Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor dakopbouw schilderen:

Dakopbouw schilderen

Ik wil graag het houtwerk aan de buitenkant van mijn dakopbouw laten schilderen. Ik ontvang graag een offerte.
Onze klant uit Ooij (Gelderland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakopbouw schilderen uit heel Nederland:

Hele dak ophogen

Ik wil graag het hele dak op laten hogen. Ik wil geen dakopbouw, of nokverhoging het gaat echt om het dak zelf dat verhoogt moet worden. Afmetingen plattegrond is ongeveer 6 x 6 m. Het liefst wil ik het dak een meter omhoog (bakstenen). Het dak heeft een hele lichte helling, ik vermoed dat er bitumen op ligt, maar durf het niet met zekerheid te zeggen. Vergunning is waarschijnlijk wel nodig, deze regel ik zelf. De binnen afwerking met stucen en schilderen graag apart vermelden op de offerte. Isolatie van het dak ook graag, of binnen of buiten nodig is krijg ik graag advies over. Het gaat om een vrijstaande woning, een steiger plaatsen is mogelijk. Het dak begint op ongeveer 4-5 meter. Betreft een oude seniorenwoning waar ik op zolder alleen in de nok kan staan.

Buitenschilderwerk

Graag ontvang ik een offerte voor het schilderen van 5 kozijnen op de bovenetages. Daarnaast moeten de boeidelen van de dakopbouw ook aangepakt worden. Gezien de hoogte is er een steiger noodzakelijk.

Dakopbouw in stijl van gebouw plaatsen

Ik zoek een geschikte partij voor een dakopbouw HSB van 5 x 5 meter. De buitenkant moet volledig worden afgewerkt en voorzien van kunststof openslaande deuren met 42 mm comfort glas. In de andere muren geen ramen. Ik wil de binnenkant wel zelf schilderen, maar de kamer moet wel geïsoleerd en gestuukt zijn. Electra en CV aangesloten op de bestaande. Er moet ook een vaste trap worden geplaatst. De gehele opbouw moet bij de stijl van het gebouw passen. Zie de bijlage voor een beter idee. Er zijn nog geen tekeningen, de vergunning regelt de klant zelf.

Opbouw realiseren en deurposten met deuren vervangen

Voor alle werkzaamheden kan gelden: aanvang donderdag 2 november 2017 Wensen opbouw: - voor maatvoering zie bijlage, 2.80 x 6.98 binnenmaat - plafondhoogte 2.53 meter, vloer tot plafond - 4 x dubbele stopcontacten - verwarming - 2 verlichtingspunten in plaats van 1 en centraal aan/uit schakelen - 2 x vast raam en draaikiepraam, zie foto vooraanzicht van voorbeeld dakopbouw op nummer 41 - uitsparingen voor rolluiken handbediend, zie foto als voorbeeld - raam buitenzijde 1e verdieping moet toegangsdeur worden - bouwvergunning laten verzorgen door aannemer Wensen aanvullende werkzaamheden: - Metalen deurposten vervangen door houten deurposten begane grond: 5 stuks van 2.11 x 0.9 + 2 stuks van 2.11 x 75, hierbij de vraag of een hogere deur het huis hoger doet lijken? 1e verdieping: 5 stuks van 2.11 x 0.9 + de nieuwe toegangsdeur naar opbouw in dezelfde maat, deze deuren mogen dezelfde maat houden - afhangen deuren - deuren nog te kiezen,weekamp of skantrae - beslag ook nog uit te kiezen - optie om deuren te laten spuiten in plaats van schilderen - voor beneden verdieping en 1e verdieping graag een kostenplaatje om de naden in het plafond te dichten en dan opnieuw te laten spuiten, naden tussen de betonplaten Vraag: denk u dat met een plafondhoogte van 2.53 meter en de huidige deuren van 2.11 meter het mooi is om de deuren te vervangen door 2.31 meter deuren, en dus de bovenlichten te verkleinen/dichtzetten? Ons lijkt het dat daardoor optisch het huis hoger lijkt ? Graag advies hierover. Ik hoop dat u hiermee even genoeg hebt om een offerte uit te kunnen brengen en dan met name voor de opbouw als prioriteit.

Woning volledig renoveren

Wij onderzoeken of het mogelijk is om een oude vrijstaande woning te kopen. Deze moet grondig gerenoveerd worden. Voordat we de woning gaan bezichtigen of een bod uitbrengen, willen we inzicht in de kosten van een aantal zaken en laten graag een offerte opmaken. Voor alle duidelijkheid, het is voor ons een indicatie om te kijken wat de kosten zijn om deze woning up to date te maken Het gaat om renovatie van de hele woning, inclusief sloopwerk. Daarna moet de hele benedenverdieping een nieuwe vloer krijgen, geïsoleerd worden en opnieuw worden ingedeeld. Er moet nieuw elektra worden aangelegd en een nieuwe groepenkast. Er moet een inpandige berging worden gemaakt en een hal met een vaste trap naar de 1e verdieping. Er moeten kozijnen en deuren worden vervangen. We willen een woonkamer met open keuken. In de vloer moet vloerverwarming komen. Alle wanden moeten behangklaar worden gestuukt. In de achterpui willen we een schuifpui met metselwerk. Aan de voorkant willen we nieuwe kozijnen en ramen. De nieuwe keuken moet worden voorbereid, inclusief alle aansluitingen. We willen een prefab dakopbouw van 50 m² met 3 volwaardige slaapkamers. Verder moet er een badkamer worden aangelegd en willen we alles laten schilderen. We willen graag een offerteprijs per post. Er staan foto's van de woning op Funda.

Dakopbouw plaatsen

Ik ben opzoek naar een bedrijf dat voor mij een dakopbouw kan plaatsen. De opbouw zal totaal 60 m2 gaan worden. De woning heeft op dit moment een plat dak waarbij er een vaste trap naar de opbouw geplaatst moeten worden. Er zullen slaapkamers gecreëerd gaan worden en een wasruimte met toilet. De waterleiding zal dus doorgetrokken moeten worden en het toilet aangesloten. De ruimtes dienen worden afgewerkt echter het schilderen/ stuken en het leggen van laminaat doen wij zelf. Er zijn al meerdere woningen met een dakopbouw hier in de buurt, dus qua vergunningaanvraag zie ik geen problemen.

Dakopbouw op het dak bouwen

Wij willen graag een dakopbouw. Het gaat om een opbouw op een plat dak wat van beton is. In de buurt zijn al meerdere opbouwen gerealiseerd. Dit zijn schoenendozen vorm. De afmetingen zijn ongeveer 10 x 4.5 meter. Mocht de prijs interessant zijn dan zou er in l-vorm nog een gedeelte van 5 x 4 meter bij kunnen komen, maar dit hoeft nog niet in de prijs te worden opgenomen. Er komen in de opbouw 3 slaapkamers en nog een extra toilet. Het geheel moet opgeleverd worden zodat wij alleen nog de boel hoeven te schilderen of behangen. Er dient nog wel een vergunning aangevraagd te worden. Kunt u deze opbouw ook prefab aanleveren?

Buitenschilderwerk aan kozijnen en deuren van meerdere woningen

Wij willen ongeveer 7 buitenkozijnen per woning en 3 buitendeuren per woning laten schilderen. Tevens hebben 2 woningen een dakopbouw. De offerte is voor 4 rijtjeswoningen. Inclusief reparatie van houtwerk waar nodig.

Schilderen buitenkant huis

Het betreft schilder werk aan de buitenzijde van de woning. De begane grond: tuindeuren, raam, zijraam, keukenraam, voordeur, wc raampje De tweede etage raamkozijnen en de derde etage de gehele dakopbouw, deze is volledig van hout. Daarnaast dient de woning gecontroleerd te worden op houtrot, wij hebben een aantal plekken gezien waarbij wij dit vermoeden. .

Dakopbouw schilderen

Onze dakuitbouw op de tweede etage van onze tussenwoning moet nodig geschilderd worden. Er is een steiger nodig. Het is allemaal houtwerk. Uitbouw is 1,5 meter breed en ongeveer 2 meter hoog.