Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Putten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Putten heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Putten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Putten of directe omgeving.

96 klanten uit Putten bevelen een bij Casius in Putten aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Putten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: muren stuc (740 m2), 915 m2 Latex spuiten, buitenkant vrijstaand huis bj 1926, alle buitengevels van een woning wit schildereren, buitenzijde jaren-70 woning kaleien (wit), steenstrips realiseren buitengevel, behangen en schilderen nieuwbouwwoning in januari 2021, gevel keimen 100 m2, gevel (deels) reinigen en geheel schilderen, buitenschilderwerk, ik wil graag woning laten schilderen en behagen, schilderen buitenwerk, schilderwerk ramen & kozijnen voorgevel 2 panden, appartement schilderen 236 m2, buitenkant woning schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Putten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Putten:

Woning laten schilderen, binnen-en buitenkant

We willen al het houtwerk aan de buitenkant van onze nieuwe woning laten schilderen (nu gelakt en te lang geleden gedaan). Binnen alle kozijnen en alle gelakte balken/latten schilderen. Indien mogelijk in de offerte een regel opnemen voor het witten van de muren en plafonds meenemen. In eerste instantie graag contact per mail

Verschillende binnendeuren schilderen

Diverse deuren schilderen: 6 nieuwe stompe deuren met 4 vaks indeling, 1 vlakke deur(meterkast), 1 stompe deur met 4 ruiten. Deuren zijn reeds geschilderd.

Latex spuiten

Wanden Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Slaapkamer behangen en plafond sauzen

Ik wil mijn slaapkamer van 30 m² laten behangen en mijn plafond van 12 m² laten sauzen. Graag hoor ik wat de kosten zijn. Zowel het uurloon als het materiaal (behang de gemiddelde prijs nemen).

Achterstallig onderhoud aan buitenschilderwerk laten uitvoeren

Het betreft een vrijstaande jaren '30 woning met achterstallig onderhoud aan het schilderwerk. Dit zal gaan om de kozijnen, deuren, overstek en de garage. Tevens is er op een aantal plaatsen herstel van het houtwerk nodig. Graag ontvang ik een offerte van de kosten.

Volledige binnenkant stucen en schilderen

Ik wil de volledige binnenkant van ons huis laten stucen en schilderen. Het betreft 210 m2 spachtelputz wat ik graag glad en geschilderd zou willen. Daarnaast 15 houten deuren met lijsten, 19 houten kozijnen en ongeveer 175 m2 aan plafonds die gedeeltelijk van hout zijn. De woning is 12 jaar oud. De klus zou in de eerste week van juni kunnen aanvangen. Uiterlijke duur: 3 weken.

Verven, witten en sauzen van de woning

Het betreft het laten witten/verven van een recreatiewoning van binnen over bestaand behang en plafond. Oppervlakte woning 60 m². Betreft kamertje, keukentje, hal en 2 slaapkamertjes en toilet/douche ruimte.

Buitenschilderwerk bij een vrijstaande woning

Houtwerk buitenzijde vrijstaande woning (2007) met 3 verdiepingen, overdekte entree, veranda en geschakelde garage. Boeiboord 20 m2 plafonds/goten 33 m2 oppervlakte ramen 39 m2 3 massieve deuren en 4 deuren met glas Alles in bestaande kleur: wit en de deuren zwart.

Nieuw behang aanbrengen op de slaapkamer

Ik wil de slaapkamer opnieuw behangen hebben. Het huidige behang moet eraf. Het gaat om 23 m2. Waaronder ook schuine delen. Het behang is in bezit. Stevig papieren behang. Graag per email contact. Beste bereik.

Behangen van slaapkamer en woonkamer

In ons nieuwe appartement moet de slaapkamer behangen worden. De kamer is 5 bij 4 meter en het hoogste punt is 4.60 meter. Het effen vinylbehang en de steiger zijn aanwezig.

Buitenschilderwerk houten huis

Houten huis van twee verdiepingen moet gebeitst worden. Het gaat om vier punten, de daklijsten en de windveer en de boeiboorden en de dakkapel. Huis heeft vier punten, niet alleen voor en achter, maar ook opzij. We zoeken iemand die wat goedkoper is dan onze vaste schilder.

Buitenschilderwerk van vrijstaand huis

Schilderwerk vrijstaand huis van 7x12m ongeveer buitenwerk. Grote ramen.

raam en deurwerk en een houten plank

raam en deurwerk en een houten plank

Het schilderwerk gaat alleen om de ...

Het schilderwerk gaat alleen om de tweede verdieping en de dakkapel, in beide gevallen buiten. De verflagen zullen verwijderd moeten worden en bij een kozijn zal het nodige reparatie verricht moeten worden.