste punt is bijna 9 meter, het laagste punt is 5 meter

Woning schilderen

Nieuwbouwhuis. alle muren moeten geverfd worden. Plafonds niet. Huis is 68m2 (vloeroppervlakte)

Het isoleren en stucen van de buitengevels

Het isoleren van de buitengevel en het aanbrengen van stucwerk, wij willen daarna schilderen. Het betreft een gemetselde gevel aan de voor- en twee zijkanten van de woning. Het gaat om ongeveer 100 m2 en het betreft alleen werk aan de begane grond.

Gevel (deels) reinigen en geheel schilderen

Wij hebben een woning uit 1950 gekocht welke in 1962 is uitgebouwd. De uitbouw was slecht gefundeerd en wordt geheel herbouwd. De oorspronkelijke woning is sinds 1950 wit geschilderd. Op de oorspronkelijke woning zit een 'dikke' laag verf die craquelé is en her en der loslaat. Zowel het oorspronkelijke huis uit 1950 als de nieuwe aanbouw willen we wit schilderen met een zwarte onderrand. Graag zouden wij advies willen over hoe de witte gevel (ca. 80 m2) van het oorspronkelijke huis uit 1950 het beste gereinigd kan worden (stoomreinigen, zandstralen etc.). Ook zouden wij graag advies hebben over waarmee de gevel van het oorspronkelijke huis en de nieuwe aanbouw (totaal ca. 130 m2) het beste geschilderd (keim, latex etc.) kan worden. Naast het advies zouden wij graag een offerte ontvangen voor het reinigen en schilderen, met voor beide werkzaamheden een aparte prijsopgave. We kunnen ons voorstellen dat om een goed advies te kunnen geven en een goede offerte uit te kunnen brengen eerst een bezoek ter plaatse nodig is. Dat is geen probleem.

Schilderwerk plafond 85m2

Ik ontvang graag een offerte voor het schilderen van een plafond van 85m2. Alles betreft begane grond. De woning zal leeg zijn op moment van uitvoering. Hoeveel uur denkt men hiermee bezig te zijn?

Alle kozijnen van buiten schilderen

Ik zoek een schilder die alle houten kozijnen van mijn woning (buiten schilderwerk) kan voorzien van nieuw schilderwerk. Het gaat om de begane, eerste- en tweede verdieping (voor- en achterzijde). Dit zijn allemaal houten kozijnen.

Partners

Partners van Casius