Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Oosterbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Oosterbeek heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Oosterbeek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Oosterbeek of directe omgeving.

199 klanten uit Oosterbeek bevelen een bij Casius in Oosterbeek aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Oosterbeek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: muren stuc (740 m2), 915 m2 Latex spuiten, buitenkant vrijstaand huis bj 1926, alle buitengevels van een woning wit schildereren, volledige voorzijde woning schilderen, buitenzijde jaren-70 woning kaleien (wit), steenstrips realiseren buitengevel, behangen en schilderen nieuwbouwwoning in januari 2021, gevel keimen 100 m2, gevel (deels) reinigen en geheel schilderen, buitenschilderwerk, ik wil graag woning laten schilderen en behagen, schilderen buitenwerk, schilderwerk ramen & kozijnen voorgevel 2 panden, appartement schilderen 236 m2 en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Oosterbeek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Oosterbeek:

Buiten schilderwerk al het houtwerk plus een rooster en balkonhek

Graag laat ik al het houtwerk plus balkonhek en rooster boven kleine patio schilderen. Het gaat dus om al het houtwerk dat u op de foto ziet: deuren, kozijnen en het hout langs de gevel. Alles behalve de muren en de regenpijp. Het oppervlak van wat er geschilder moet worden weet ik niet. Er moet eerst ontvet worden, dan geschuurd worden dan kan er geschilderd worden.

Wanden en plafonds sausen of latex spuiten

De wanden en de plafonds in mijn oude woning wil ik graag laten sauzen. Deze worden op dit moment voorzien van een nieuwe stuclaag. De oppervlakte van de plafonds is 136 m2 en van de wanden 248 m2.

Plavuizen schilderen

Wat is de prijs per m2 om donkergrijze ruwe plavuizen te schilderen in een lichte kleur en zodanig te behandelen dat deze zo goed als krasvast is? Welk type vloer moet geschilderd / vernist worden? Tegels. De voegen houden de plavuizen niet vast. Eerst moet dit geëgaliseerd worden en daarna moet het geschilderd worden. Hoeveel vierkante meter: 100 m2.

Benedenverdieping en plafonds sauzen

Eetkamer, hal, woonkamer en keuken sauzen.

Behangen in de nieuwe woning

In mijn nieuwe woning moet alles nog worden behangen. Kan dit gedaan worden? Het is zo'n 60 m2. Ik heb het behang en de lijm al aangeschaft en het behang is zelfs al geknipt.

Diverse ruimten behangen in een woonhuis

De klus bestaat uit behangen van diverse ruimten (woonkamer, "bijkamer", halletje en slaapkamer). De materialen zijn aanwezig. Het behang bestaat onder andere uit vliesweefselbehang. Ik realiseer mij dat het kort dag is. Maar de voorkeur zou zijn om de klus uit te voeren op zaterdag 3 juni 2017. Adres is in Oosterbeek.

Plafonds witten of latex spuiten

Plafonds hele woning spuiten Plafond: 160 m2 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken: 160 m2

Appartement behangen

Het betreft een offerteaanvraag voor mijn nieuwbouwappartement. Ik wil graag de wanden laten sauzen en deze daarna laten behangen. Ik heb uitgerekend ongeveer 34 rollen behang nodig te hebben, het betreft 60 m2. De werkzaamheden dienen in week 42 te worden uitgevoerd.

Binnenschilderwerk

We willen de muren laten schilderen of stuken en de plafonds spuiten. Het gaat om de begane grond, eerste en tweede verdieping van een vrijstaande eengezinswoning. Woonoppervlak woning ongeveer 200 m2.

Behangen nieuwbouwappartement

Het gehele nieuwbouwappartement voorzien van vinyl behang. Er is uitgerekend dat er 28 rollen van 3 banen nodig zijn. De wanden zijn behang klaar. Woonkamer/keuken, slaapkamer, berging, kleine kamer en entreehalletje.

Latex spuitwerk woning

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor latex spuitwerk in RAL 9001. Het gaat om de benedenverdieping van een woonhuis, oppervlakte van wanden + plafonds +/- 300 m2. Wanden zijn gestuct, plafonds gipsplaat. Afplakken doen we zelf. Graag een prijs incl. alle materiaal & BTW.

plafond en zolder witten

Plafond 1 keer witten circa 40m2. Zolderkamer witten ca. 40m2 (ook 1 keer). Verf/latex en rollers etc. is beshikbaar.

Aankoop woning per 1 mei 2010 te ...

Aankoop woning per 1 mei 2010 te Oosterbeek. Het gaat om ongeveer 20 kozijnen en wat houtwerk buiten. Inclusief enkele herstelwerkzaamheden. Ook moet op de bovenste verdieping loodslabben worden gelegd.

Nieubouw woning in Oosterbeek. ...

Nieubouw woning in Oosterbeek. Oplevering 22 oktober. 140m2 behoeft 1 maal voorstrijken en 1 maal muurverf. 460m2 behoeft 1 maal voorstrijken en 2 maal muurverf. Graag een vrijblijvende offerte.

De dakgoot moet nagekeken worden of er ...

De dakgoot moet nagekeken worden of er wat met het hout moet gebeuren, en daarna schilderen.

Houten deuren tuinpoort moeten ...

Houten deuren tuinpoort moeten geschilderd worden. schuren & 2x aflakken. Kleur donkergroen.

Het betreft een nieuwbouwappartement, 50 ...

Het betreft een nieuwbouwappartement, 50 m2 (inclusief de badkamer), waar de binnenmuren gesausd moeten worden en 1 deur geschilderd. Er kan direct begonnen worden.

muren behangen/schilderen laminaatvloer ...

muren behangen/schilderen laminaatvloer leggen