Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor glasweefsel behang plakken:

Glasweefsel behang plakken

Ik wil glasweefsel behang laten plaatsen. Ongeveer 80 vierkante meter.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor glasweefsel behang plakken uit heel Nederland:

Plafonds witten (75 m2) en muren (110 m2) behangen

Ik zoek iemand die plafonds voor me kan witten, ca 75 m2 verdeeld over 6 kamers/ruimtes. De verf koop ik zelf, alle andere nodige materialen graag meenemen. Daarnaast wil ik muren laten behangen met glasweefsel/glasvlies/renovlies behang. De oppervlakte is ca 110 m2. Het behang en de lijm bestel ik zelf.

Aanleunwoning behangen

Graag wil ik een offerte aanvragen om een woning te behangen of eventueel op basis van de prijs behangen met glasweefsel en daarna overheen schilderen. De woning heeft ongeveer 32 rollen behang nodig. Het hele appartement is ongeveer 74 m2. Het oude behang moet ook verwijderd worden.

Behangen van de muur

Behangen van een circa 10 meter lange muur, hoogte 240 cm, met glasweefsel behang.

Glasweefsel behang aanbrengen

Aanbrengen van ongeveer 125 m2 glasweefselbehang in hal (14 m2), woonkamer (44 m2), 2 slaapkamers (21 m2 en 28 m2) en bergruimte (18 m2) van een nieuwbouw appartement. Bijgevoegde foto is een plattegrond van het appartement met daarin met rode lijnen aangegeven welke muren behangen dienen te worden. De muren worden behangklaar opgeleverd. Verwachte oplevering van het appartement is medio mei.

Glasvezelbehang op muren behangen

Wij willen +/-58 m2 (woonkamer) laten behangen met glasweefsel behang. Wat zou ons dat kosten per m2? Is dat dan incl of excl materiaal?

Slaapkamer behangen

Slaapkamer behangen en wellicht meer kamers in de nabije toekomst. Het gaat in eerste instantie om ongeveer 30 m2 met glasweefsel behang van 1 meter breed. Ik heb het behang, verder nog niets (ook geen lijm). Wie wil dit voor mij doen?

Glasweefselbehang laten aanbrengen

Ik wil graag de hele kamer behangen met glasweefsel behang egaal. Plus minus kamer 25 vierkante meter.

Huurwoning opknappen

Opknappen leegstaande huurwoning, muurafwerking is divers zoals gibo blokken en glasweefsel behang. Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Fotobehang laten plakken

Ik zou graag in 1 kamer op 1 muur fotobehang willen laten aanbrengen. De afmeting van het fotobehang is 368 bij 254 cm. Er zit nu glasweefsel behang op de muur.

Glasweefsel behang laten aanbrengen

Ik zoek iemand die glasweefsel behang kan aanbrengen op wanden van in totaal ongeveer 70 m2. Ik zal zelf het oude behang verwijderen. Ik zoek iemand die vanaf 1 augustus beschikbaar is voor deze behangklus.

Partners

Partners van Casius