Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor dichte veranda schilderen:

Dichte veranda schilderen

Ik zoek een schilder die een aantal schilderklussen kan uitvoeren bij mijn woning. Het gaat om het schilderen van het plafond, wat 30 m2 betreft, het schilderen van 5 palen, de deur, een overstek en de kozijnen. De ondergrond bestaat uit douglas hout. Al het werk moet uitgevoerd worden op de begane grond.
Onze klant uit Ochten (Gelderland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dichte veranda schilderen uit heel Nederland:

Betonvloer laten storten in een schuur

Onze bestaande veranda heeft een verrotte vloer. De vloer zijn we er nu aan het uithalen en we willen deze laten vervangen voor een betonnen vloer wat goed is afgewerkt. De veranda staat op stiepen. De vloer zijn balken met daarop houten platen met gelijmde buitentegels er op. De houten vloer en tegels verzakken en we willen de gehele vloer laten vervangen door beton met daarop tegels of iets dergelijks. Of alleen een betonnen afwerklaag. In het dichte gedeelte van de veranda moeten wel tegels gelegd worden. Graag ontvangen we een prijsindicatie met daarbij de omschrijvingen van het werk. Heeft u mogelijk een andere idee om de vloer te vervangen dan horen wij dit ook graag. We willen in de toekomst geen verzakkingen en zoeken een definitieve oplossing. Mogelijk kunnen we zelf het voorwerk verrichten. De voorbereiding doen we dus zelf. Het gaat om totaal zo'n 35 m2 vloer.

Goed geïsoleerde veranda bouwen

Het gaat om het bouwen van een goed geïsoleerde dichte veranda aan de achterzijde van een een nieuwbouwwoning. De oplevering hiervan zal in december plaatsvinden. Wensen die ik heb met betrekking tot de veranda zijn dat deze gemaakt is van aluminium met een schuifpui of vouwdeuren (HR++), een moderne look heeft en een afmeting van 5.75 meter lang en 3.50 meter breed.

Opbouw en dakterras realiseren

Omschrijving: Opbouw plat dak 4m x 3 m + veranda 4 x 0,80 = 15 m2 - Zuid: 4 m x 0,80 m dichte glas veranda zonder deuren, boven de trap, tegen het huisje aan met 1 of 2 ventilatie ramen (geen muur aan die kant van hef huisje) - Oost: een draai kiep raam van 80 x 80 - West: 2 of 3 delig schuifpui h 240 x l 260 - Ik ben al in bezit van een daklicht van 80 cm x 240 cm die ik op de dak van het huisje wil plaatsen. - Smalle trap l 80, L 260 , h 280 (trapgat = 80 x 220) Afwerking: - lichtpunt in de trap met wisselschakelaar - 6 spotjes plafond met dimmer - Lichtpunt buiten met schakelaar binnen - 3 x contactdozen - Water kraan aan de buiten kant - Spaanplaten voor kasten, kachel, en gordijn rail - Klaar voor schilderen en het leggen van een houten vloer (doe ik zelf) . Gerenoveerde gebouw van de jaren 50 . Mijn appartement op de 4de verdieping 74 m2 . Zwevend dakterras (nog niet geplaatst) van 50 m2 . Beton poeren zijn al geplaatst . Vergunning van de gemeente is niet nodig voor dit gebouw maar wel van de VVE

Aluminium veranda laten plaatsen

Welke stijl had u in gedachten? Landelijk. Van welk materiaal moet de constructie gemaakt worden? Aluminium veranda. Wat zijn de gewenste afmetingen van de veranda? 4,5 breed bij 6 m diep en 2,5 m hoog. Welk daktype had u gewenst? Dak met glas / polycarbonaat. Waar moet de veranda geplaatst worden? Woning. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Met de koop van een nieuwe woning willen wij ons oriënteren op de prijs van de aanbouw. Het betreft een vrijstaande woning waar we aan de achterzijde een serre/aanbouw willen laten realiseren. De aanbouw zal in de hoek van de L-vormige woning geplaatst moeten worden. Graag onderste delen uitvoeren met dichte panelen tegen spatvuil.

Veranda aan een tuinhuisje maken

Ik wil een veranda aan mijn tuinhuis maken en het dak vervangen. Het tuinhuisje is 4 bij 2,80 bij 2,28 meter. Het huidige dak heeft 6 zelfdragende dakdelen en het dak moet plat worden en de afmetingen zijn 4 bij 2,80 meter. De voorkant moet daarna worden uitgebreid met 3 bij 2,80 meter. Er moet 1 dichte wand in de aan te bouwen veranda geplaatst worden en de wandplaten zijn tong/groef en 28 mm dik.

Bestrating, veranda en schutting plaatsen

Beschrijving: Huidige 15 x 15 stenen verwijderen en afvoeren, nieuwe banden en 60 x 60 antraciet tegels leveren en aanbrengen. Vakman levert materialen. Overige opmerkingen: Indien er ook een schutting van 11 meter en een poort geplaatst aangeboden zou kunnen worden heeft dit onze voorkeur. In totaal willen we voor 3 zaken geoffreerd worden, te weten 1 bestrating, tuin 12.25 meter x 5.25 meter. 2: Schutting steegzijde, privacy schutting. totale lengte 12.40 meter, met op het einde een poort/deur. 3: overkapte veranda, met dichte zijwanden en redelijk helder dak. Dit zodat we nog wel licht in huis houden. Graag indien mogelijk een gesplitste offerte. Een voor schutting en straatwerk, en een los voor de veranda met dak.

Lichtkoepels op veranda of verandadak aanpassen

Wij zijn de aankoop aan het afronden van een twee-onder-een-kapwoning uit bouwjaar 2006, waarvan de overdracht begin december zal plaatsvinden. Er is daar aan de achterzijde een grote dichte overkapping van 2,7 meter diep en 5,43 meter breed aangebracht, waardoor de lichtinval in de kamer onvoldoende is. We willen hier een oplossing voor en denken aan 2 grote lichtkoepels in de veranda. We staan open voor andere opties. We laten de situatie graag beoordelen en ontvangen uw offerte. Er staan foto's van de woning op Funda.

Bellfire gaskachel plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die een Bellfire gaskachel kan plaatsen bij ons in de woonkamer. Het gaat om een hoek waarbij er al een gasaansluiting zit. Via de muur kan een gat worden gemaakt naar de keuken vanwaaruit door het dak de schoorsteen kan. De kachel moet worden ingebouwd en het liefst mooi afgewerkt met een paar plankjes eromheen o.i.d. Nader te bespreken. Ook willen we buiten op de veranda een buitenkachel installeren. De kachel is nog niet gekocht maar de veranda is van hout. We willen een dichte houtkachel met schoorsteen omhoog door het dak (er is nog geen gat gemaakt in het dak). Graag indicatie prijs voor beide apart.

Veranda met dichte houten vloer bouwen

Ik wil bij een stacaravan een kleine veranda van 15 m² laten bouwen met een plat dak. Ik houd erg van een natuurlijke uitstraling en wil er dan ook een houten vloer in laten leggen. Ik heb een hekel aan koude voeten, dus ik wil een dichte houten vloer waar geen tocht doorheen komt. Ik bespreek graag de mogelijkheden en ontvang een vrijblijvende offerte. Ik wil daarin graag een aparte post voor de vloer laten opnemen.

Veranda vernieuwen

Wij hebben aan de achterzijde van onze woning een open veranda van 5,5 x 3 m1. Deze willen wij laten vervangen door een dichte veranda van 5,5 m1 breed x 4,4 m1 diep. Hij moet worden uitgevoerd met kunststof lichtdoorlatende platen voor het dak en de zijkanten. Verder schuifdeuren met glas om de veranda af te kunnen sluiten. Graag ontvangen wij een offerte voor het wegslopen en afvoeren van de veranda en plaatsen van de nieuwe veranda. Ook willen wij een penslot laten plaatsen op de voordeur.