Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor voorkant woonhuis, voordeur, groot raam en bovenverdieping:

Voorkant woonhuis, voordeur, groot raam en bovenverdieping

Schilderen van voorkant woonhuis. Het betreft een voordeur, groot kozijn en lang kozijn op de boven verdieping.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voorkant woonhuis, voordeur, groot raam en bovenverdieping uit heel Nederland:

Dak vernieuwen, zonnepanelen en zonneboiler plaatsen

Wij wonen op een klein woonboerderijtje en willen graag zonnepanelen installeren. De voorkant van het woonhuis is al vervangen maar de zijkanten en de achterkant nog niet, omdat wij dit niet over 5 jaar willen doen wanneer de zonnepanelen erop zitten willen wij dit doen voordat ze erop komen. De pannen moeten er af en dan willen we er platen onder en nieuwe panlatten zodat de originele pannen er weer op kunnen. Wij doen zulke dingen normaal zelf en dit staat ook nog steeds op de planning, echter hebben wij het ook druk en 3 kleine kinderen dus ik ben wel benieuwd wat het kost om het deels zelf te doen (pannen van dak halen, pannen op dak leggen na vernieuwd onderdak) en het deels door extern te laten doen (nieuwe platen bevestigen, panlatten plaatsen etc.). Het gaat dus eerst alleen om de achterkant van het dak. Het betreft een hellend dak van 18 meter. Er kunnen minstens 24 zonnepanelen geplaatst worden. 3 rijen van 8. Daarbij wens ik graag een zonneboiler van 200 liter.

Hellend pannendak vervangen inclusief beschot,isolatie en dakkapel

Het dak van het woonhuis is aan vervanging toe. zie foto's het dak is 10 meter breed. het dakkapelletje aan de voorkant dient vervangen te worden en aan de achterkant komen 2 dakvensters. De schoorstenen mogen eventueel weg, er dient 1 balk van +/- 5 meter in de constructie vervangen te worden en wellicht nog meer afhankelijk van de huidige staat. Ook de goten vervangen en aansluiten op huidige regenpijpen. de pannen dienen vernieuwd te worden en het huidige schroten dakbeschot met isolatieplaatjes vervangen door dakplaten met een RC van minimaal 4. een en ander dient in een kort tijdsbestek (1 week?) worden uitgevoerd zonder risico op lekkages of vocht overlast in het woonhuis en er dient een aannemersverklaring afgegeven te kunnen worden t.b.v. subsidie en/of groene lening

Dakrenovatie

Graag zouden we een offerte aanvragen voor het vernieuwen van het dak op ons woonhuis en onze garage. Hierbij denken we aan: -Nieuwe dakpannen op het woonhuis en garage, bijvoorbeeld ovh blauw gesmoord van wienerberger -Reparatie of verwijdering van de schoorstenen op woonhuis. Er zit een scheur in de rechterschoorsteen (vanaf voorkant huis). De linkerschoorsteen behoeft eveneens renovatie. Voorkeur is opnieuw opmetselen maar is afhankelijk van offerte. -Geen dikke isolatieplaten ivm verwachte vochtproblemen. Graag wel een dampdoorlatende folie als extra afdichting. Op basis van een eigen inschatting komt het woonhuis + uitbouw – dakkapel op ongeveer 66m2. De garage komt op ongeveer 14 m2. Op basis van de ovh blauw gesmoord wienerberger komen we op de volgende aantallen: 1825 pannen 53 linkse gevel pannen 53 rechtse gevelpannen 60 half ronde vorsten 3 begin vorsten 2 eind vorsten Afhankelijk van de planning zijn we flexibel in welk maand van 2019 het huis kan worden aangepakt. De voorkeur is natuurlijk zo snel mogelijk. Waar zouden we op moeten richten qua mogelijke startdatum? Hoe lang doen jullie gemiddeld genomen over het vervangen van een dak bij een vergelijkbaar huis?

Woonhuis volledig verbouwen

Zolder splitsen d.m.v. een dakkapel aan de voorkant, hiervoor is nog geen vergunning. Douche verplaatsen naar slaapkamer, waar vroeger de badkamer zat (vorige bewoners hebben daar een slaapkamer van gemaakt) leidingen zitten er mogelijk nog. Slaapkamers opknappen: stucen, schilderen en behangen. Hal en gang opknappen: stucen en behangen. Houten vloer met vloerverwarming eruit in de woonkamer, nieuwe CV (er is boven wel een cv). Aanleggen nieuwe keuken, er moet een deur dichtgemaakt worden in de hal, nieuwe doorgang naar de keuken en achter bij de keuken moet een doorgang naar buiten worden gemaakt, waardoor het kruipluik ook verplaatst zal moeten worden. Betreft een tussenwoning met 2 verdiepingen.

Inpandige verbouwing van het woonhuis

Wij willen van een straatgerichte woonkamer een tuingerichte woonkamer maken, waarbij de keuken van de achterkant naar de voorkant verplaatst moet worden. Tevens moet de gang ingekort worden, de achtergevel willen we 2 openslaande deuren en nieuwe raampartij in, vloerverwarming en een nieuwe cv ketel. Het plafond boven de nieuwe keuken moet verlaagd, ongeveer 5 tot 10 cm. De vloeroppervlakte is ongeveer 50 m2, wanden en plafond is ongeveer 85 m2 in totaal. Er moet een nieuwe vloer in, plafond en wanden moeten geschilderd/gespoten worden. Bestaande radiatoren moeten verwijderd worden. Keuken bestellen wij separaat.

Bakgoot laten vervangen

Het betreft hier het vervangen van een dakgoot van ongeveer 8 meter, bij een pannendak, aan de voorkant van het woonhuis. Met aan 1 kant de waterafvoer. Het gaat om een zinken dakgoot.

Tuinonderhoud

De werkzaamheden omvatten: • Het verwijderen en afvoeren van de haag en het dicht straten met bak stenen. (2 uur) • Onkruid verwijderen van de bestrating. (1 uur) • Bestrating schoonspuiten (1 uur) Tussen tuin: • Het verwijderen van de katten ren. (1.5 uur) • Het snoeien van de hele tuin en het verwijderen van het onkruid. (4 uur) • Het netjes maken van de plekken waar grind ligt. (. 5 uur) • Bestrating schoonspuiten. (1 uur) • Zorgen dat de tuin algemeen netjes er uitziet (1 uur) Voorkant woonhuis: • Het snoeien van de bomen en de buxushaag. (2 uur) • Het verwijderen van het onkruid uit de tuin en van de bestrating (2 uur) • Bestrating schoonspuiten. (1 uur) Ik verwacht dat aan tijd je zo’n 18 man uur nodig hebt. Het betreft zo'n 65 m2.

Dakplaten vervangen door pannen

Graag ontvang ik van u een vrijblijvende offerte voor het vervangen van een cement golfplaten garagedak ( asbest vrij! ). De afmeting is 2 * 9 meter per dakvlak, dus twee maal. Vervangen door tweede hands dakpannen voor passende stijl van het huis, kleur oranje. Optie 1, twee dakramen plaatsen in het dak. Optie 2, indien mogelijk (of via een onderaannemer) voorkant garage de houten betimmering vervangen door een gemetselde muur en mooie geschilderde boeiborden in de stijl van het woonhuis. Foto's zijn beschikbaar van het dak en entree, stuur ik u graag op.

Gevelrenovatie bij een woonhuis

Betreft het opnieuw voegen van de voorkant, achterkant en zijkant van het huis. Het gaat om een hoekwoning uit de jaren 30, in totaal schat ik het op ongeveer 80 vierkante meter. Er zitten hier en daar scheuren in de gevel. Graag ontvang ik een offerte.

Balkon maken aan de achterzijde van de woning

Ik wil de mogelijkheden en kosten weten voor het laten maken van een balkon dat te betreden is vanuit mijn serre. Onder mijn serre zit een woonhuis en boven de serre zit een balkon. Het is aan de achterkant van het huis. Hij zou aan de voorkant of zijkant (in dat geval voor mijn keuken) van de serre kunnen. Het gaat om een 1ste etage. Oude bouw. Het formaat zou zijn ongeveer 1,5 x 3 meter (voor de serre) of 1,8 x 2 meter (naast de serre). Ik hoor graag of ik basis hiervan een prijsindicatie kan krijgen. Ik kan eventueel foto's sturen.