Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor 2-persoons bed aflakken en spuiten:

2-persoons bed aflakken en spuiten

Schilderen/spuiten van een 2 persoosbed/ledikant.
Onze klant uit Ochten (Gelderland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor 2-persoons bed aflakken en spuiten uit heel Nederland:

Hoogslaper laten maken voor 2 volwassenen

Ik wil graag een 2 persoons hoogslaper van ong. 140x200x170cm voor in mijn toekomstige studio. Vaak zijn de hoogslapers tot max. 140 kg draaggewicht in winkels, wat voor 2 personen in dit geval in ieder geval niet genoeg is. Ik heb het bed het liefst in het wit en heb niet heel veel geld er voor over als student, maar wel genoeg voor dit project.

Kasten en bed in elkaar zetten

Materialen worden bezorgd binnen paar dagen. Het gaat om 1 persoons bed 140*200 en 2 nacht kastjes en een kleerkast.

Futon verstevigen

Wij hebben hier een futon (twee persoons bank die je kan uitklappen tot tweepersoons bed) staan die wat aandacht nodig heeft. Het is gemaakt van mooi blank redelijk dik eiken hout. Helaas kraakt en piept het enorm waar het hout bij elkaar komt en bij de plastic ronde scharnieren. Het hoeveelheid geluid dat het ding maakt als je er op gaat zitten is onacceptabel. Wij hopen dat jullie een ervaren meubelmaker kunnen aanraden die wel een paar slimme verstevigingen kan aanbrengen en misschien wat plasticplaatjes of ringetjes of iets dergelijks plaatsen om het gekraak en piepen tegen te gaan.

Radiator laten verplaatsen

Voor de indeling van mijn slaapkamer mis ik voor mijn 2 persoons bed net een paar centimeters ruimte die worden ingenomen door mijn verwarming. Ik zou mijn verwarming graag wat verder naar links willen plaatsen. Om dit voor elkaar te krijgen zullen de buizen die aan de rechterkant van de verwarming aangesloten zijn, verlengd moeten worden. Extra stukken buis heb ik echter niet, omdat ik niet weet waar dit te verkrijgen valt.

We hebben een slaapkamer, er zit een ...

We hebben een slaapkamer, er zit een klerenkast (drie Ikea kasten naast elkaar), en een twee persoons bed op de tapijt vloer bedekking. Alles moet eruit van de kamer, en dan ook de tapijt. Na de leggen van de vloer, moet de kasten en de bed weer in de kamer geplaast worden. Onze kamer is vrij klein (minder dan 12 vierkante meters.)

2 persoons bed met 4 onderladen

2 persoons bed met 4 onderladen

create een dubbel bed die zo hoog ...

create een dubbel bed die zo hoog mogelyk staat in de hoek by toilet en raam met een trapje naar de bad kamer toe. en onder het bed meubelement een creatie van computor hoek en mogelyk opklapbaar gasten bed ( klein 2 persoons of 1 ) de steunbalkem met lichtjes rondom bed een gordyn die aan het plafond hangt tot net onder bed. toilet een " verwarmt spiegel over wastafel vanaf deur tot aan een nieuw designradiotor een "vierkant" licht die het hele plafond van douche vierkante beslaat vers schilderwerk and onder ramen radiators verbergen onder " windowseats" de "zit muur" doortrekken tot aan de keuken mogelyk keuken aanpassingen.. en ramen isoleren en gordynen idee die een luxe gevoel geven en indien nodig privacy and isolatie.. eind resultaat luxe/ruimte